Horoscop Informaţia Zilei (20 februarie 2020) | Informaţia Zilei

Horoscop Informaţia Zilei (20 februarie 2020)

Scris de I. Z., 20 februarie 2020 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Pesti (18 februarie - 20 martie)

Pesti (18 februarie – 20 martie)

Ne aflăm în zodia Peşti.

BERBEC. Îţi place să ieşi în lume, să stai la discuţii şi să socializezi, mai ales dacă ai ocazia să-ţi faci noi cunoştinţe. Te simţi bine între oameni, legi uşor noi prietenii şi parcă radiezi de bună dispoziţie atunci când îţi dai seama cât eşti de bine văzut în societate.

TAUR. Pe cât eşti tu de dispus de cooperare şi gata să-ţi împarţi câştigul cu ceilalţi colegi, pe atât de încăpăţânaţi sunt cei cu care intri în contact. Dacă vezi că nu ai cu cine discuta, lasă-i în pace, te descurci tu şi singur, iar astfel rezultatele îţi vor reveni doar ţie.

GEMENI. Eşti tentat să răspunzi dur celor care te calcă pe nervi. Dacă eşti absolut sigur că aşa merită, nu ezita să le spui vreo două, dar dacă nu eşti ferm convins că acel cineva e vinovat, lasă-l mai bine în pace, nici ţie nu ţi-ar conveni să fii acuzat pe nedrept.

RAC. Când tu ţi-ai luat ceva în cap, nimeni şi nimic nu te poate opri până când nu-l vezi realizat. Fie vorba de o cucerire sentimentală, sau de un proiect profesional, chiar dacă ştii că şansele sunt mici, când tu vrei ceva, nu te laşi bătut, oricât de greu ar fi, îl faci.

LEU. Nu lucra singur, fă echipă cu colegii cu care te înţelegi bine, căci împreună va merge treaba mai uşor. Unul vine cu ideea, ceilalţi cu efortul, iar dintr-o astfel de colaborare excelentă, nu se pot naşte decât rezultate bune, chiar foarte bune, pe placul tuturor.

FECIOARĂ. Îţi compari situaţia materială cu cea de anul trecut şi eşti mulţumit de rezultate. E adevărat că ai muncit mult pentru a trece la treapta următoare, dar a meritat pe deplin efortul. Rezultatele sunt palpabile, ai reuşit să realizezi aproape tot ce ţi-ai dorit.

BALANŢĂ. Decizi să închei o acţiune care nu mai are nimic să-ţi ofere, iar acest final promt şi hotărât parcă te eliberează. Ai obţinut tot ce se putea stoarce din acel proiect, deci nu mai are niciun rost să-ţi pierzi vremea cu ceva inutil, ce a devenit o corvoadă.

SCORPION. Niciunul dintre colaboratorii tăi nu-ţi inspiră suficientă încredere, iar tu îi iei un pic peste picior şi te cam distrezi de afirmaţiile pe care le fac în plan profesional. Faci glume pe seama lor, căci tu eşti stăpân pe situaţie şi nu ţi-e frică de replicile lor.

SĂGETĂTOR. Nu vrei să te implici într-o acţiune faţă de care ceilalţi arată un entuziasm aparte şi caută să te atragă şi pe tine. Tu ai alte treburi de făcut şi eşti cu gândul în altă parte, sau poate, vrei să mai stai puţin şi aştepţi să vezi cum se descurcă ceilalţi.

CAPRICORN. Întâlneşti persoana potrivită care te poate ajuta să rezolvi o sarcină profesională, sau un specialist de la care poţi afla informaţii utile. Ai nevoie de un ajutor, căci sarcinile de serviciu îţi consumă energia, dar eşti mulţumit de ceea ce se coturează.

VĂRSĂTOR. Faci parte dintr-un colectiv, dar tu te supui cam greu altora, mai ales că tu şti mai bine ce e de făcut. Ai principiile tale de la care nu te abaţi şi dai randament doar dacă eşti lăsat să lucrezi aşa cum crezi tu că e bine, deci dacă poţi, lucrează singur!

PEŞTI. Colegii îţi prezintă perspectivele unei acţiuni într-un mod prea optimist, dar tu parcă nu te poţi entuziasma la fel ca ei. Eşti mai rezervat, căci atunci când te-ai bazat pe planurile altora, nu au dus la rezultate. Te-ai fript odată, iar acum sufli şi în iaurt.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Goldis Admitere

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517