Horoscop Informaţia Zilei (3-4 septembrie)

Scris de I. Z., 03 septembrie 2022 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Fecioara(21 august - 20 septembrie)

Fecioara(21 august – 20 septembrie)

Ne aflăm în zodia Fecioară.

BERBEC. Nu te poţi concentra eficient la activităţile intelectuale, cum ar fi de exemplu susţinerea unei lucrări, a unui interviu sau un examen profesional. Fă cumva un efort şi adună-ţi un pic gândurile, căci astăzi parcă eşti puţin mai distrat, pus numai pe glume.

TAUR. În sfârşit, viaţa ta ia o întorsătură favorabilă, după o lungă perioadă în care nu ai avut parte de niciun eveniment care să te bucure în mod special. Chiar dacă nu ţi se rezolvă toate problemele într-o clipă, totuşi, simţi că ai intrat pe un drum mai neted, mai normal.

GEMENI. E destul de greu să găseşti soluţia potrivită între nişte opinii atât de diferite care se vehiculează în jurul tău. Ai şi tu părerea ta personală, poate total diferită de opiniile celorlalţi, deci ar fi mai bine să te mai documentezi puţin înainte de a lua o atitudine.

RAC. Ar fi timpul să laşi deoparte grijile şi problemele care te preocupă şi să te linişteşti puţin. Dacă eşti copleşit de neajunsuri te afunzi în ele şi mai mult, dar dacă iei o pauză, îţi laşi un pic de timp de relaxare, ai să vezi ce uşor se vor rezolva toate, ca prin minune.

LEU. Eşti aproape obsedat de o activitate incitantă la care îţi aduci şi tu contribuţia în această perioadă. Ambiţia nu te lasă să te opreşti până nu vezi rezultatele, de aceea tragi tare, chiar dacă unii îşi vor face impresia că eşti dependent de carieră sau de latura materială.

FECIOARĂ. E agitaţie mare în anturajul în care te afli, ca într-un muşuroi de furnici. Cineva din casă se pregăteşte să se mute, să plece undeva departe, sau poate unul dintre membrii familiei începe şcoala, iar acum, parcă întregul univers se învârte în jurul lui.

BALANŢĂ. Când calculezi banii de care dispui, iese un rezultat bunicel, dar nu te lăsa furat de cifrele promiţătoare. Vei avea nevoie în curând de o sumă mai mare, iar dacă acum nu ai grijă de fondul pe care ai reuşit să-l aduni, ceva mai târziu ai putea regreta.

SCORPION. Se anunţă o zi perfectă pentru a pleca undeva, într-o călătorie care va avea un efect pozitiv asupra stării tale. Te relaxezi privind acele locuri frumoase, te bucuri când ai ocazia să întâlneşti oameni dragi, şi parcă simţi cum te încarci cu energie pozitivă.

SĂGETĂTOR. Te simţi încă legat de trecut şi cât timp eşti ancorat de nişte amintiri nu ai cum să mergi mai departe. A sosit vremea să te rupi de ceea ce a fost atunci, indiferent că era rău sau bine, şi să treci mai departe, căci realitatea are loc în prezent, nu odinioară.

CAPRICORN. Nimic nu te bucură mai mult decât să vezi că se rezolvă ceva şi te pune într-o lumină favorabilă. Ai fost convins că poţi, dar ştiai că ceilalţi nu ar putea ajunge la un rezultat atât de bun. Ai luptat mult să o poţi face, iar în cele din urmă ai reuşit.

VĂRSĂTOR. Priveşti cu încântare spre zilele următoare pentru că se apropie un eveniment special. Poate, e vorba de o întâlnire romantică mult aşteptată, o ieşire în natură, o petrecere, un voiaj cu destinaţie specială, sau indiferent ce ar fi, dar ştii că va fi minunat.

PEŞTI. Ai de luat o decizie importantă care îşi va arăta efectele puţin mai încolo, nu în perioada imediat următoare. Poate fi vorba de o investiţie pe termen lung, sau alegerea unei noi căi în viaţă, dar tu ai mereu o viziune clară asupra viitorului, deci nu vei greşi.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517