Horoscop Informaţia Zilei (23 iulie 2020) | Informaţia Zilei

Horoscop Informaţia Zilei (23 iulie 2020)

Ne aflăm în zodia Leu.

BERBEC. Primeşti o veste bună legată de un moment care a fost planificat în perioada următoare. Poate este un succes comun pe care îl veţi aniversa împreună cu colegii sau prietenii, sau un eveniment la care nu doreai să fii prezent, nu va mai avea loc.

TAUR. Prietenii adevăraţi ştiu întotdeauna când ai nevoie de sprijin, chiar şi fără să le ceri ajutorul. Astăzi îţi poţi da seama cine ţine cu adevărat la tine, pentru că vei primi nişte sfaturi utile de la un om inteligent şi foarte cult, care chiar îţi vrea binele.

GEMENI. O persoană mai autoritară intervine în viaţa ta, iar ceea ce îţi spune sau îţi impune, la început nu-ţi prea convine. Treptat însă, îţi dai seama că este un om deştept, iar ceea ce poţi învăţa din atitudinea sa de lider îţi va fi de mare folos pe viitor.

RAC. Decizi să faci unele schimbări în viaţa ta, deoarece consideri că trebuie să urmezi de acum un alt drum, ori pentru că simţi o nevoie fantastică de ceva nou, ori pentru că cineva te obligă. Noutatea ce apare azi, poate îmbrăca cele mai diverse forme.

LEU. Se prevesteşte o zi în care norocul te va însoţi în tot ce ai nevoie pentru a-ţi înfăptui marele vis. Ai şanse mari să începi acum o relaţie frumoasă, sau poate găseşti un nou job, ori vei primi o sarcină, care îţi va aduce succes la actualul tău loc de muncă.

FECIOARĂ. Încearcă să vezi şi partea plină a paharului, deoarece, cât timp îţi cauţi doar defectele şi greşelile, nu te poţi agăţa de nimic ce să nu te afunzi. Însă, dacă nu priveşti lucrurile într-un mod pozitiv, vezi imediat că de fapt ceea ce ai de făcut, faci bine.

BALANŢĂ. Oferi lecţii şi povesteşti despre propriile tale experienţe de viaţă cuiva mai tânăr, care, la început, ia spusele tale în glumă. Treptat, îşi va da seama că merită să asculte de tine şi să nu se lase atras de capcanele în care tindea să se bage.

SCORPION. Ai lucrat foarte mult la un proiect, dar merita, pentru că şi roadele sunt pe măsura eforturilor. Ai vrut să şi începi altceva, dar acum mai bine sărbătoreşte şi tu cu cei care au lucrat alături de tine şi bucură-te de laudele sincere ce ţi se aduc.

SĂGETĂTOR. Marea parte a evenimentelor de astăzi levitează în jurul iubirii sau eventual a familiei. Chiar dacă problemele cu care te confrunţi nu se pot rezolva de la sine, cineva drag te va ajuta să treci cu bine peste toate neajunsurile ce-ţi pot ieşi în cale.

CAPRICORN. Viaţa ta sentimentală evoluează aşa cum ai vrut şi eşti mulţumit de felul în care partenerul tău se implică. Discutaţi de planurile comune, ceea ce îţi inspiră din ce în ce mai multă încredere în viitorul pe care aţi vrea să-l clădiţi împreună.

VĂRSĂTOR. Depărtările te atrag mai mult ca oricând, astfel vei accepta imediat prima ocazie de a pleca de acasă. Destinaţiile îndepărtate te atrag ca un magnet îndreptat spre tine şi greu te poţi opune forţei pe care o exercită asupra întregii tale fiinţe.

PEŞTI. De unde nici nu bănuieşti, primeşti o veste excelentă, pe care o poţi privi ca marele tău noroc. Treci pe unde credeai că nici nu poţi ajunge, dar ceva totuşi te-a determinat să mergi acolo, în ciuda tuturor opreliştilor ce au apărut, deci poţi spune că e o zi norocoasă.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Goldis Admitere

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517