Horoscop Informaţia Zilei (19 septembrie 2022)

Scris de I. Z., 19 septembrie 2022 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Fecioara(21 august - 20 septembrie)

Fecioara(21 august – 20 septembrie)

Ne aflăm în zodia Fecioară.

BERBEC. Nu reuşeşti să lucrezi aproape nimic la anumite proiecte importante, pentru că timpul trece ca fulgerul. Nici nu simţi când s-a terminat ziua, pentru că eşti prins în tot felul de activităţi nesemnificative care îţi iau mult timp, dar trebuie făcute şi ele odată.

TAUR. Afacerile tale pot ajunge astăzi într-un punct destul de sensibil, în care, dacă nu eşti destul de vigilent, ai putea cădea brusc de la vârful piramidei în prăpastie. Deci nu te avânta în cheltuieli care-ţi depăşesc capacităţile şi nu te lăsa atras în acţiuni prea riscante.

GEMENI. Visul care ia naştere astăzi în mintea ta are şanse reale să devină cât de curând realitate şi să poţi realiza un câştig apreciabil pe urma sa. Ar fi ideal ca acest folos să se măsoare în bani, pentru că tu uneori eşti de părere că pe bani poţi cumpăra orice.

RAC. Nu te supui prea uşor regulilor impuse de alţii, chiar dacă este vorba de şefi sau de autorităţi, cuvântul cărora trebuie să le respecţi. Tu ştii bine că ceea ce ai de făcut altfel nu se poate realiza, deci chiar dacă eşti considerat un rebel, tu aşa vei proceda.

LEU. Nu ar trebui să ieşi din stilul tău echilibrat, pentru că eşti pus într-o situaţie în care nu ai voie să reacţionezi altfel decât cum faci tu în viaţa ta cotidiană. Eşti un exemplu demn de urmat pentru toţi cei aflaţi în situaţie similară, deci caută să fii cât mai natural.

FECIOARĂ. Porneşti o acţiune nouă sub impulsul unor emoţii de moment, dar ai grijă ca energia de la start să nu pălească prea repede. Tot ce vei demara astăzi are sorţi de izbândă, dar ai nevoie de multă răbdare, timp şi energie să o poţi duce la bun sfârşit.

BALANŢĂ. Vei avea o reuşită cu totul specială, iar asta va ajunge la urechile multor persoane suspuse, care ar putea fi interesate de tine. Să nu te surprindă dacă o personalitate de rang înalt te va căuta astăzi pentru a-ţi face vreo propunere deosebită care te va onora.

SCORPION. Nu eşti de aceeaşi lungime de undă cu familia pentru că nu ai cum să fii de acord cu ideile lor. Încearcă să găseşti punctul de tangenţă între ceea ce propui tu şi ceea ce ar dori să facă ei, soluţia care să satisfacă atât pretenţiile tale, cât şi nevoile celorlalţi.

SĂGETĂTOR. Ai o viziune optimistă asupra viitorului carierei tale şi ai garanţia că drumul pe care ai pornit te va duce la cele mai bune rezultate. Dacă reuşeşti să-ţi păstrezi optimismul pe tot parcursul acestui demers, succesul mult râvnit va fi uşor de atins.

CAPRICORN. Veştile bune vin chiar când aveai mai mare nevoie de un impuls ce să te readucă pe o linie de plutire şi soarele să apară şi pe strada ta. Ele pot veni astăzi sub forma unei rezolvări, a unei idei noi, a unei întâlniri mult dorite care te va bucura mult.

VĂRSĂTOR. Aştepţi cu nerăbdare o călătorie într-un loc, unde eşti sigur că vei avea parte numai de momente plăcute. Pare a fi o deplasare în compania unei persoane dragi sau vei cunoaşte pe cineva simpatic, oricum, această deplasare îţi va aduce bucurii.

PEŞTI. Primeşti o informaţie care ridică mari semne de întrebare. Poate fi un sfat în care nu ai încredere sau poate persoana care ţi-l oferă nu-ţi inspiră credibilitate, deci, decât să mergi pe pistă falsă, preferi să nu ţii cont de vestea, sau de povaţa ce-ţi parvine.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517