Horoscop Informaţia Zilei (22-24 ianuarie)

Scris de I. Z., 22 ianuarie 2022 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Varsator (20 ianuarie - 20 februarie)

Varsator (20 ianuarie – 20 februarie)

Ne aflăm în zodia Vărsător.

BERBEC. O persoană mai matură din anturaj intervine în afacerile tale exact când veai mai mare nevoie. Primeşti cu drag sprijinul său, pentru că se bazează pe o experienţă vastă, are mult mai multe cunoştinte decât tine şi poate rezolva mult mai uşor situaţia.

TAUR. Ai pornit cândva o afacere în care ai investit foarte multă energie şi pasiune, dar acum parcă se află într-un mic impas. Nu ai niciun motiv de stres, de disperare, planul tău doar s-a clătinat un picuţ, nu s-a dărâmat, deci fă-ţi treba mai departe, liniştit, fără griji!

GEMENI. Chiar dacă poţi aduce dovezi incontestabile că ai dreptate, colegii tăi tot vor pune la îndoială spusele tale. Lasă-i în pace, să zică ce vor, în scurt timp îşi vor da seama că ai ştiut tu bine ce vorbeşti şi ar fi fost mult mai bine să facă aşa cum ai propus tu.

RAC. Nici aprovizionarea şi nici colaborările la distanţă nu sunt favorizate pentru tine azi, dar dacă mergi la drum cu prietenii, sau ieşi undeva în societate, distracţia va fi la ea acsă. Astrele îţi prezic şi un pic de flirt pe undeva, dar nu pe acasă, deci nu rata ocazia!

LEU. Munceşti cu o pasiune deosebită, pentru că te ocupi de sarcini de serviciu care îţi fac multă plăcere şi îţi pun în valoare talentele. Văzând că munca ta aduce roade frumoase şi este foarte apreciată de toată lumea din jur, nici nu râvneşti la posturi mai înalte.

FECIOARĂ. Ţi se arată un week-end minunat, în care vei avea parte de distracţie, cum nu ai mai avut demult. Ai putea participa la un spectacol, la o petrecere, sau poate vei pleca undeva într-o excursie, într-un loc drag, unde nu ai mai umblat în ultima vrerme.

BALANŢĂ. E multă voie bună în jurul tău, iar planurile pe care ţi le faci pentru astăzi îţi ies perfect, deci dacă ai ceva important de făcut, profită de acestă zi norocoasă. Ai avut, nu demult, o pierdere financiară, sau un examen picat, dar acum ai şansa de a redresa.

SCORPION. Ai colaborat bine cu un grup din care ai făcut parte un timp, însă, iată că munca voastră comună, acum se apropie de sfârşit. Ai ştiut că această stare nu va ţine o veşnicie, că se va termina odată, deci bucuraţi-vă cu toţii că aţi putut fi un timp împreună.

SĂGETĂTOR. Munceşti cu mult sârg pentru îndeplinirea unui plan de viitor, care însă, îşi va arăta roadele abia peste mult timp. Totuşi, merită efortul depus, oricâtă investiţie de enerigie ţi-ar solicita, pentru că rezultatul previzibil va depăşi toate aşteptările tale.

CAPRICORN. Trecutul este sursa unor acţiuni de viitor, deci va trebui să revizuieşti etapele anterioare ale unui proiect aflat în derulare. Verifică amănunţit, să fie totul în regulă, astfel vei putea elimina riscul unor greşeli care ar fi greu de reparat mai târziu.

VĂRSĂTOR. Oricât ai încerca să-i convingi pe ceilalţi colegi cu care colaborezi, că planul tău e viabil şi profitabil, unii te vor privi cu suspiciune. Chiar dacă acum încă nu au încrdere, îşi vor da seama repede că drumul pe care ei l-ar fi ales nu duce la rezultat.

PEŞTI. Dacă nu este neapărat nevoie, nu te aventura în călătorii prea lungi astăzi. Cele mai bune lucruri te aşteaptă prin preajma casei, sau prin apropiere, deci stai pe aici prin zonă! Dacă plecarea va fi inevitabilă, caută-ţi partener de drum cu care nu te plictiseşti.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517