16.10.2019 00.00 Dezbatere Electorală cu Stela Cădar, invitaţi: Emil Şuhani, Radu Panait, Claudiu Ţinca. Titlul emisiunii: Preşedintele Iohannis l-a desemnat premier pe Ludovic Orban. (reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Info Electoral cu Mihai Sălceanu, invitat: Ciprian Costea. Titlul emisiunii: Preşedintele Iohannis l-a desemnat premier pe Ludovic Orban. (reluare) 04.00 Jazz-ul românesc din SUA la Satu Mare invitat – Alexandru Şipa. 05.00 Info Magazin cu Adriana Mureşan. Titlul emisiuni: Arta modernă. 06.00 Ne cheamă natura cu Ioana Zaharia. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Dezbatere Electorală cu Stela Cădar, invitaţi: Emil Şuhani, Radu Panait, Claudiu Ţinca. Titlul emisiunii: Preşedintele Iohannis l-a desemnat premier pe Ludovic Orban. (reluare) 10.00 Religie cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiuni: Comunicarea dintre adolescenţi şi părinţi. 11.00 În Slujba Comunităţii cu Mihai Sălceanu, invitat: Rodica Borlan. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Info Electoral cu Mihai Sălceanu, invitat: Ciprian Costea. Titlul emisiunii: Preşedintele Iohannis l-a desemnat premier pe Ludovic Orban. (reluare) 14.40 Dezbatere Electorală cu Stela Cădar, invitaţi: Emil Şuhani, Radu Panait, Claudiu Ţinca. Titlul emisiunii: Preşedintele Iohannis l-a desemnat premier pe Ludovic Orban. (reluare) 16.00 Teleshopping 16.30 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu invitat: Georgiana Marina. 17.30 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc. Titlul emisiuni: Transportul ecologic, gestiunea deşeurilor, în vizorul autorităţilor de mediu. 18.00 Info Electoral cu Mihai Sălceanu (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Dezbatere Electorală , cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Info Electoral cu Mihai Sălceanu (reluare)

Horoscop Informaţia Zilei 3 octombrie 2019

Scris de I. Z., 03 octombrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Balanta (21 septembrie - 20 octombrie)

Balanta (21 septembrie – 20 octombrie)

Ne aflăm în zodia BALANŢĂ

BERBEC. Nu eşti prea deschis, prea comunicativ astăzi şi nu ai de gând să pui sentimentele tale cele mai ascunse pe tavă. Cu cât adversarii te cunosc mai bine, cu atât devii mai vulnerabil, iar pentru a te putea menţine în poziţie, nu poţi lăsa porţi deschise.

TAUR. Expune-ţi gândurile, pentru că există în preajma ta oameni care chiar au nevoie de părerile sau informaţiile tale. Tu ştii foarte bine ce spui şi pe ce te bazezi, pentru că ai acumulat cunoştinţe serioase, deci unii chiar ţin cont de ceea ce le transmiţi.

GEMENI. Faci calcule şi socoteli cu privire la veniturile tale previzibile, dar mai ales la cheltuielile care se apropie. Eşti atent la toate detaliile, la fiecare bănuţ şi iei decizii înţelepte, iarîn cele din urmă nu doar că îţi vor fi suficienţi, dar îţi mai şi rămâne ceva.

RAC. Îţi face mare plăcere să treci prin locuri de care te leagă amintiri frumoase, unde ai ocazia de a revedea vechi prieteni şi colegi din copilăria ta. Poţi afla o multe lucruri de care nu ai ştiut, încât ai putea spune că te mai pui şi tu la curent cu noutăţile.

LEU. Nu te lăsa influenţat de nervii altora, încearcă să treci peste probleme cu o atitudine mai optimistă şi cu un pic de umor, ceea ce te şi caracterizează. Nu are niciun rost să puitotul la suflet, tu de obicei rezolvi orice cu uşurinţă, făcând chiar haz de necaz.

FECIOARĂ. Apreciezi mult sentimentele ce te leagă de partenerul tău de suflet. Între voi există nu doar o simplă iubire, ci şi o prietenie frumoasă şi o comunicare cât se poate de eficientă, încât puteţi colabora cât se poate de armonios pe toate planurile vieţii.

BALANŢĂ. Nu ai nevoie decât de o scânteie nouă care să-ţi reaprindă cheful şi dorinţa, şi aceasta apare de undeva exact la momentul cel mai potrivit. Parcă a renăscut, parcă eşti alt om, parcă nimic nu te mai poate ţine pe loc, pentru că toate merg ca pe roate.

SCORPION. Este o zi superbă pe care ar trebui să o dedici persoanelor care-ţi sunt foarte dragi. Orele petrecute în compania lor vi se vor părea, tuturor, comoara cea mai de preţ, încât vei putea încheia ziua cu un sentiment de împlinire şi de mulţumire.

SĂGETĂTOR. Profită de o zi de linişte pentru a-ţi aduna forţele sau a analiza la rece nivelul la care ai ajuns într-un proiect de anvergură. Ai muncit mult până aici şi chiar dacă totul pare a fi în regulă, o zi de pauză ţi-ar fi de folos pentru a privi detaşat situaţia.

CAPRICORN. Micile bucurii ale vieţii uneori pot fi costisitoare, iar astăzi este posibil să cheltuieşti nişte bani în plus pentru a face o surpriză celor dragi. Tu eşti foarte generos când ştii că le poţi lua ceea ce îşi doresc, căci şi ei îţi oferă tot ce le stă în putinţă.

VĂRSĂTOR. Veştile bune care îţi parvin merită sărbătorite, căci rareori ai motive de o astfel de bucurie. De la oamenii care îţi apar azi în cale vei obţine informaţii importante care te vor impresiona profund, încât simţi nevoia să le transmiţi şi tu mai departe.

PEŞTI. Dacă reuşeşti să atragi alături de tine oamenii potriviţi, totul se rezolvă uşor şi veţi putea atinge scopul de care veţi beneficia cu toţii. Adună în jurul tău oameni optimişti, veseli, tonici, dinamici, aşa cum eşti şi tu de fire, iar astfel reuşita e asigurată.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.