Horoscop Informaţia Zilei (4 ianuarie 2022)

Scris de I. Z., 04 ianuarie 2022 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Capricorn (21 decembrie - 20 ianuarie)

Capricorn (21 decembrie – 20 ianuarie)

Ne aflăm în zodia Capricorn.

BERBEC. Eşti predispus să judeci greşit o situaţie şi să cataloghezi într-un mod injust o persoană care nu se face vinovată de acuzaţiile ce i se aduc. În scurt timp ai să-ţi dai şi tu seama că intenţiile sale sunt chiar foarte bune şi merită să îi acorzi încredere.

TAUR. Eşti puţin cam pesimist astăzi, dar noroc că această stare nu te caracterizează în general. Ai impresia că nu ai niciun succes, dar dacă pui în balanţă reuşitele şi eşecurile ai să vezi că lista realizărilor e mult mai lungă şi apreciabilă decât cea a insucceselor.

GEMENI. Chiar dacă în anturajul tău acum totul oscilează între alb şi negru, bine şi rău, da şi nu, cu discernământ vei reuşi să alegi dintre ele şi să iei decizia corectă. Nu eşti nevoit să acţionezi la prima idee care îţi vine în minte, deci lasă-ţi timp pentru a cântări.

RAC. Merită să asculţi părerile celor cu care intri în contact astăzi, pentru că ideile pe care ţi le transmit pot avea un efect pozitiv asupra planurilor tale. Nu ai nici tu de unde să le ştii pe toate, deci dacă cineva îţi face o propunere, îţi dă un sfat util, foloseşte-te de el!

LEU. Lucrezi mai bine când ştii că ai pe cine te baza la nevoie, pentru că ai alături de tine persoane care deţin cheia problemelor care te frământă. Faptul că te vor sprijini la nevoie nu sunt doar vorbe goale, ci ei sunt acolo şi te ajută să rezolvi ce ţi-ai propus.

FECIOARĂ. Lucrurile bune nu apar din prima încercare, uneori chiar ai impresia că te-ai rătăcit pe căi nepotrivite, dar în curând orizonturile vor începe să se lumineze. Nu abandona ce ai demarat, nici chiar dacă deocamdată nu se arată perspectivele visate.

BALANŢĂ. Eşti cam debusolat la serviciu, pentru că nu ştii încotro să-ţi dirijezi planurile. Nu apare nimic care să-ţi indice direcţia cea bună, care te va duce cât mai repede la ţelul propus, dar nu este cazul să disperi, în curând o vei găsi şi singur, fără ajutor.

SCORPION. Există oameni care nu pot fi schimbaţi, nici tu nu te poţi şi nici nu vrei să te schimbi, deci acceptă-i şi pe ei aşa cum sunt. Singurul lucru pe care-l poţi face când intri în contact cu nişte caractere urâte, nedorite, este să-i ocoleşti, să nu le laşi să te afecteze.

SĂGETĂTOR. Ştii bine că numai de implicarea ta depinde rezultatul unei acţiuni, de aceea, de la început depui interes maxim la realizarea sa. Eşti mulţumit de evoluţia lucrurilor, dar ar fi şi mai bine dacă şi ceilalţi implicaţi ar privi lucrurile la fel de serios ca tine.

CAPRICORN. Orice faci astăzi totul merge strună, găseşti soluţii la orice şi când vezi ce bine îţi ies toate devii şi tu binedispus şi apreciezi pozitiv şi munca celorlalţi. Asta va ajuta mult colaborarea cu colegii tăi şi devii un fel de lider al proiectului vostru comun.

VĂRSĂTOR. Nu dai randament făcând lucruri obligatorii, în care libertatea ta de mişcare şi de decizie ţi se reduce la zero. Dacă vezi că aşa chiar nu merge, tu singur trebuie să-ţi soliciţi independenţa, căci ştii bine că nimeni nu-şi va ridica cuvântul în locul tău.

PEŞTI. Te simţi cu un cap deasupra tuturor şi nu degeaba, pentru că realizarea unui proiect deosebit te va scoate în evidenţă. Lumea va auzi de tine în termeni elogioşi pentru că de data aceasta vei realiza ceva special, ce alţii din anturajul tău nu au mai reuşit.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517