19.11.2019 00.00 Dezbatere Electorală cu Stela Cădar, invitaţi: Ioan Pop, Claudiu Ţinca, Emil Şuhani. Titlul emisiunii: Scandal pe lista jurnaliştilor invitaţi la dezbaterea cu Iohannis.(reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Promovare Electorală cu Mihai Sălceanu, invitat: Ionel Bogdan. Titlul emisiunii: Preşedintele Iohannis a fost întâmpinat de mii de persoane în Baia Mare. (reluare) 04.00 O partidă de pescuit. 04.30 Info Studio(limba maghiară) cu Eva Laczko, invitat: Boros Zoltan. Titlul emisiunii: Să face cunoştinţă cu Hunguest Erkel din Gyula. 05.30 Portret de artist 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Dezbatere Electorală cu Stela Cădar, invitaţi: Ioan Pop, Claudiu Ţinca, Emil Şuhani. Titlul emisiunii: Scandal pe lista jurnaliştilor invitaţi la dezbaterea cu Iohannis.(reluare) 10.00 Panoramic Sportiv cu Ionuţ Blăjean, invitati: Dorel Simion, Daniel Ion, Florin Mulcuţan.Titlul emisiuni: Starea boxului românesc dezbatută la Satu Mare. 10.50 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş.Titlul Emisiunii: Gospodăria un al doilea loc de muncă. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Promovare Electorală cu Mihai Sălceanu, invitat: Ionel Bogdan. Titlul emisiunii: Preşedintele Iohannis a fost întâmpinat de mii de persoane în Baia Mare. (reluare) 14.00 Dezbatere Electorală cu Stela Cădar, invitaţi: Ioan Pop, Claudiu Ţinca, Emil Şuhani. Titlul emisiunii: Scandal pe lista jurnaliştilor invitaţi la dezbaterea cu Iohannis.(reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu invitat: Formaţia Argus. 17.30 Sănătate cu Mihaela Ghiţă, invitat: Tallian Cristian. 18.00 Audienţe în direct cu Mihai Sălceanu (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda Publică , cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct cu Mihai Sălceanu (reluare)

HOROSCOP Informaţia Zilei 30.10

Scris de I. Z., 30 octombrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Ne aflăm în zodia SCORPION

BERBEC. Proiectul pe care tocmai l-ai demarat va lua mult din timpul tău, vor exista hopuri pe parcurs, întoarceri din drum, amânări şi ocolişuri, dar este foarte important că vei ajunge acolo unde ţi-ai propus. Te vei lupta cu tot ce te împiedică şi îi vei învinge.

TAUR. Te afli în faţa unui eveniment care generează o stare psihică destul de greu de controlat. Însă, firea ta calmă cu care eşti înzestrat te ajută şi acum să treci uşor peste aceste momente dificile, iar ceilalţi te vor invidia pentru că ţie totul îţi iese mai uşor.

GEMENI. Nici nu îţi imaginezi câte lucruri bune se vor întâmplă cu tine astăzi, ce nişte persoane cu rol marcant în planurile tale îţi pot ieşi acum în cale. E ca şi cum ai trece prin locul potrivit la momentul potrivit pentru a avea parte de o reuşită de proporţii.

RAC. Cu cât eşti mai economicos şi mai precaut acum, cu atât mai bine vei putea gestiona la un moment dat o posibilă criză pentru bugetul tău. Nu te gândi la ceea ce ai în portofel acum, ci la zilele care urmează şi la investiţiile care îţi vor cere mulţi bani.

LEU. Dacă ai dreptate, luptă să te faci auzit de cei care au alte păreri sau vor să pornească în alte direcţii, care nu duc la rezultatul scontat. Adevărul, de cele mai multe ori nu se acceptă prea uşor, trebuie să te zbaţi pentru el, dar cu ambiţie şi tupeu, va fi al tău.

FECIOARĂ. Nu vrei să renunţi la amintiri şi la obiecte care-ţi amintesc de clipele frumoase din trecut, dar te atrage totodată şi noutatea, conştient că ceea ce a fost a trecut, acum trebuie să mergi mai departe. Ai de ales una dintre cele două, dar decizia e dificilă.

BALANŢĂ. Iubeşti şi te simţi iubit, iar acest lucru te face să visezi frumos, fiind din ce în ce mai convins de un viitor sigur şi solid, alături de persoana iubită. Dacă încă nu ai pe cineva azi ai toate şansele să întlneşti o persoană care se gândeşte serios la tine.

SCORPION. Te poţi aştepta ca mulţi să te critice, să te atace pentru ceea ce vrei să faci, dar tu eşti conştient că ţelul tău este corect şi nu ai de gând să te iei la harţă pentru ceva ce ei nu au de unde să ştie. Fă un efort să poţi rămâne amabil, aşa cum eşti tu de obicei.

SĂGETĂTOR. Te bucuri când poţi fi de folos unde este nevoie, de aceea te dedici celor aflaţi la nevoie, celor care au probleme. Sprijinul acordat semenilor este una din trăsăturile tale de bază, totuşi, nu-ţi sacrifica tot timpul pentru a rezolva neajunsurile altora.

CAPRICORN. Cineva din anturaj s-a aventurat spre un scop pe care nu îl poate atinge şi îşi ia angajamente pe care nu le poate respecta. Nu te lega la cap cu astfel de oameni, decât să depinzi de el şi să te încurce, mai bine fă-ţi treaba singur şi nu te baza pe el.

VĂRSĂTOR. Cei dragi vin la tine şi au multe de povestit despre evenimentele din viaţa lor care pe ei îi fac acum fericiţi şi simt nevoia să împărtăşească şi cu tine tot ce li se întâmplă. Felicită-i, transmite-le gânduri bune, pentru că susţinerea ta îi va ajuta.

PEŞTI. Ca să poţi duce la îndeplinire planul pe care ţi l-ai construit, depinzi mult de ajutorul altora. Bate la uşa lor cu încredere, solicită-le sprijinul, căci nimeni nu are cum să intervină în treburile tale dacă nu le spui clar şi concret de ce anume ai nevoie de la ei.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.