Horoscop Informaţia Zilei (20 iunie 2022)

Ne aflăm în zodia Gemeni.

BERBEC. Îţi place compania femeilor, pentru că eşti în temă cu ceea ce se dezbate în cercul lor şi te simţi în largul tãu. Uneori chiar îţi face plãcere sã mai bârfeşti şi tu câte puţin cu ele, sã mai dezbaţi şi tu cu colegele cine ce face, cum se îmbracã, sau cine de cine s-a îndrãgostit recent.

TAUR. Viaţa de familie este foarte plãcutã şi plinã de duioşie, pentru cã au loc nişte evenimente dedicate inimii tale. Te simţi bine alãturi de cei dragi, ei sunt cea mai importantã preocupare a ta şi faci tot posibilul sã staţi cât mai mult timp împreunã. Vor fi momente plãcute pentru toţi.

GEMENI. Dacã pleci la drum, vei fi nevoit sã apelezi la tot pasul la ajutorul unor strãini. S-ar putea sã te rãtãceşti prin nişte locuri necunoscute, sau vei fi nevoit sã ceri ajutorul cuiva din cine ştie ce cauzã, vei înţelege cã oamenii au nevoie unul de celãlalt şi cât de importantã e comunicarea.

RAC. Pânã nu demult ai avut enorm de mult de lucru, dar nu te-a deranjat, cãci ţi-a plãcut ceea ce faci. Din motive independente de tine, ai fost nevoit sã întrerupi aceastã activitate şi ai rãmas cu un gol imens în activitatea şi în sufletul tãu, iar acum nu gãseşti nimic cu ce sã-l poţi umple.

LEU. Ca să poţi duce mai departe un proiect, vei fi nevoit să tragi tare câteva zile bune, dar merită efortul. Un lucru superb va ieşi din mâinile tale, pe care nu avea cum să-l facă nimeni în aşa fel cum ţi l-ai imaginat, iar în final tot tu singur vei culege roadele şi vei primi şi laudele.

FECIOARÃ. Oboseala acumulatã în timp te face sã scapi din vedere anumite detalii şi dai dovadã de o oarecare neglijenţã. Nu ignora semnele, cãci organismul îşi cere drepturile şi dacã nu te opreşti când simţi nevoia de odihnã, ai putea avea probleme la serviciu, dar şi de sãnãtate.

BALANŢÃ. Nu-ţi convine sã fii judecat la prima vedere, fãrã ca celãlalt sã ştie ceva concret despre tine. Dacã cineva verea sã te cunoascã, sã-ţi afle gândurile, eşti de pãrere cã trebuie sã-ţi acorde mai mult timp, cãci aşa, doar din jumãtãţi de vorbe şi-ar putea forma o pãrere greşitã.

SCORPION. Te afli undeva, unde te simţi bine, înconjurat de prieteni dragi sufletului tãu. Faceţi o echipã bunã împreunã, puneţi mare accent pe cooperare şi pe comunicare, iar atâta timp cât veţi contribui fiecare în egalã mãsurã la reuşita unui proiect comun, totul va merge perfect.

SÃGETÃTOR. Te-ai sãturat sã fi mereu zâna cea bunã în ochii unui amic, în timp ce din cauza lui îţi pierzi toţi ceilalţi prieteni. Te revolţi împotriva atitudinii sale, fapt pentru care acel cineva s-ar putea supãra pe tine, dar toţi ceidin jurul tãu te vor admira cã în sfârşit, ţi-ai deschis ochii.

CAPRICORN. Te simţi bine în monotonia acestei zile tihnite şi preferi sã te ocupi astãzi doar de lucruri cotidiene, pe care le ştii pe din afarã. Chiar şi rutina poate fi plãcutã astãzi, deoarece în linişte, sau în banalul de toate zilele te poţi gândi şi la detaliile de care nu ai avut timp altãdatã.

VÃRSÃTOR. Atmosfera e veselã şi destinsã în jurul tãu, pentru cã apare un motiv demn de sãrbãtorit. Tu, la început nu prea pãreai dispus de vreo petrecere astãzi, dar se pare cã eşti destul de uşor contaminabil de bunã dispoziţie, deci nu te vei retrage nici tu când e rost de distracţie.

PEŞTI. Se învârt tot felul de idei grozave în mintea ta din care ai putea câştiga un ban în plus, dar nu ştii cum ar trebui, sã le pui în aplicare de unul singur, pe cont propriu sau sã-ţi atragi şi nişte colaboratori. Oricum, dacã vrei sã începi o afacere nouã, fã în aşa fel încât sã ţii tu frâiele.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517