Horoscop Informaţia Zilei (28 mai 2020) | Informaţia Zilei

Horoscop Informaţia Zilei (28 mai 2020)

Ne aflăm în zodia Gemeni.

BERBEC. Ori de câte ori încerci să priveşti spre etapele viitoare ale unui plan pe care tocmai îl derulezi în această periodă, nu eşti nicicum mulţumit de perspective. Ai vrea să faci multe, dar nu ai cu cine, colaboratorii tăi nu îşi prea dau interesul, deci fă şi tu astăzi mai bine altceva.

TAUR. Nu eşti în cea mai bună formă, dar cum ajungi la locul de muncă lucrurile se schimbă una-două. Buna dispoziţie care domină anturajul pare a fi molipsitoare, deci te vei simţi şi tu bine cu ei, iar umorul tău cu care eşti înzestrat îi înveseleşte şi mai mult şi pe colegii tăi.

GEMENI. O călătorie la munte sau la mare ar putea avea acum un efect excelent asupra psihicului tău, dar deocamdată nu poţi pleca nicăieri. Probleme pe care nu le-ai putut rezolva în ultima vreme nu îţi lasă timp de destindere, iar până când mai ai treabă, nu poţi visa la concediu.

RAC. Noutăţile ce ajung la urechile tale te bucură, pentru că afli lucruri bune despre o activitate delectantă sufletului tău. Poate fi vorba de o acţiune de voluntariat, care primeşte, în sfârşit undă verde, sau despre un proiect aducător de venituri, care în sutuaţia dată nu putea fi continuat.

LEU. Totul este romantic în jurul tău, totul îţi inspiră doar pasiune şi iubire, încât nici nu ai putea să nu te îndrăgosteşti într-o astfel de atmosferă. Partenerul îţi oferă tot, te răsfaţă în gesturi de tandreţe şi te face să te simţi alături de el cel mai important om din univers.

FECIOARĂ. Şefii îţi dau prea mult de lucru, pentru că au văzut, cu alte ocazii că eşti harnic şi capabil de realizări, deci pretind şi mai mult de la tine. Încerci cumva să le faci pe plac, dar eşti suficient de dezgheţat să depui acest efort doar atunci când ţi se şi răsplăteşte pe măsură.

BALANŢĂ. Te simţi bine în starea în care te-ai blocat şi observi că asta corespunde pe deplin tuturor nevoilor tale. Ce-i drept, te afli într-o stare foarte comodă, nimic de zis, însă nu ai niciun câştig pe urma ei, deci nu ai cum să stai aşa de liniştit, deci eşti nevoit să mergi mai departe.

SCORPION. Faci parte dintr-un grup marcat de concurenţă şi confruntări de idei, unde toată lumea se luptă să iasă cumva în evidenţă. Nu te regăseşti în acest anturaj, dar dacă tot eşti nevoit să-ţi expui şi tu gândurile şi proiectele, vei ieşi învingător, fără să depui prea mult efort.

SĂGETĂTOR. Nu te lăsa influenţat de o persoană care vrea să mergi în direcţia pe care ţi-o indică, deoarece pare să fie o pistă falsă. Ai tu planurile tale bine concepute, ştii bine ce ai de gând să faci, iar dacă totuşi crezi că propune ceva bun, mai întâi verifică-i amănunţit spusele!

CAPRICORN. Se apropie concediul, sau cel puţin un week end prelungit, iar tu abia aştepţi să pleci, în sfârşit, undeva, unde eşti convins că te vei simţi binet. De fapt, oriunde vei pleca va fi o evadare din infernul monotoniei, dar pentru a evita neplăcerile, caută să respecţi regulile.

VĂRSĂTOR. Tot ce ţi-ai planificat pentru astăzi trebue să le amâni, sau să le reprogramezi, căci intervine ceva în program ce nu se va putea rezolva altădată. Nu îţi faci tu griji din cauza asta, schimbarea nu te deranjează, poate chiar te bucuri, căci ceea ce a survenit îţi face plăcere.

PEŞTI. Iei o atitudine de om responsabil şi vrei să te concentrezi cât mai eficient asupra unui proiect important, de care ar putea depinde reputaţia ta profesională. Cariera ta se va consolida datorită rezultatelor la care vei ajunge, deci ia cât se poate de serios sarcinile care îţi revin!

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517