Horoscop Informaţia Zilei (26 ianuarie 2022)

Scris de Ionuţ Blăjean, 26 ianuarie 2022 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Varsator (20 ianuarie - 20 februarie)

Varsator (20 ianuarie – 20 februarie)

Ne aflăm în zodia Vărsător.

BERBEC. Orgoliul te face să te retragi din anturajul în care te afli, pentru că nu te simţi bine în acest mediu prea ostil pentru firea ta. Chiar dacă ai motive serioase să te comporţi aşa, ai grijă totuşi cu această atitudine, deoarece lumea te-ar putea considera arogant.

TAUR. Eşti cam prea cheltuitor astăzi şi necumpătat, încât ai fi în stare să-ţi dai toate rezervele pe nişte fleacuri inutile. Gândeşte-te bine înainte de a cumpăra ceva, deoarece, chiar dacă acum stai mai binişor cu banii, i-ai adunat pentru altceva, mult mai important.

GEMENI. Primeşti o invitaţie undeva, pe care ai vrea să o onorezi cumva, însă, pentru data respectivă ţi-ai făcut deja alt program. Trebuie să pui în balanţă cele două posibilităţi şi să analizezi, la care dintre ele ţi-ar plăcea mai mult să participi. Altfel nu va merge.

RAC. Ai parte numai de întâlniri rentabile astăzi, de care va trebui să profiţi din plin, în sensul bun al cuvântului. Primeşti sfaturi utile pentru munca ta, informaţii benefice, poate chiar un ajutor de mare folos pentru rezolvarea unei probleme la locul de muncă.

LEU. Viaţa ta sentimentală evoluează foarte bine, eşti din ce în ce mai sigur pe intenţiile persoanei iubite şi convins că relaţia voastră are viitor. Ştii că ceea ce vă planificaţi are sorţi de izbândă deci puteţi avea curaj să construiţi planuri serioase pentru viaţa în doi.

FECIOARĂ. Ţi-e dor de vacanţă, de concediu şi începi să-ţi faci planuri pentru o călătorie îndepărtată. Eşti atât de prevăzător, atât de calculat, încât începi de acum să verifici ofertele turistice şi să studiezi harta, cu speranţa că până la vară viaţa va reveni la normal.

BALANŢĂ. Ai vrea să-ţi iei un obiect de valoare, ceva ce-ţi doreşti demult, o casă, o maşină, un telefon nou, dar încă nu l-ai găsit. Ai discutat şi cu familia, sunt şi ei de acord, dar deja parcă ai şi renunţat, de când îl tot cauţi. Se pare că nu mai ai mult de aşteptat!

SCORPION. Nu te sperii prea uşor de piedicile şi refuzurile de care te izbeşti, ci cauţi să fii cât mai convingător. Numai tu ştii cum faci, dar reuşeşti să-i câştigi de partea ta chiar şi pe cei mai înverşunaţi inamici, deoarece ştii să apelezi exact la punctul lor sensibil.

SĂGETĂTOR. Nu te lăsa antrenat în polemici, pentru că cei din anturaj sunt puţin mai agitaţi astăzi. Tu eşti calm, echilibrat, chiar bine dispus, deci dacă este posibil, nu te lăsa atras în disputele maliţioase ale altora, cu care practic, tu nu ai absolut nicio legătură.

CAPRICORN. Simţi nevoia să evadezi cumva din mediul în care nimereşti astăzi. Şi dacă simţi că aşa ar fi mai bine, sigur vei şi găsi foarte repede modalitatea de a scăpa. Vei rămâne acolo doar cât prezenţa ta în locul respectiv este strict necesară şi inevitabilă.

VĂRSĂTOR. Ai un spirit independent şi nu prea accepţi comenzi, tu ştii ce doreşti să faci, deci nu asculţi de nimeni. Poate că ai dreptate, totuşi, dacă lucrezi într-un colectiv şi ordinul vine din partea unui suspus, atunci acesta ar trebui respectat de toţi cei implicaţi.

PEŞTI. Ai pretenţia să fii respectat în colectivul în care te afli şi adopţi o atitudine cât se poate de sobră. Nu te simţi bine în această postură, căci această seriozitate exagerată nu te caracterizează sub nicio formă, dar dacă se impune, ştii tu să te comporţi şi aşa.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517