Horoscop Informaţia Zilei (24 iunie 2020) | Informaţia Zilei

Horoscop Informaţia Zilei (24 iunie 2020)

Ne aflăm în zodia Rac.

BERBEC. Visezi la momentul când vei fi acceptat într-un anturaj pe care tu îl consideri mai deosebit. Poate este un departament mai special al firmei la care lucrezi, sau poate e elita societăţii în care te afli, dar îţi doreşti să ajungi acolo şi visul tău se va îndeplini.

TAUR. Tu nu îi invidiezi, nu îi judeci şi nici nu îi critici pe cei suspuşi, ci consideri că odată vei putea urca şi tu pe treapta respectivă. Eşti de părere că cei care îşi respectă subalternii şi nu caută să-şi folosească supremaţia pentru a-i domina, merită şi ei să fie respectaţi.

GEMENI. Lucrezi alături de colegi, iar eforturile voastre încep să-şi arate, cât de curând, roadele. Afli veşti bune care vă privesc pe toţi cei care aţi colaborat la proiectul respectiv, deci, dacă aţi tras la aceeaşi căruţă, tot împreună veţi beneficia şi de răsplată.

RAC. Abia ai aşteptat ca viaţa să revină la normalitate, dar parcă ai rămas cu o oarecare frică. Te pregăteşti să mergi în concediu, sau într-o delegaţie, undeva, mai departe de casă, dar încă şi acum te temi să nu intervină ceva nedorit. Nu-ţi mai face griji, totul va fi OK!

LEU. Lucrurile bune nu se petrec neapărat în anumite spaţii speciale, câteodată poţi găsi fericirea chiar şi în cele mai banale locuri. Iepurele poate sări de unde nici nu te aştepţi şi dacă eşti atent la ceea ce se petrece în jurul tău, poţi avea parte de o bucurie neaşteptată.

FECIOARĂ. Baţi la o uşă potrivită pentru rezolvarea unei probleme importante în cariera ta, iar asta poate să-ţi aducă chiar şi un salt ierarhic. Găseşti persoana care-ţi poate da soluţia, şi cum acest om este demn de încredere, merită să pui în aplicare sfaturile sale.

BALANŢĂ. Dacă nu acţionezi când trebuie, poţi rata şansa cea mare care ţi se oferă doar astăzi. Nu sta prea mult pe gânduri şi nu tot amâna decizia, pentru că norocul te caută acum, iar dacă nu profiţi când trebuie, nu revine şi mâine să te întrebe dacă-l vrei sau nu.

SCORPION. Fii foarte atent cu banii şi cu obiectele de preţ, pentru că cineva atentează la bunurile tale. Nu lăsa nimic tentant la îndemâna altora, iar cu puţină atenţie vei putea evita neplăcerile de acest gen, chiar ai putea să şi depistezi cine e persoana în cauză.

SĂGETĂTOR. Afacerile tale pot avea succes şi se poate auzi de tine şi de rezultatele pe care le-ai obţinut şi peste hotarele sferei tale de activităţi. Totuşi, un pic de publicitate nu strică, deci caută să poţi vorbi lumii despre ceea ce faci, fă-ţi cunoscută activitatea.

CAPRICORN. Graba poate strica multe în acţiunile pe rol, deci fii cumpătat când trebuie să acţionezi prompt. Dacă te grăbeşti, nu înseamnă că rezolvi problemele mai bine sau mai repede, dimpotrivă, aşa nu acorzi suficientă atenţie unor detalii.

VĂRSĂTOR. Unde apari tu totul se desfăşoară după reguli stricte dar clare, din care, chiar dacă unora nu le convine de metoda ta, toată lumea are numai de câştigat. Când într-un anumit mediu domină haosul, dacă intervii tu, lucrurile se aşează pe un făgaş stabil.

PEŞTI. Iubirea cere acum mai multă îndrăzneală din partea ta, pentru că altfel nu are cum să te remarce persoana care te atrage. Ţi-ai pus ochii pe cineva şi vrei să-l cucereşti, dar de data aceasta cu modestia care te caracterizează nu ai cum să obţii rezultatul dorit.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517