Horoscop Informaţia Zilei (4 august 2022)

Ne aflăm în zodia Leu.

BERBEC. Îţi parvin nişte veşti excelente privind cariera ta, informaţii ce pot avea implicaţii de perspectivă. Ori te apropii de rezultatul final al unui proiect, ori ţi se pregăteşte o avansare în funcţie, iar acest succes se va putea calcula şi într-un venit mai consistent.

TAUR. Ai alături de tine mulţi prieteni dispuşi să participe la acţiunile la care vrei să le dai startul. Unul ar putea fi sursa ta principală de energie şi bună dispoziţie, altul te va dinamiza, sau poate, chiar îşi vor pune şi ei umerii la treabă să poţi termine cât mai repede.

GEMENI. Ca la orice nou început, eşti plin de energie, de elan şi de idei noi, având impresia că ai putea muta şi munţii din loc. Cât timp reuşeşti să-ţi menţii această poftă de acţiune, totul va evolua bine, deci nu te lăsa influenţat de piedicile care pot să apară.

RAC. Nu ignora părerile prietenilor tăi, pentru că ceea ce îţi transmit ei poate fi foarte important astăzi. Ai fi tentat să le consideri doar replici haioase, dar vei descoperi mai târziu că au fost spuse cât se poate de serios şi ar fi bine să nu le consideri doar simple glume.

LEU. Dacă vrei să-ţi păstrezi prietenii, uneori mai este nevoie şi de puţină ipocrizie, căci dacă spui de fiecare dată lucrurilor pe nume, ai putea deveni un personaj nedorit. Cu o vorbă bună îl poţi face pe om fericit, deci fă complimente chiar dacă nici tu nu le crezi.

FECIOARĂ. Ca să-ţi poţi realiza un obiectiv mult râvnit trebuie să începi de pe acum să iei anumite măsuri. Trebuie să te apuci să studiezi, să faci un curs dacă este nevoie şi să acumulezi cât mai multe cunoştinţele de care te vei putea folosi la momentul potrivit.

BALANŢĂ. Te pregăteşti de o călătorie, poate nu tocmai lungă, dar cu atât mai plăcută. Nu trebuie să mergi prea departe să te simţi bine! Studiezi itinerarul, te documentezi despre zonă şi cu cât mai multe vei afla, cu atât mai mult aştepţi să le vezi şi în realitate.

SCORPION. Nu poate fi nimic mai plăcut decât să stai cu persoana iubită. Petreceţi un timp împreună, ieşiţi la o plimbare şi discutaţi despre planurile comune, despre care nu aţi mai vorbit demult: despre căminul vostru, despre viaţa în doi şi despre viitorul comun.

SĂGETĂTOR. Îţi parvine astăzi o veste cu o oarecare tentă oficială, care aduce o mare bucurie pentru tine. Poate va avea implicaţii asupra unui grup, dar datorită ei, de acum vei merge pe un teren mai sigur, garantat de un document sau de o lege incontestabilă.

CAPRICORN. Te pregăteşti pentru un moment decisiv în cariera ta, la care vrei să te prezinţi excelent, deci înveţi şi cercetezi mult. Va fi un concurs, un interviu pentru un job, sau un examen în care trebuie să-ţi etalezi cunoştinţele, dar orice ar fi, succesul e asigurat.

VĂRSĂTOR. Nu-ţi mai tot bate capul de probleme, căci începi să le vezi şi mai negre decât cum sunt ele în realitate. Ieşi în lume, întâlneşte-te cu oameni şi discutând cu ei ai să vezi că nu tu eşti cel mai necăjit om din lume şi vei observa şi partea plină a paharului.

PEŞTI. Nu ignora propunerile care ţi se fac astăzi, în orice plan al vieţii, pentru că au o conotaţie benefică pe termen lung. Ori îţi aduc un profit material de care să te poţi folosi un timp, ori vei avea ceva de învăţat, ceva important, ce vei transmite şi tu mai departe.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517