Horoscop Informaţia Zilei (21 mai 2020) | Informaţia Zilei

Horoscop Informaţia Zilei (21 mai 2020)

Ne aflăm în zodia Gemeni.

BERBEC. Fii ferm pe poziţie şi spune clar care sunt intenţiile tale, deoarece modul în care porneşti astăzi la drum va avea o influenţă decisivă asupra reuşitei planurilor tale de viitor. Astrele te protejează, te ajută, deci ar fi bine să profiţi de auspiciile favorabile ale acestei zile.

TAUR. Veniturile ce-ţi intră azi în cont se şi duc repede, pentru că sunt sume destul de mici, care abia ajung pentru cheltuielile obligatorii. De fapt, nu banii sunt puţini, ci mai degrabă dările sunt destul de mari, dar trebuie achitate, iar când vei scăpa de ele vei putea răsufla uşurat.

GEMENI. Eşti în faţa unei perspective interesante care va avea efecte pozitive pe mai multe planuri. Anturajul te încurajează să mergi mai departe cu încredere, pentru că eşti bun în domeniul în care activezi şi dacă moralul tău este suficient de ridicat toate vor merge excelent.

RAC. Ai parte de sprijinul unei persoane străine, despre care nu ştii chiar nimic, dar resimţi efectele pozitive ale simpatiei sale. Nu vă cunoaşteţi personal, dar i-au plăcut proiectele pe care le derulezi şi este de părere că planurile tale sunt bune, merită să fie sprijinite şi promovate.

LEU. Eşti obosit şi numeri zilele până la terminarea proiectului în care eşti implicat. Nu-ţi pierzi totuşi răbdarea şi nici voinţa, lucrezi cu sârg, la fel ca şi înainte. Ştii bine că la sfârşit te aşteaptă ori o mare realizare financiară, ori o apreciere prin care te vei remarca în faţa tuturor.

FECIOARĂ. Faci parte dintr-un grup entuziast, care munceşte la realizarea unui proiect comun, dar nu eşti de acord pe deplin cu principiile celorlalţi. Când toţi ceilalţi sunt de aceeaşi părere, ar trebui să fii şi tu un pic mai maleabil şi să te adaptezi la modul în care vor ei să lucreze.

BALANŢĂ. Ţi se arată o zi veselă, când cea mai mare plăcere o găseşti alături de un prieten foarte amuzant, care ştie oricând să anime atmosfera. Aţi muncit mult, deci aveai nevoie de această ieşire din banalul cotidian şi un pic de destindere este binevenită înainte de pasul următor.

SCORPION. Îţi doreşti nespus de mult să ieşi, în sfârşit, puţin, undeva în natură, în aer liber, să petreci măcar un weekend fără griji, dar se pare că această plăcere se mai lasă un timp aşteptată. Ai mult de lucru şi nu îl termini azi, îţi va rămâne destul şi pentru sfârşitul săptămânii.

SĂGETĂTOR. Când nici nu te-ai aştepta iubirea îţi iese în cale, ca din senin, şi te ia prin surprindere. Ţi se prevesteşte o dragoste la prima vedere, parcă te cuprinde o pasiune fulgerătoare în clipa în care ai zărit-o pe acea persoană şi seara deja să fii îndrăgostit lulea, plutind în ceaţă roz.

CAPRICORN. Se pare că tocmai banalul acestei zile va da peste cap planurile tale de astăzi. Nu te crampona de fleacuri, mergi mai departe cu încredere, pentru că numai prin voinţa ta proprie poţi depăşi monotonia, plictiseala în care te-ai împotmolit şi nu mai vezi ieşirea din ea.

VĂRSĂTOR. Tu eşti întotdeauna amabil şi răspunzi afirmativ la orice solicitare din partea unor colegi mai tineri care îţi cer sprijinul. Deţii un bagaj bogat de cunoştinţe, mult mai vast decât începătorii, iar ei îşi dau seama că au numai de câştigat dacă te atrag şi pe tine în proiectul lor.

PEŞTI. Dacă vei pleca undeva, la o destinaţie nu prea mare de casă, te aşteaptă nişte veşti bune sau cineva cu care poţi petrece clipe fericite. Cele mai frumoase momente ale zilei vor fi cele petrecute cu persoane pe care nu le-ai mai văzut demult, chiar dacă veţi vorbi doar la telefon.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0745.657.429 sau 0744.55.2345