Horoscop Informaţia Zilei (23 iunie 2022)

Ne aflăm în zodia Rac.

BERBEC. Se conturează o acţiune nouă care te încântă tare de tot, totuşi, poate, ar fi bine să nu te hazardezi aşa cum faci tu de obicei, la primul impuls. Analizează situaţia puţin mai detaşat şi dacă există mai multe direcţii bune să poţi face alegerea cea mai potrivită.

TAUR. Te afli într-un mediu marcat de o competiţie destul de puternică pentru supremaţie, dar pe tine cursa asta nu te atrage. Tu nu ai asemenea ambiţii, nu te consideri perfect, îţi cunoşti limitele şi îţi accepţi poziţia, fără să vrei să te dai mai bun decât cum eşti tu de fapt.

GEMENI. Nu te poţi bucura cu adevărat de un moment care altădată ar fi însemnat o adevărată sărbătoare pentru tine. Ceva te reţine, ori eşti puţin mai rezervat şi nu vrei să te bucuri înainte de vreme, ori încă nu poţi fi suficient de sigur că este un fapt împlinit.

RAC. Nu te lua după zvonurile şi bârfele răutăciose, pentru că iubirea este exact ca un bibelou: e frumoasă, poate ţine o veşnicie, dar este extrem de fragilă, deci ai mare grijă de ea. Nu asculta poveştile răutăcioase ale celor care vorbesc doar să se distreze de naivitatea ta.

LEU. Ceva îţi lipseşte ca să te poţi concentra, sau să poţi trata cu seriozitate sarcina ce ţi s-a atribuit. Eşti cam obosit, mai ai şi alte treburi, sau nu ai nimic de câştigat de pe urma eforturilor depuse, deci este firesc să priveşti întregul demers cu o oarecare indiferenţă.

FECIOARĂ. Eşti grăbit şi agitat, ai vrea să termini cât mai repede o acţiune pe care ai început-o. Ceva te determină să o finalizezi una-două, poate că se apropie termenul limită, sau poate, ai vrea să pleci cât mai repede undeva şi nu ai vrea să laşi lucrurile neterminate.

BALANŢĂ. Nu sunt ceilalţi de vină pentru lipsurile cu care tu te confrunţi, deci dacă vrei să-i ai alături şi altădată, acceptă-le ajutorul ce-ţi oferă, dar nu-i învinui. Dacă ascuţi de ei sau primeşti sprijinul oferit, vei trece mai uşor peste problemele de care te-ai izbit.

SCORPION. Ideile tale sunt destul de controversate, dar pe tine nu te deranjează discuţiile ce se poartă pe marginea lor. Dimpotrivă, ţie îţi place competiţia intelectuală, schimbul de păreri, confruntările de idei, pentru că îţi poţi pune în valoare şi talentul de comunicare.

SĂGETĂTOR. Munca ta este evaluată cu atenţie şi foarte bine apreciată, totuşi, tu consideri că puteai primi o răsplată mai consistentă, o notă mai mare, un calificativ mai bun. Rezultatul este perfect, dar răsplata nu reflectă volumul de muncă şi energia ce ai investit.

CAPRICORN. Cu toate că eşti puţin mai emotiv şi din cauza asta eşti predispus să-ţi pierzi curajul, îţi aduni forţele şi porneşti într-o direcţie nouă. Când ţi-e frică să acţionezi, dacă-ţi vine de undeva un impuls spontan, puţină motivaţie, tu eşti capabil de mari succese.

VĂRSĂTOR. Ai nevoie de ceva schimbare, să scapi din mediul tău cotidian, deci lasă prietenii să-ţi distragă atenţia de la problemele cotidiene. Starea asta este doar temporară, tu eşti o fire veselă, doar anturajul în care ai nimerit este destul de deprimant pentru tine.

PEŞTI. Dacă ai pune în practică ideea care s-a născut azi în mintea ta, profitul nu ar întârzia să apară. Este o zi perfectă pentru nişte afaceri rentabile, pentru contracte cât se poate de profitabile, dar ca să-ţi asiguri reuşita, ar fi bine să nu te laşi influenţat de factorii externi.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517