Horoscop Informaţia Zilei (21 iunie 2022)

Ne aflăm în zodia Gemeni.

BERBEC. Ai putea să-ţi rezolvi astăzi un minunat sejur de vacanţă, poate, ai şansa să prinzi o reducere şi o să vorbeşti cu amicii să mergi cu ei. Când plecaţi undeva împreună, distracţia e întotdeauna asigurată, cercul vostru de prieteni fiind pus mereu pe glume.

TAUR. Se pare că viitorul tău profesional depinde în mare măsură de disponibilitatea ta de a te perfecţiona. Nu ţi se spune nimic, nimeni nu te obligă la aşa ceva, dar îţi dai tu singur seama, că fără o şcoală în plus nu vei avea cum să câştigi reputaţia mult dorită.

GEMENI. Munceşti mult, fără pic de răgaz, ştiind că nu ai timp de pierdut atunci când vrei să faci ceva. Vei participa la un eveniment sau trebuie să pleci într-o călătorie şi vrei să fie toate finalizate, puse la punct, pentru a nu întâmpina greutăţi în ultimul moment.

RAC. Entuziasmul tău va fi domolit de o persoană mai matură care te va avertiza să nu consumi mai multă energie decât cât este necesar. Pasiunea ta pentru o acţiune nouă trebuie ţinută sub control, pentru că eşti predispus să lucrezi mai mult decât cât merită.

LEU. Îţi faci planuri cu bătaie lungă, cu privire la viitorul tău profesional. O nouă diplomă, un curs de specializare, ambiţia ta de a ajunge la un nivel superior de competenţă în domeniu sunt doar câteva din planurile vizavi de care ai putea lua o decize chiar astăzi.

FECIOARĂ. Eşti mulţumit de felul cum înaintează un proiect la care îţi aduci şi tu contribuţia şi eşti încântat de colaborarea cu tovarăşii tăi de echipă. Nu este un proiect pentru o singură persoană, va implica mai multă lume, dar ţie îţi revine un rol de lider.

BALANŢĂ. Nu ai prea multe de făcut astăzi, deci te bucuri de o zi liniştită în familie. Lipsa factorilor care să agite spiritele e benefică unor discuţii menite să rezolve anumite probleme care necesită o atmosferă cât mai calmă pentru a putea fi analizate amănunţit.

SCORPION. Ai un talent aparte de a câştiga încrederea, chiar şi a celor care te văd prima dată. Unde apari tu totul parcă se luminează, pentru că zâmbeşti mereu, abordezi o atitudine veselă, optimistă şi degaji o energie pozitivă pe care o transmiţi şi celorlalţi.

SĂGETĂTOR. Dacă pleci la drum, călătoriile îţi pot purta noroc, pentru că nimereşti prin locuri superbe sau întâlneşti oameni cu care te simţi minunat. Dacă totuşi rămâi acasă, veştile care îţi parvin de departe sau ştirile de la televizor te vor surprinde foarte plăcut.

CAPRICORN. Nostalgic şi romantic cum eşti azi, priveşti cam des spre trecut, spre vremurile în care iubeai şi ai fost iubit. Duci dorul acelor vremuri frumoase sau ai ocazia de a readuce la lumină amintiri sau sentimente de demult şi de a le retrăi în adâncul sufletului.

VĂRSĂTOR. Proiectul la care lucrezi de un timp a ajuns în faza în care poţi culege roadele. Că se calculează într-un sentiment de satisfacţie sufletească al muncii bine făcute, sau într-o recompensă materială apreciabilă, eşti mulţumit şi consideri că merita efortul.

PEŞTI. O piedică ce îţi blochează proiectul aflat pe rol îţi taie tot elanul, dar nu trebuie să te îngrijorezi. Măcar te poţi ocupa puţin şi de alte lucruri pe care le-ai neglijat de un timp, ori e exact perioada necesară pentru a te odihni după săptămâni de muncă intensă.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517