Horoscop Informaţia Zilei (30 august 2022)

Fecioara(21 august - 20 septembrie)

Fecioara(21 august – 20 septembrie)

Ne aflăm în zodia Fecioară.

BERBEC. Norocul ce-ţi iese astăzi în cale vizează starea ta materială, deci fii foarte atent la ocaziile bune care se ivesc de cine ştie unde. O informaţie ultilă, o şansă excelentă, sau un noroc picat din senin te aleg tocmai pe tine pentru a-ţi oferi o surpriză de proporţii.

TAUR. Călătoriile au un rol important în planurile tale de astăzi, deci nu refuza şansa de a ajunge într-un loc unde te pot aştepta evenimente deosebite. Acolo vei avea ocazia de a întâlni o persoană care îşi va asuma un rol cheie într-o acţiune pe care o derulezi.

GEMENI. Faci o propunere cam tentantă care va fi imediat îmbrăţişată de toţi colegii tăi. Fiecare dintre ei vrea să intre în această colaborare cu alte resurse: tu cu energie şi cu inventivitate, alţii cu creativitate, iar în final toată lumea va avea numai de câştigat.

RAC. Devii din ce în ce mai nerăbdător pentru că se arată un eveniment în care ai să-ţi pui mari speranţe. Gândirea pozitivă joacă un rol foarte important în atingerea scopului pe care ţi l-ai propus, deci nu pune la îndoială faptul că totul va ieşi aşa cum îţi doreşti.

LEU. Cariera ta va căpăta în curând o nouă dimensiune, vei urca pe o treaptă superioară celei actuale. Se va deschide o nouă cale în faţa ta, însă necunoscutul te cam sperie puţin, dar nu vei renunţa, ştiind că acest pas este singura ta şansă de împlinire a marele tău vis.

FECIOARĂ. Banii sunt făcuţi să circule şi nu să-i ţii prea mult în bancă sau la saltea. Dacă un prieten aflat într-un impas te roagă să-l ajuţi cu o anumită sumă, o vei face fără să stai prea mult pe gânduri, mai ales că ai în cont un anumit fond pentru mai târziu.

BALANŢĂ. Ţi-ai ales cândva o cale pe care ai pornit, dar după ce ai parcurs nişte etape începi să te îndoieşti că a fost cea mai bună alegere. Ţi-ai dat seama că ar mai fi existat multe alte variante mai simple, dar încă nici acum nu este prea târziu să schimbi direcţia.

SCORPION. Ai muncit mult la un proiect de durată ce se apropie de final. Ca la orice capăt de drum, a venit vremea unei revizuiri, ca să-ţi poţi da seama dacă ai rezolvat totul aşa cum ai vrut şi dacă a mai rămas ceva neterminat, mai ai timp să rezolvi şi ce ai uitat.

SĂGETĂTOR. Dacă cineva va trebui să devină azi vedeta zilei, tu ai toate şansele să obţii acest drept, pentru că ştii să profiţi de şansele bune ce ţi se oferă. Te remarci fără niciun efort în orice comunitate, pentru că ai tu ceva aparte, care te scoate în evidenţă oriunde.

CAPRICORN. Oricând se găseşte o soluţie paşnică chiar şi la cele mai aprinse dispute, iar tu ai un talent special de a aplana comflictele. Apelează la diplomaţia ta proverbilă şi la talentul de comunicare cu care eşti înzestrat şi vei reuşi să calmezi uşor spiritele.

VĂRSĂTOR. Norocul parcă s-a cuibărit în casa ta, pentru că aici se va petrece un eveniment de zile mari, care te face fericit. Vei primi vizita neaşteptată a unei persoane care îţi aduce informaţia de care aveai nevoie sau treci prin locul potrivit la momentul potrivit.

PEŞTI. Dragostea nu poate să fie doar o furtună de emoţii, oricât de mare ar fi iubirea, mai este nevoie şi de un dram de raţiune. Tu eşti capabil să-ţi păstrezi întotdeauna mintea limpede şi detaşată de senzaţii, ca să iei decizii corecte, deci procedează ca atare.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517