02.04.2020 00.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Aurelia Fedorca, Adrian Farcău. Titlul emisiunii: Liberalii propun impozitarea progresivă a pensiilor speciale.(reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş, invitat: Eugenia Sabou. Titlul emisiunii: Legea pensiilor pe înţelesul tuturor. (reluare) 03.30 Spectacol de teatru. 05.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiunii: Creşterea oilor şi urgenţele sezonului. 05.30 Conversaţii Nocturne cu George Vulturescu la Poesis. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Aurelia Fedorca, Adrian Farcău. Titlul emisiunii: Liberalii propun impozitarea progresivă a pensiilor speciale.(reluare) 09.30 Taina Credinţei (limba maghiară) cu Eva Laczko. Titlul emisiunii: Pregătire spirituală pentru sărbătoarea învierii. 10.30 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc. Titlul emisiunii: Controale ale Gărzii de mediu. 11.10 Sănătate cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiunii: Avortul în România. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş, invitat: Eugenia Sabou. Titlul emisiunii: Legea pensiilor pe înţelesul tuturor. (reluare) 14.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Aurelia Fedorca, Adrian Farcău. Titlul emisiunii: Liberalii propun impozitarea progresivă a pensiilor speciale.(reluare) 15.30 Teleshopping 15.53 Ne Cheamă Natura cu Ioana Zaharia, invitat: dr. Liana Strîmb. 17.00 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu. 18.00 Audienţe în direct cu Eva Laczko (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda Publică , cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct cu Eva Laczko (reluare)

Horoscop Informaţia Zilei (24 martie 2020)

Berbec (19 martie - 20 aprilie)

Berbec (19 martie – 20 aprilie)

Ne aflăm în zodia Berbec.

BERBEC. Colegii începători te privesc cu admiraţie când văd ce bine te descurci şi în aceste momente mai dificile şi aşteaptă sprijin de la tine. Tu ai ce să le împărtăşeşti şi te ocupi de ei cu drag, vrând să le transmiţi şi lor ceea ce ştii, şi te mândreşti că i-ai învăţat ceva.

TAUR. Distanţele îţi pot aduce bucurii astăzi. Se rezolvă cu bine o problemă care te-a îngrijorat şi pentru soluţionarea căreia trebuia să te deplasezi în altă locaţie, iar acum nu mai trebuie să pleci, sau de departe se pot ivi şi nişte bani când aveai mai mare nevoie de ei.

GEMENI. Ţi se arată o zi banală, fără vreo semnificaţie în marea carte a vieţii tale, o zi în care nu se întâmplă mai nimic. Însă, chiar dacă nu apare nicio noutate, persoana iubită îţi este alături, te răsfaţă, iar tu nici nu-ţi doreşti mai mult, asta pentru tine este suficient.

RAC. Mania ta de a face totul perfect te va ajuta să-ţi atingi un scop, pe care alţii l-au tot încercat, dar nu au reuşit. Nu te laşi până ce un proiect nu iese ca la carte şi depui toate eforturile în acest sens, iar rezultatul muncii tale merită să fie apreciat doar prin superlative.

LEU. Întâmplările recente, fie de afaceri, de serviciu sau de suflet, au efect benefic asupra psihicului tău. Ţi-ai recăpătat buna dispoziţie şi eşti pregătit pentru ceva nou în acel plan al vieţii care înainte te-a dezamăgit şi eşti convins că de data aceasta va ieşi bine.

FECIOARĂ. Nu-ţi convin condiţiile în care lucrezi şi nici colegiii nu au cum să-ţi facă ziua mai frumoasă, dar nu ai încotro, trebuie să accepţi situaţia. E un compromis pe care trebuie să-l faci fără regrete, pentru că ceea ce urmează merită efortul, deci accepţi sacrificiul.

BALANŢĂ. Nu te laşi nici tu prea uşor pus la tăcere atunci când se încing dispute profesionale, chiar dacă trebuie să găsiţi doar soluţii temporare. Îţi impui punctul de vedere, pentru că nu eşti de acord cu ceea ce vor unii să-ţi impună atunci când tu ştii bine ce e de făcut.

SCORPION. Principala ta preocupare e familia, căci aici este nevoie de atenţia ta. Vei reuşi să le faci pe toate, pentru că pui suflet în ceea ce faci şi ai şi motive de satisfacţie când iei legătura cu cei dragi aflaţi departe, iar ei sunt recunoscători că te interesezi de ei.

SĂGETĂTOR. Din cauza unei dispoziţii care nu te lasă să duci mai departe o muncă în care ai avut multă încredere eşti nevoit să-i pui punct aici, iar asta, pe moment, te cam întristează. Nu e cazul să te necăjeşti, căci în curând vei începe un lucru nou, mai bine plătit.

CAPRICORN. Eşti cuprins de o energie nouă şi un impuls care ar merita investit cu folos. Fie apare un scop nou în viaţa ta pe care vrei să-l atingi, fie îţi faci un plan măreţ, sau poate un proiect bun de vacanţă, dar acum va trebui să mai aştepţi puţin cu înfăptuirea sa.

VĂRSĂTOR. Se ştie că tu ai o relaţie specială cu bătrânul Cronos, parcă în viaţa ta timpul s-ar măsura cu alt etalon decât pentru alţii. Îţi organizezi atât de bine şi de eficient munca, încât nu laşi niciun minut să treacă fără rost, fără folos, şi faci întotdeauna ceva util.

PEŞTI. Nu te lăsa condus de persoane care fac tot posibilul să obţină de la tine ceva pe căi incorecte, mai ales că nici nu poţi fi de faţă când şefii tăi vor lua o decizie. Chiar dacă reacţia ta va fi puţin mai dură, spune-i clar ce gândeşti despre atitudinea sa rău intenţionată.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.