01.04.2020 00.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitați: Ovidiu Mureșan, Ciprian Costea, Lorand Turos. Titlul emisiunii: Cum se dau banii pentru șomaj tehnic.(reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audiențe în Direct cu Mihai Sălceanu, invitat: Silaghi Daniela. Titlul emisiunii: Cum depășim stresul provocat de izolarea la domiciliu? (reluare) 03.30 Sport 04.45 Portret de artist, invitat: Maria Carmen Sas. 05.50 Cultură cu Laczko Eva. Titlul emisiunii: O jumătate de secol de teatru la Satu Mare. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitați: Ovidiu Mureșan, Ciprian Costea, Lorand Turos. Titlul emisiunii: Cum se dau banii pentru șomaj tehnic.(reluare) 09.30 Info Studio cu Mihai Sălceanu, invitat: Tiberiu Markos. Titlul emisiunii: Cât de afectate sunt firmele de pandemia de Coronavirus? 10.30 Cultură cu Ioana Vladimirescu 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audiențe în Direct cu Mihai Sălceanu, invitat: Silaghi Daniela. Titlul emisiunii: Cum depășim stresul provocat de izolarea la domiciliu? (reluare) 14.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitați: Ovidiu Mureșan, Ciprian Costea, Lorand Turos. Titlul emisiunii: Cum se dau banii pentru șomaj tehnic.(reluare) 15.30 Teleshopping 15.45 La Psiholog cu Ioana Vladimirescu, invitat: Ioana Zaharia. Titlul emisiunii: Obiective versus fantezii. 16.25 Concert Sinfonic la Filarmonica Dinu Lipatii din Satu Mare. 18.00 Audiențe în direct cu Ioan Anițaș (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda Publică, cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audiențe în direct cu Ioan Anițaș (reluare)

Horoscop Informația Zilei (21 martie 2020)

Ne aflăm în zodia Berbec.

BERBEC. Comunicarea cu lumea este destinsă și veselă, pentru că atmosfera de primăvară ce se instalează încet și ne face mai amabili și mai binedispuși. Te simți bine, chiar dacă ai posibilitatea de a sta de vorbă cu amicii doar așa, la distanță, dar voi sunteți mereu optimiști.

TAUR. Nu te simți bine într-un anturaj încărcat negativ dar norocul tău e că nu te lași influențat de atmosfera sumbră în care te afli. Ori faci cumva să ieși cât se poate de repede din acest mediu ostil, ori faci tu ce faci, dar reușești să le abați și celorlați gândul de la neajunsuri.

GEMENI. Ește capabil să aștepți oricât până să-ți atingi scopul. Ești conștient că nu este un drum scurt sau ușor până la realizarea sa, dar crezi în el și îi planifici evoluția, fiind convins că ai să-ți atingi scopul. Când omul gândește pozitiv, totul va merge mult mai ușor.

RAC. Asta nu este o zi tocmai potrivită pentru muncile gospodărești, cel puțin tu așa simți, dar nu ai de ales. Ești binedispus și plin de energie, dornic de distracție și cauți să evadezi dar nu ai cum, acum trebuie să-ți termini treaba, iar apoi te poți distra, dar numai în casă!

LEU. Abia ai așteptat weekend-ul, să ai și tu puțin timp liber, dar parcă nu știi să profiți eficient de el. În loc să te distrezi și să te relaxezi în voie, îți găsești și astăzi de lucru și te ocupi, tocmai de problemele de la serviciu. Chiar dacă stai în casă, dar măcar odihnește-te!

FECIOARĂ. Un prieten este alături de tine și văzându-te un pic mai abătut, încearcă să-ți readucă zâmbetul. Nu trebuie să depună mult efort, pentru că nu poți rezista fără să râzi de poveștile hazlii sau glumelor pe care ți le spune cu talent și cu o dăruire de nedescris.

BALANȚĂ. Planurile pe care ți le-ai făcut pentru zilele următoare va trebui să le modifici, pentru că nu mai sunt întrunite condițiile pentru ele. Ceva îți strică programul inițial, dar în schimb apare altceva, poate și mai interesant, ce te va bucura mult și te va relaxa.

SCORPION. În cursul săptămânii ai avut un succes și pentru că astăzi ai ocazia să vorbești cu cei dragi, acum veți sărbători reușita, însă doar așa, la distanță, cum nu s-a mai întâmplat niciodată. Indiferent de ce natură ar fi această reușită, pe tine te face foarte fericit.

SĂGETĂTOR. Administrezi foarte bine banii pe care îi ai în cont și te ferești să faci vreun abuz, să-i dai pe lucruri inutile. Chiar dacă ai nevoie de multe lucruri, tu știi să te rezumi la cele necesare, pentru că nu ai vrea să faci vreo greșeală care ar putea înclina balanța.

CAPRICORN. Ți-ar face plăcere să te alături unui grup de persoane binedispuse, pentru că te simți și tu relaxat și plin de energie pozitivă. Cel puțin 10-20 de prieteni, la fel de dornici de un taifas vesel își caută companie pe rețelele de socializare, deci nu te vei plictisi.

VĂRSĂTOR. Ai descoperit o ocazie de zile mari prin care ai putea să-ți realizezi un plan, dar se pare că, nu tu ai fost primul. Fii sigur că și alții și-au pus ochii pe ea, totuși, nu renunța, căci merită să intri în cursă, pentru că ai posibilități reale de a te putea bucura de victorie.

PEȘTI. A sosit vremea unei decizii ferme prin care să dai un alt curs vieții tale. Poate, te muți într-o casă nouă, îți schimbi mașina, ți se oferă un job superb sau dai de o nouă iubire. Orcum, tu te bucuri de schimbare și primești noutatea cu sufletul deschis, ca pe un dar.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.