Horoscop Informaţia Zilei (26 martie 2020) | Informaţia Zilei

Horoscop Informaţia Zilei (26 martie 2020)

Berbec (19 martie - 20 aprilie)

Berbec (19 martie – 20 aprilie)

Ne aflăm în zodia Berbec.

BERBEC. Surprizele de ordin sentimental pot apărea de oriunde, dar pentru a avea parte de ele trebuie să profiţi de orice ocazie de a face noi prieteni. Nu refuza noile cunoştinţe care încearcă să ia legătura cu tine prin reţelele de socializare, căci niciodată nu ştii de unde sare iepurele.

TAUR. Lucrurile concepute astăzi au mari şanse să se transforme într-o reuşită de proporţii şi când va sosi momentul îi vei atrage şi pe alţii în proiectul tău. În aceste zile construieşte-ţi planul cu lux de amănunte, iar când îl vei prezenta toată lumea va dori să-ţi fie alături în realizarea sa.

GEMENI. Nici raţiunea şi nici logica nu va decide azi ce trebuie făcut, ci e o situaţie în care inima îşi va spune cuvântul. Va fi o decizie luată din colaborarea dintre sentimente şi instinct, cele care simt exact încotro va merge o problemă pe care mintea ta parcă nu o poate gestiona.

RAC. Nu te aştepta ca toată lumea să fie de acord cu tine, căci ideile tale de astăzi nu sunt uşor de acceptat. Poate eşti ceva mai original în gândire şi raţiune, iar cei la care le prezinţi nu înţeleg ce vrei, dar se pare că eşti un vizionar care zice lucruri ce peste un timp vor fi obişnuite.

LEU. O persoană aproape necunoscută cu care intri în discuţii astăzi va deveni eroul acestei zile, ori pentru că animă atmosfera cu felul lui de a fi, ori pentru că îţi oferă un ajutor într-o clipă dificilă. Eşti mândru de tovărăşia cu această persoană, pentru că ai ceva de câştigat.

FECIOARĂ. Ai ocazia să citeşti o carte sau să revezi un film de care te leagă amintiri foarte plăcute şi de care îţi era dor. Poate fi vorba de un documentar de călătorie care prezintă un itinerariu deja cunoscut, dar pe care ai visat mereu să-l refaci cândva. Trecutul revine din nou în prim plan.

BALANŢĂ. Aştepţi o aprobare sau un document oficial care să îţi asigure evoluţia în planurile viitoare. Fără acea semnătură nu poţi trece mai departe, căci depinzi de ea, altfel rişti să mergi pe o cale ilegală sau incorectă care, mai devreme sau mai târziu, se va împotmoli într-un refuz.

SCORPION. Felul în care ţi se adresează nişte persoane străine e nedrept, pentru că te critică, te judecă, te atacă agresiv cu vorbe dure, pe care tu le tolerezi destul de greu. Gândeşte-te că relaţia cu aceşti oameni este un sacrificiu pe care trebuie să-l faci pentru a-ţi atinge mai apoi scopul.

SĂGETĂTOR. Abordezi o atitudine copilărească, ceea ce îl face pe partenerul tău să se simtă mai important în ochii tăi. Atenţia ta faţă de cel de lângă tine este la cote maxime, căci doreşti să-i dăruieşti celui drag tot ce are nevoie, ba chiar mai mult, cu o generozitate ieşită din comun.

CAPRICORN. Cei din casă te invită să te alături veseliei ce te înconjoară, dar tu faci opinie separată, deoarece consideri că nu e momentul să te distrezi când ai atâtea pe cap. Fă un efort să termini repede aceste chestiuni ca să-ţi mai rămână totuşi puţină vreme şi pentru divertisment.

VĂRSĂTOR. Discuţi cu multă lume şi toţi se bucură de ceea ce le povesteşti, de ideile pe care le prezinţi, iar asta se va dovedi a fi exact ce aveai nevoie ca să duci la capăt proiectul la care tocmai munceşti. E o plăcere să lucrezi cu oameni care te susţin, pentru că te motivează să progresezi.

PEŞTI. Se naşte un schimb reciproc avantajos de idei, de sfaturi între diferitele generaţii, pentru că fiecare are acces din alte surse la informaţiile necesare. Fă deci echipă, chiar şi la distanţă, cu o persoană de vârstă diferită de tine, pentru că veţi avea doar de câştigat din această cooperare.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517