Horoscop Informaţia Zilei (22 decembrie 2021)

Scris de I. Z., 22 decembrie 2021 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Capricorn (21 decembrie - 20 ianuarie)

Capricorn (21 decembrie – 20 ianuarie)

Ne aflăm în zodia Capricorn.

BERBEC. Norocul poate apărea de unde te aştepţi mai puţin, de aceea ar fi bine să nu refuzi ceva ce nu-ţi inspiră prea multă încredere, pentru că exact de acolo sare iepurele. Fii pe fază la tot ce apare bun la orizont, mai ales la ocaziile faţă de care ai mari rezerve.

TAUR. Eşti pus în faţa unei analize obiective, dar te simţi într-o situaţie frustrantă. Acum nu-ţi stă nici ţie mintea la rezolvarea unor probleme dificile, încă nu ai luat cadouri de Crăciun pentru toţi cei dragi, iar asta este problema care pe tine te macină cel mai mult.

GEMENI. Opreşte-te puţin şi fă-ţi un pic de timp şi pentru sufletul tău, ieşind câteva ore în natură sau măcar deschide ferestrele şi inspiră aer curat şi încarcă-te de energie! Vei vedea ce efecte fantastice are o astfel de evadare din mediul închis în care stai toată ziua.

RAC. Sursa tuturor lucrurilor bune este iubirea şi de acolo vin astăzi şi cele mai minunate senzaţii. Fie că e şansa unei iubiri la orizont, fie doar o activitate care îţi place nespus de mult, îţi pui tot sufletul să atingi acest scop extraordinar care îţi dă alt chef de viaţă.

LEU. Stai şi cântăreşti la puţin rece o situaţie şi ajungi la o concluzie fermă: trebuie să-i pui punct aici. Consideri că nu merită să mergi mai departe, nici să tot cari după tine la nesfârşit o stare de lucruri care nu mai aduce nimic nou, deci spui stop şi ai terminat.

FECIOARĂ. Indiferent de condiţiile meteo din colţul de ţară în care trăieşti, astăzi ieşi afară din casă. Ai nevoie de aer proaspăt, de un pic de sentiment de libertate, căci doar astfel te poţi reconecta cu planeta mamă şi îţi poţi recupera imensa energiea consumată.

BALANŢĂ. Parcă s-ar fi infiltrat puţină teamă în inima ta privind sentimentele partenerului, dar preferi să taci decât să spui ceva ce să strice şi mai mult. Lasă frica la o parte şi, dacă ai ceva pe suflet, spune-i, pentru că tu ai mereu nevoie de dovezi concrete în iubire.

SCORPION. Eşti în faţa unui nou început, a unei noi etape din viaţa ta, şi se presupune că ai acumulat cunoştinţele şi experienţa necesară pentru a face alegerea potrivită. Totuşi, nu te aştepta la rezultate imediate, dar nu uita că e deosebit de important cum iei startul.

SĂGETĂTOR. Nu te crampona de un banal hop, căci şi aceste momente sunt fireşti în procesul în care eşti implicat. E adevărat, în aceste zile, când toată lumea se pregăteşte de sărbători o piedică nu e deloc binevenită, dar nu trebuie să-ţi faci griji, totul se va rezolva.

CAPRICORN. Te bazezi pe informaţii certe şi pe oameni de încredere şi când ai astfel de garanţii la îndemână, tot ce faci va evolua cât se poate de bine. Ai lucrări pe care vrei să le termini până la sfârşitul anului şi vei şi reuşi, ba chiar îţi mai rămâne timp şi pentru tine.

VĂRSĂTOR. Apare în calea ta persoana care te poate face fericit, pentru că intervine la timp în planurile tale. Ai să-l priveşti, de acum înainte cu deosebit de mult respect şi cu admiraţie, tocmai pentru că a jucat un rol atât de important în cel mai delicat moment.

PEŞTI. Ai o oarecare tendinţă spre izolare, ai vrea să pleci departe de lume, sau te retragi din iureşul sfârşitului de an, pentru că ai ceva important de studiat şi te închizi, acum de bună voie, în casă. Călătoriile sunt şi ele mai dificile, căci apar modificări de program.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517