Horoscop Informaţia Zilei (21 aprilie 2022)

Scris de I. Z., 21 aprilie 2022 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Taur (21 aprilie - 20 mai)

Taur (21 aprilie – 20 mai)

Ne aflăm în zodia Taur.

BERBEC. Nu te mai mulţumeşti cu declaraţii frumoase de dragoste şi vorbe dulci din partea partenerului, tu ai nevoie de dovezi concrete, palpabile privind evoluţia relaţiei voastre. Tu îl ocroteşti şi îi oferi toată dragostea ta, deci şi aşteptările tale sunt pe măsură.

TAUR. Numai de muncă nu-ţi arde astăzi, ai merge oriunde să nu fii nevoit să stai închis la birou sau într-un atelier, dar eşti conştient că nu ai de ales, n-ai cum să pleci nicăieri. Ai de lucru, deci îţi place sau nu, te apuci de treabă, iar în final vei admira şi tu ce ai realizat.

GEMENI. Comunicarea merge foarte bine acasă, ai o vorbă bună pentru fiecare şi asculţi şi tu, la rândul tău, cu interes ce au ceilalţi de spus. Ideile tale sunt minunate, primesc un feed-back excelent din partea celorlalţi, iar tu vei juca rolul de lider de opinie în familie.

RAC. De câteva zile te tot pregăteşti de week end-ul ce vine, deci nu are cum să nu iasă perfect. Fie că vei participa la vreun eveniment, sau vei pleca undeva, într-o excursie, te vei simţi excelent, totuşi, ai grijă să nu faci cumva vreun exces pe plan sentimental.

LEU. Eşti cam nemulţumit de rezultatele eforturilor tale şi ai impresia că ţi-ai consumat energia pe un lucru care a ieşit sub aşteptăriile tale. Nu ai dreptate, ceilalţi sunt chiar foarte mulţumiţi de ceea ce ai realizat şi de data aceasta ai muncit pentru ai tăi, nu pentru tine.

FECIOARĂ. Ai ultimul cuvânt într-o dezbatere intelectuală destul de aprinsă. Simţi că trebuie să fii puţin mai autoritar, mai ales că nu vei putea supraveghea derularea proiectului pe care urmează să-l realizaţi, totuşi, cunoştinţele dobândite în timp îşi vor spune cuvântul.

BALANŢĂ. Un noroc uriaş ţi se oferă pe tavă dar nu eşti pregătit să profiţi de el şi dai să-l scapi printre degete. Nu mai sta pe gânduri când o şansă atât de bună îţi iese în cale, pune mâna pe ea, căci nu ştii când vei mai putea atinge aşa de uşor un obiectiv mult râvnit.

SCORPION. Ai un plan măreţ pe care, cu toate că ceilalţi nu te cred în stare să-l poţi realiza, îl vei pune în practică cu succes şi atunci toţi te vor invidia. Îţi cunoşti capacităţile şi limitele, deci ştii bine până unde să ridici ştacheta să poţi sări peste ea fără probleme.

SĂGETĂTOR. Viitorul carierei tale se arată într-o lumină deosebit de favorabilă. Că te înscrii la o facultate, ai decis să urmezi un curs de perfecţionare sau te gândeşti serios să îţi schimbi locul de muncă, oricare ar fi, va fi de bun augur şi îţi vei putea atinge scopul.

CAPRICORN. Chiar dacă trebuia să munceşti singur, eşti mulţumit de rezultatul activităţii tale şi parcă radiezi de satisfacţie, pentru că ai realizat ceea ce ai vrut. Reuşitele de acest gen pe tine te motivează să munceşti şi mai bine şi vor atrage noi şi noi succese.

VĂRSĂTOR. Spune cu încredere ce ai de spus, pentru că ideea care tocmai ţi-a venit acum este una de succes şi nu în ultimul rând, utilă tuturor. Te poţi remarca prin proiectul pe care îl întocmeşti astăzi, totul e să ai suficient curaj să spui foarte clar, la ce te gândeşti.

PEŞTI. Ai o agendă plină de sarcini pentru astăzi, dar, deşi ai un program interesant, parcă nimic nu înaintează aşa cum ţi-ai fi dorit tu. Nu este suficient doar să vrei să faci ceva, dar trebuie să ai la dispoziţie şi resursele necesare pentru a ajunge la ceea ce ţi-ai propus.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517