Horoscop Informaţia Zilei (22 iunie 2022)

Ne aflăm în zodia Rac.

BERBEC. Visezi la momentul când vei fi acceptat într-un anturaj pe care tu îl consideri pătura superioară a societăţii în care te afli. Poate e un departament mai special al firmei la care lucrezi, sau elita breslei, dar îţi doreşti să ajungi acolo şi visul tău se va îndeplini.

TAUR. Graba poate strica multe în acţiunile tale aflate în derulare, deci fii cumpătat când trebuie să acţionezi prompt. Dacă te grăbeşti, nu înseamnă că vei rezolva problemele mai bine sau mai repede, dimpotrivă, aşa nu acorzi destulă atenţie unor detalii mai mărunte.

GEMENI. Unde apari tu totul trebuie să se desfăşoare după nişte reguli stricte dar clare, din care, chiar dacă unora nu le place de metoda ta, toată lumea are numai de câştigat. Când într-un mediu domină haosul, dacă intervii tu, lucrurile se aşează repede pe un făgaş stabil.

RAC. Tu nu îi invidiezi, nu îi judeci şi nici nu îi critici pe cei suspuşi, ci consideri că odată vei putea urca şi tu pe treapta respectivă. Eşti de părere că cei care îşi respectă subalternii şi nu caută să-şi folosească puterea să-i domine pe ceilalţi, merită şi ei să fie respectaţi.

LEU. Lucrezi cot la cot cu colegii tăi, iar eforturile voastre încep să-şi arate, cât de curând, roadele. Sosesc veşti bune care vă privesc pe toţi cei care aţi colaborat la proiectul respectiv, deci, dacă aţi tras la aceeaşi căruţă, tot împreună veţi putea beneficia şi de răsplată.

FECIOARĂ. Baţi la o uşă potrivită pentru rezolvarea unei probleme importante în cariera ta, iar asta poate să-ţi aducă chiar şi un salt ierarhic neaşteptat. Găseşti persoana care îţi poate da soluţia, şi pentru că acesta este un om de încredere, merită să te foloseşti de sfatul lui.

BALANŢĂ. Abia ai aşteptat ca viaţa să redevină aşa cum a fost, dar parcă ai rămas cu o oarecare frică. Te pregăteşti să mergi în concediu, sau într-o delegaţie, undeva, mai departe de casă, dar încă şi acum te temi să nu intervină ceva. Nu te mai tot îngrijora, totul va fi OK!

SCORPION. Lucrurile bune nu se petrec neapărat în medii speciale, câteodată poţi găsi fericirea chiar şi în cele mai banale locuri. Iepurele poate sări de unde nici nu te aştepţi şi dacă eşti atent la ceea ce se petrece în jurul tău, poţi avea parte de o bucurie neaşteptată.

SĂGETĂTOR. Afacerile tale pot avea succes şi se poate auzi de tine şi de rezultatele pe care le-ai obţinut şi peste hotarele sferei tale de activităţi. Totuşi, un pic de publicitate nu ţi-ar strica, deci caută să poţi vorbi lumii despre ceea ce faci, fă-ţi cunoscută activitatea.

CAPRICORN. Dacă nu acţionezi când trebuie, poţi rata o şansa bună care ţi se oferă doar astăzi. Nu sta prea mult pe gânduri şi nu tot amâna decizia, pentru că norocul te caută acum, iar dacă nu profiţi când trebuie, nu revine şi mâine să te întrebe dacă nu te-ai răzgândit.

VĂRSĂTOR. Fii foarte atent cu banii şi cu obiectele de preţ, pentru că cineva atentează la bunurile tale. Nu lăsa nimic tentant la îndemâna altora, iar cu puţină atenţie vei putea evita neplăcerile de acest gen, chiar ai putea să şi depistezi cine e persoana în cauză.

PEŞTI. Iubirea cere acum mai multă îndrăzneală din partea ta, pentru că altfel nu are cum să te remarce persoana care te atrage. Ţi-ai pus ochii pe cineva şi vrei să-l cucereşti, dar în cazul acestei persoane cu modestia care te caracterizează nu ai cum să obţii rezultatul dorit.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517