Horoscop Informaţia Zilei (2 iunie 2022)

Ne aflăm în zodia Gemeni.

BERBEC. Eşti pus pe glume şi distracţie toată ziua, dar la un moment dat trebuie să te comporţi reproşabil, ca un om matur, foarte serios. Fii mai chibzuit, nu te poţi juca acum nici cu reputaţia ta, nici cu lucrurile importante, pentru a nu avea neplăceri mai târziu.

TAUR. Toată dorinţa ta iniţială de a face ceva dispare din cauza unor colaboratori care comentează la tot ceea ce ai de gând să realizezi. Nu le da prea multă atenţie, sunt invidioşi pe succesele tale, iar invidia poate să scoată la iveală cea mai urâtă latură a oamenilor.

GEMENI. Eşti preocupat de soarta celor mai în vârstă din familie. Bunicii tăi, părinţii sau poate socrii sunt în centrul atenţiei şi cauţi, împreună cu partenerul sau cu fraţii tăi, soluţii pentru a le oferi şi lor un pic mai mult confort, a le face viaţa ceva mai uşoară.

RAC. Starea ta de astăzi nu este specifică firii tale, tu nu te eschivezi când ţi se atribuie o nouă sarcină. Însă, munca ce ţi se dă astăzi nu este tocmai pe placul tău, dar îţi găseşti tu ceva mult mai important de făcut, iar ce ţi s-ar fi dat ţie de lucru, îl va executa altcineva.

LEU. Participi la un eveniment cu un oarecare iz festiv, într-un cerc destul de restrâns, dar te simţi chiar foarte bine în acest anturaj. Sărbătoriţi un eveniment care a avut loc cu ceva timp în urmă, dar atunci nu v-aţi putut reuni, iar acum vă puteţi bucura împreună.

FECIOARĂ. Ţi-au picat ochii pe cineva şi simţi că inima ta bate mai tare ori de câte ori apare acea persoană. Fă şi tu un efort să-i atragi atenţia, pentru că de aici se poate naşte o superbă poveste de dragoste. Poate tocmai aceasta va fi marea iubire, pe care o aştepţi.

BALANŢĂ. Trebuie să te eliberezi de toate influenţele externe şi să iei singur o decizie, privind calea pe care o vei urma de acum înainte. Drumul pe care ai mers până acum nu se mai poate continua, s-au modificat condiţiile, dar s-a mai schimbat şi mentalitatea ta.

SCORPION. Ai trecut peste un hop şi te poţi odihni şi tu un pic, dar nu mult, pentru că de mâine trebuie să te apuci din nou de treabă. Mai ai câteva greutăţi de învins până când ai să ajungi la capătul acestui proiect, dar în cele din urmă vei reuşi să-l finalizezi cu bine.

SĂGETĂTOR. Ţi s-a oferit, recent, o nouă posibilitate de venit, pe care l-ai acceptat fără să mai pui întrebări, însă din motive independente de tine, oferta nu mai este valabilă. Să nu-ţi pară rău, pentru că având şi altceva de făcut, ar fi fost destul de greu să-i faci faţă.

CAPRICORN. În sfârşit, vine vestea care va deschide o altă cale în planurile tale. Ceea ce ţi se va comunica astăzi nu este tocmai ce ai aşteptat, iar acum trebuie să-ţi faci alte planuri, dar rezultatul final va fi cu mult mai spectaculos decât cel previzibil anterior.

VĂRSĂTOR. Surprizele plăcute pot apărea chiar şi în cele mai banale locuri. Unde nici nu ţi-ai fi imaginat, ai putea găsi ceva exact pe placul tău, sau ajunge la urechile tale o veste absolut neaşteptată care te-ar putea ajuta foarte mult la rezolvarea unor planuri.

PEŞTI. Ţine bine de banii pe care îi ai în cont, nu te duce la cumpărături, dacă este posibil, nici măcar după strictul necesar. Banii pe care îi poţi economisi azi, ţi-ar putea fi de mare folos în viitorul apropiat, când cineva îţi propune o afacere extrem de profitabilă.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517