Horoscop Informaţia Zilei (30 iunie 2020) | Informaţia Zilei

Horoscop Informaţia Zilei (30 iunie 2020)

Ne aflăm în zodia Rac.

BERBEC. Ai chef de mişcare în aier liber, de o plimbare în parc, o excursie, sau de orice altceva, numai să nu stai în casă. Dacă amicii tăi sunt obosiţi sau nu au chef de ieşire, tu oricum vei încerca să-i mobilizezi, dar dacă nu reuşeşti pleci într-o escapadă şi singur.

TAUR. Chiar dacă prietenii cu care te întâlneşti par mai supăraţi sau mai prost dispuşi, nu ai niciun motiv să te îngrijorezi. Cu două-trei vorbe mai amuzante sau o glumă la momentul potrivit reuşeşti să înviorezi repede atmosfera şi să-i faci să zâmbească din nou.

GEMENI. Îţi cam fug ochii după persoanele arătoase de sex opus care trec prin calea ta şi eşti încântat să vezi că simpatia e reciprocă. Ai toate şansele de a face noi cuceriri, dar dacă eşti implicat într-o relaţie poate ar fi bine să rămână doar o plăcere optică.

RAC. După câteva zile pline de acţiune, emoţii şi noutăţi interesante, în sfârşit vei avea parte de o zi în care poţi răsufla. Ori vrei să dormi cât poţi, ceea ce n-ai mai făcut demult, ori te ocupi de lucruri pe care nu ai prea avut timp până acum şi le-ai tot amânat.

LEU. Te pregăteşti să pleci înr-o călătorie mult aşteptată, dar parcă ai fi vrut să fie puţin mai altfel. Poate ţi-ai planificat să pleci cu un alt grup, cu alt mijloc de transport, sau spre altă destinaţie, dar în cele din urmă va ieşi mai bine decât cum ţi-ai imaginat.

FECIOARĂ. Preţuieşti mult liniştea instalată în căminul tău, de aceea ai prefera să rămâi acasă toată ziua cu cei dragi. Unii ar putea să creadă că eşti prea retras, dar intimitatea casei tale te mulţumeşte mai mult decât orice companie, oricât de plăcută.

BALANŢĂ. Te simţi cam moleşit, condiţia ta fizică nu se află la cotele maxime, dar cea intelectuală este ireproşabilă. Vei avea o confruntare profesională cu o persoană foarte bine pregătită, iar când aceasta îţi recunoaşte supremaţia îţi va trece până şi oboseala.

SCORPION. Ai un ţel măreţ pe care vrei să-l atingi, iar acum ai toate şansele de a ajunge acolo unde ţi-ai propus. Cheia succesului e încrederea în tine, în puterile proprii, pentru că dacă tu însuţi începi să te indoieşti de reuşită ai să o abandonezi înainte de finiş.

SĂGETĂTOR. Tot aşteptai de o vreme aventura ta cea mare, dar nimic din ceea ce ţi s-a oferit în acest plan nu ţi-a convenit. Ei, dacă nu ai prins norocul atunci când trebuia, acum vei fi nevoit să mai aştepţi un pic, dar dacă eşti vigilent nu va dura prea mult.

CAPRICORN. Ai atins un succes mult dorit, dar parcă ceva îţi lipseşte pentru a avea o zi perfectă. Ţi s-a făcut dor de cineva aflat departe, sau ai vrea să pleci undeva, însă acum nu se poate, totuşi gândul că în curând vei ajunge acolo te umple de bună dispoziţie.

VĂRSĂTOR. Ai vrea să-ţi cumperi ceva de valoare, însă la ora actuală resursele tale financiare nu-ţi permit o astfel de investiţie. Te gândeşti de unde ai putea să-ţi faci rost de bani, cauţi o sursă de venit suplimentar pentru a-ţi procura obiectul atât de mult râvnit.

PEŞTI. Te pregăteşti de o schimbare majoră în carieră, iar ambiţia care te-a cuprins nu te va lăsa până nu ai să-ţi vezi scopul atins. Te înscrii la un curs, înveţi în modul cel mai serios, te documentezi, căci acest pas important îţi va aduce tot respectul celor din jur.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517