Horoscop Informatia Zilei 30.07.2022

Ne aflam in zodia LEU

BERBEC. Dacă ai de susţinut o lucrare, vreun examen de imporanţă majoră în faţa unor şefi mai dificili, porneşti cu şanse bune, căci intri cu capul sus, fără nicio teamă. Eşti bine pregătit, sigur pe ceea ce spui, deci nu ai de ce să te laşi intimidat de nimeni şi nimic.

TAUR. Porţi pe umeri nişte responsabilităţi pe care nu îţi permiţi să le tratezi cu superficialitate. Cineva sau ceva depinde de sfaturile sau de deciziile tale, eşti conştient de importanţa fiecărui cuvânt pe care îl rosteşti, deci gândeşte-te foarte bine înainte să vorbeşti.

GEMENI. Oriunde te duci astăzi dai numai peste oameni amabili care răspund într-un mod pozitiv solicitărilor tale, dar zâmbetul tău este, de fapt, cheia cu care deschizi toate uşile. Un prieten pe care l-ai ajutat şi tu cândva, acum îţi întoarce şi el favorul ce i-ai oferit.

RAC. Ai la dispoziţie mai multe posibilităţi de a acţăiona, deci foloseşte-te de toate, căci toate sunt bune, sau chiar excelente. Nu ţi se oferă oricând o asemenea paletă largă de opţiuni şi mai ales, nu oricând ai şansa să poţi face uz de toate simultan, deci profită până poţi.

LEU. Faci calcule peste calcule cu privire la veniturile tale previzibile, dar mai ales la cheltuielile care se apropie. A venit scadenţa unor rate, vin şi facturile, dar de data aceasta îţi vor intra în cont ceva mai mulţi bani decât câţi ai de dat, deci acum balanţa va fi pozitivă.

FECIOARĂ. Lucrezi la un proiect şi ajungi într-un punct în care trebuie să laşi deoparte spiritul tău nonconformist. Nu e chiar pe placul tău această situaţie, dar pentru a-ţi atinge scopul eşti dispus de un mic sacrificiu şi nici nu-ţi pare rău. Uneori trebuie să lucrezi tradiţional.

BALANŢĂ. Planurile tale de vacanţă sau de week end vor fi date peste cap de nişte aspecte neprevăzute, ceea ce la început te revoltă. Ai impresia că ţie nimic nu-ţi iese, dar în scurt timp îţi dai seama că ceea ce a survenit este chiar mai bun decât programul tău iniţial.

SCORPION. Stai de vorbă cu toată lumea, chiar şi cu străini şi găseşti subiecte potrivite în orice împrejurare, cu oricine intri în discuţie. Ai noroc să dai de interlocutori plăcuţi, faţă de care resimţi şi tu o afinitate intelectuală şi găsiţi uşor subiecte comune de dialog.

SĂGETĂTOR. Eşti preocupat de cariera ta, de viitorul tău profesional, dar ar acum trebuie să te detaşezi puţin de problemele de serviciu. Ai nevoie de un pic de odihnă, de relaxare, ca pe urmă să-ţi poţi relua activitatea cu forţe noi, doar aşa îţi vei putea atinge scopul.

CAPRICORN. Ţi-ai atins un scop şi ai şi trecut la planul următor, convins că îţi vei atinge şi cele mai înalte vise şi fiecare succes parţial e un nou motiv să mergi mai departe. Continuând aşa, ai toate şansele să-ţi vezi toate proiectele realizate, aşa cum ţi le-ai visat.

VĂRSĂTOR. Te simţi bine astăzi, eşti binedispus, chiar dacă nu se întâmplă nimic interesant în jurul tău. Ştii că se apropie un moment mult aşteptat, care îţi insuflă toată energia necesară pentru a trece cât mai repede peste perioada de aşteptare ce pare infinită.

PEŞTI. Te preocupă aspectul tău fizic, modul în care te prezinţi în public dar şi armonia mediului în care te afli. Te dedici trup şi suflet căminului tău sau spaţiului în care îţi petreci marea parte a vieţii, mai ales că acum, parcă simţi nevoia să schimbi ceva în ambient.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517