Horoscop Informatia Zilei 29.07.2022

Ne aflam in zodia LEU

BERBEC. Te pregăteşti de o călătorie, dar nu va fi o simplă ieşire de week-end şi nici nu va avea loc peste o zi – două. Mergi în concediu, într-o delegaţie, ori poate vrei, sau eşti nevoit să te muţi într-un alt oraş, în altă ţară, dar intervine ceva ce să-ţi mai amâne plecarea.

TAUR. Cel mai important lucru la care te poţi gândi astăzi este călătoria pe care ţi-ai planificat-o pentru week-end. Fie că ai să pleci în vacanţa mult aşteptată, ori la iarbă verde, într-o drumeţie cu prietenii, distracţia va fi la cote maxime, dar nu uita de distanţerea socială!

GEMENI. Dacă pleci la drum, nu te aştepta să ajungi pea repede la destinaţie. Apar diverse oprelişti ce pot prelungi timpul de deplasare, dar privind lucrurile cu optimism, piedicile ce îţi ies în cale, de data aceasta nu vor fi deloc neplăcute, unele chiar îţi fac plăcere.

RAC. Ai realizat un venit semnificativ în ultima perioadă, dar ai de făcut o serie de cumpărături, iar până la urmă nu îţi vor rămâne prea mulţi bani. Totuşi, nu ai să fii supărat, pentru că îi dai pe un lucru care ţi l-ai dorit demult, sau scapi de nişte restanţe apăsătoare.

LEU. Ca să poţi trece la etapa următoare a proiectului la care lucrezi, vei avea nevoie de intervenţia altei persoane. Astăzi ai să găseşti uşor specialistul care îţi poate oferi un sfat excelent de care ai nevoie, sau dai, din înt[mplare, de o informaţie şi te vei descurca şi singur.

FECIOARĂ. Dacă vrei să mai urci în ierarhia profesională, trebuie să te gândeşti cât se poate de serios să începi nişte studii sau vreun curs de pregătire în plus. Este momentul oportun să te înscrii la o şcoală, o specializare, iar astăzi vei face alegerea cea mai potrivită.

BALANŢĂ. Se apropie un eveniment faţă de care nu ai o atitudine prea sigură şi de aceea emoţiile te copleşesc. E absolut normal să te simţi mai ciudat când nu ai de unde să ştii ce urmează să se întâmple, dar dacă vei reuşi să adopţi o atitudine optimistă, te va ajuta mult.

SCORPION. Te bucuri de liniştea căminului, nici nu-ţi lipseşte nimic alt ceva şi te complaci în activităţi banale, de genul curăţeniei sau a pregătirii mesei. Acum îţi fac chiar plăcere aceste banalităţi şi eşti bucuros când cei dragi îţi mulţumesc ceea ce ai făcut pentru ei.

SĂGETĂTOR. Trece o şansă de zile mari prin preajma ta, dar te prinde cam abătut, iar la prima vedere nu ştii ce să faci cu ea. Te îndoieşti că ar fi pentru tine, că ar putea avea efecte pozitive, dar ai un prieten, care nu te lasă să ratezi ocazia şi mai târziu ai să-i mulţumeşti.

CAPRICORN. E ziua ta norocoasă în plan sentimental, când l-ai putea cuceri pe cel care ţi-a furat inima. Dacă nu există încă cineva în viaţa ta, astăzi ai putea avea ocazia să descoperi senzaţii noi care ţi se cuibăresc în suflet, cu şanse mari de a deveni o idilă de durată.

VĂRSĂTOR. Nu-ţi place munca pe care trebuie s-o faci, nici dacă este vorba de sarcini de serviciu şi nici de munci gospodăreşti. Totuşi, încerci să le faci repede, să scapi de ele una-două, pentru că de mâine te aşteaptă ceva cu mult mai plăcut, care va fi pe placul tău.

PEŞTI. Ţi se face o propunere de afacere, dar nu o accepţi pentru că nu ţi se pare rentabilă. Însă, fiind că tu eşti o persoană binevoitoare, vei încerca să-i explici şi celui care îţi face oferta, că acţiunea în care ar vrea să te implice, nu poate fi nici cel puţin în avantajul lui.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517