Horoscop Informaţia Zilei (2 noiembrie 2022)

Scris de I. Z., 02 noiembrie 2022 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Ne aflăm în zodia Scorpion.

BERBEC. Înainte de a te supăra pe cei care nu te ajută aşa cum te-ai fi aşteptat din partea lor, pune-te puţin în pielea lor şi gândeşte-te ce ai face tu pentru ei în situaţia dată. Mulţumeşte-te cu cât primeşti şi dacă ţi se pare prea puţin, altădată oferă şi tu mai mult.

TAUR. Toţi cei din jur aşteaptă părerea ta, ţi se recunoaşte valoarea, suprema\ia şi experienţa în diverse domenii. Iar asta te face să simţi şi greutatea deciziilor tale, îţi dai seama de responsabilitatea asumată, dcei nu vrei să faci nicicum greşeli ce-ţi strică reputaţia.

GEMENI. Cunoştinţele însuşite sunt foarte importante pentru tine azi şi îţi merge mintea de minune, dând dovadă de o mare capacitate de concentrare. Ar fi ideal dacă ţi-ai dedica ziua asta unor activităţi intelectuale mai complexe, de care depinde viitorul tău.

RAC. Ceva îţi şopteşte că nu este momentul potrivit să porneşti o acţiune nouă, ar trebui să mai aştepţi o vreme, să mai aduni nişte informaţii. În curând urmează să se mai întâmple unele lucruri de care depinde succesul deplin al proiectului, deci nu te grăbi!

LEU. Poate din orgoliu, sau din încăpăţânare, dar astăzi ai tendinţa de a respinge toate gesturile de prietenie care vin de la ceilalţi, susţinând că tu te descurci şi singur. Parcă nu ai vrea să te îndatorezi faţă de nimeni şi de aceea nu vrei să accepţi ajutorul nimănui.

FECIOARĂ. Simţi o satisfacţie uriaşă când vezi roadele muncii tale. Eşti apreciat de toată lumea, iar dacă mai iei şi nişte bani de pe urma acestui efort, e firesc să fii mândru şi încântat şi să lucrezi cu sârg văzând că munca ta este mereu lăudată şi bine remunerată.

BALANŢĂ. Dacă vei sta cuminte, modest în banca ta şi vei trece cu vederea peste lucruri care nu-ţi convin, nu vei face altceva decât să laşi nepricepuţii să te întreacă. Trebuie să ar[ţi că nu ai să faci compromisuri, ci ai nişte principii solide de la care nu te abaţi.

SCORPION. Îţi dai seama repede când cineva crede că te poate duce de nas. Intuiţia ta nu greşeşte niciodată, observi imediat dacă cineva are intenţii rele, deci nimeni nu te va putea păcăli astăzi, oricât ar încerca şi în cele din urmă va cădea în propria sa plasă.

SĂGETĂTOR. Îţi vin noi idei profitabile care să-ţi asigure un venit în creştere şi îţi vor revigora afacerile. Clienţii vor aprecia ceea ce le oferi, vei primi felicitări şi laude sincere din partea lor, iar asta îţi dă un nou impuls să te implici şi mai mult în ceea ce faci.

CAPRICORN. Dacă grijile şi neajunsurile apasă pe umerii tăi, adresează-te prietenilor, deoarece ai alături un grup care te poate ajuta şi te şi ajută cu drag să poţi depăşeşti impasul în care te afli. Nu doar că îţi ridică moralul, dar chiar îşi vor pune şi ei mâna la treabă.

VĂRSĂTOR. Veştile care îţi parvin astăzi vor avea urmări deosebite în cariera ta, de parcă ar deschide perspective noi în relaţia ta profesională. Poate vei decide să te înscrii la un curs, ori primeşti un sfat bun pe care îl poţi valorifica la un examen sau la un interviu.

PEŞTI. Chiar dacă tu, pe moment, vrei să abandonezi orice luptă şi să spui că nimic nu se mai poate face, având în faţă exemplul unui colaborator mai energic, vei constata cât de multe soluţii mai există. Copiază-i modelul, iar asta te va ajuta să realizezi ce ai vrut.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517