Horoscop Informaţia Zilei (26 iunie 2020) | Informaţia Zilei

Horoscop Informaţia Zilei (26 iunie 2020)

Ne aflăm în zodia Rac.

BERBEC. Gândeşte-te bine înainte de a hotărî ceva, nu te grăbi să dai răspuns la o problemă ce ştii bine că nici aşa nu se rezolvă peste noapte. Decizia pe care o iei va avea efect pe termen lung şi dacă nu alegi înţelept, mai târziu nu vei putea schimba prea mult.

TAUR. Cineva parcă se opune ascensiunii unui proiect aflat în derulare, care, până nu demult înainta foarte bine. Se bagă unde nu are nicio treabă, dar îţi dai seama repede cu cine ai de-a face, iar după ce îl vei înlătura, lucrurile îşi vor relua cursul lor normal.

GEMENI. Nu acorda nicio atenţie celor care comentează maliţios vizavi de reuşitele tale, tu bucură-te mai bine de succesul obţinut. Vorbeşte lumii despre ceea ce ai realizat, altfel nu au de unde să afle, şi demonstrează-le că ceea ce ai obţinut este pe deplin meritat.

RAC. Ţi se face o ofertă profitabilă, care merită acceptată, fără să stai prea mult pe gănduri. Că e vorba de o afacere, un nou loc de muncă, sau şansa de a cumpăra ceva la un preţ bun, beneficiile acestei schimbări, sau tranzacţii ţi se vor arăta într-un timp scurt.

LEU. Te pregăteşti să pleci într-o călătorie, dar te temi că lucrurile nu vor ieşi aşa cum ai fi vrut. Se aud tot felul de veşti nedorite care ţi-ar putea pune piedici şi să nu poţi merge, dar în cele din urmă totul va fi bine, poate chiar mai bine decât cum ţi-ai imaginat.

FECIOARĂ. Apar dileme aproape în toate planurile vieţii. Ai tot încercat să faci ceva şi nu a ieşit, iar acum nu ştii, să mai încerci încă o dată sau nu. Aşa ceva se petrece şi cu legăturile tale interumane, dar în curând apare cineva, cine îţi va restabili optimismul.

BALANŢĂ. Priveşti spre viitor plin de speranţă, pentru că eşti ferm convins că acel eveniment spre care te îndrepţi se va desfăşura în auspicii favorabile. Astrele te au în grija lor, deci poţi avea încredere şi cât timp crezi cu tărie în şansa ta, totul va merge ca pe roate.

SCORPION. Ai vrea să fii lăsat în pace, măcar o zi să nu te deranjeze absolut nimeni. Dacă simţi că acum nu ai chef de conversaţii, retrage-te undeva într-un loc liniştit. Nu-i nimic rău dacă cineva doreşte puţină intimitate, dar ai grijă să nu ţină mult această tendinţă.

SĂGETĂTOR. Te-ai schimbat în ultima vreme, dar cei din anturaj nu prea înţeleg această evoluţie a imaginii tale. Ei nu ştiu ce se petrece în sufletul tău şi nici în mediul în care trăieşti sau lucrezi, deci necunoscând motivul, nu au cum să priceapă ceea ce se întâmplă.

CAPRICORN. Rareori se întâmplă să ai atâta îndrăzneală să ieşi în faţă şi să atragi atenţia asupra ta. Însă, când eşti atât de ferm pe poziţie şi atât de sigur pe ceea ce ştii, ar fi păcat să nu faci nimic, doar să aştepţi liniştit să vină cineva şi să-ţi remarce calităţile.

VĂRSĂTOR. Astăzi, orice problemă profesională, sau cu tentă oficială cu care te confrunţi se va rezolva foarte uşor. Eşti detaşat de gravitatea situaţiei şi nu te pierzi cu firea, ceea ce te ajută să iei decizii clare şi potrivite momentului, precum şi intereselor tale.

PEŞTI. Ai o mulţime de treburi de rezolvat, atât la lucru, cât şi acasă, dar pentru a face ordine printre ele, prima dată trebuie să le sistematizezi în capul tău. Ai de gând să mergi undeva, probabil, în concediu, dar nu poţi pleca până nu îţi aduci la zi toate treburile.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517