Horoscop Informaţia Zilei (25 mai 2020) | Informaţia Zilei

Horoscop Informaţia Zilei (25 mai 2020)

Ne aflăm în zodia Gemeni.

BERBEC. Visezi să fii acceptat într-un anturaj pe care tu îl consideri deosebit, sau să urci pe o treaptă mult râvnită. Poate este un departament special al firmei la care lucrezi, poate e elita aleasă după anumite considerente, dar visul tău este să ajungişi tu printre ei.

TAUR.Tu nu îi priveşti pe cei care îţi sunt superiori nici cu invidie şi nici cu simţ critic, ci consideri că au calităţi prin care au ajuns acolo şi ai ceva de învăţat de la ei. Dacă ei nu-şi folosesc supremaţia pentru a-i domina pe subalterni, merită şi ei să fie respectaţi.

GEMENI. Munceşti de un timp alături de un grup de amici, poate chiar online, iar eforturile depuse încep să-şi arate rezultatele. Afli veşti bune care vă privesc pe toţi în egală măsură, deci, dacă aţi tras la aceeaşi căruţă, tot împreună veţi culege şi roadele acţiunii.

RAC. Evită mediile unde se discută despre neajunsuri, sau despre boli, pentru că eşti predispus să te molipseşti de atmosfera din anturaj. Dacă ai alături nişte persoane vesele, optimiste, puse pe glume, aşa te vei comporta şi tu, iar un pic de distracţie nu-ţi strică.

LEU. Lucrurile bune nu se întâmplă neapărat în spaţii speciale, ci poţi găsi fericirea chiar şi în cele mai banale locuri. Dacă te afli în locul respectiv exact la momentul potrivit, fără să cauţi cu înverşunare, ai putea avea parte de un norcoc cum nici nu ai visat.

FECIOARĂ. Baţi astăzi la uşa potrivită pentru a rezolva repede şi bine o problemă importantă în cariera ta. Găseşti persoana care poate să-ţi ofere o soluţie, şi cum aceasta este demnă de toată încrederea, merită să pui imediat în aplicare sfaturile pe care ţi le oferă.

BALANŢĂ. Dacă nu eşti suficient de atent şi nu acţionezi prompt, ai putea rata o şansă excelentă care ţi se oferă doar azi. Nu ar fi bine să stai prea mult pe gânduri, nici să amâni decizia, căci norocul bate la uşa ta doar acum şi pleacă, nu vine mâine să vadă ce ai decis.

SCORPION. Fii foarte atent astăzi la bani şi la obiectele valoroase pe care le ai, pentru că cineva şi-a pus ochii pe bunurile tale. Nu lăsa nimic tentant la vedere, iar cu puţină băgare de seamă poţi evita neplăcerile, ba chiar mai mult, ai putea depista şi răuvoitorul.

SĂGETĂTOR. Iubirea cere puţină îndrăzneală din partea ta, altfel nu te va remarca cel care te-a cucerit. Ţi-au căzut ochii pe o persoană nouă din anturaj, simpatică şi vrei să o cucereşti cu orice preţ, însă, de data aceasta cu modestia ta nu vei obţine rezultatul dorit.

CAPRICORN. Graba şi neatenţia pot strica multe, deci fii cumpătat când vine vorba să acţionezi sau să alegi prompt. Dacă te grăbeşti, nu e sigur că vei rezolva mai bine sau mai repede problemele, dimpotrivă, aşa poţi scăpa din vedere anumite detalii importante.

VĂRSĂTOR. Unde apari tu totul se va desfăşura după nişte reguli bine definite, concrete, din care toată lumea va avea numai de câştigat. Dacă în anumite medii patronează haosul sau voia întâmplării, intervii tu şi una – două, totul se va aşeza pe un făgaş stabil.

PEŞTI.Afacerile tale cunosc acum o ascensiune şi vei avea succes la nivel mai larg, pentru că se va auzi de tine şi peste hotarele sferei tale de activităţi. Puţină publicitate nu strică nimănui, deci caută o cale să poţi vorbi cumva lumii despre ceea ce ştii mai bine să faci.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517