02.04.2020 00.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Aurelia Fedorca, Adrian Farcău. Titlul emisiunii: Liberalii propun impozitarea progresivă a pensiilor speciale.(reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş, invitat: Eugenia Sabou. Titlul emisiunii: Legea pensiilor pe înţelesul tuturor. (reluare) 03.30 Spectacol de teatru. 05.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiunii: Creşterea oilor şi urgenţele sezonului. 05.30 Conversaţii Nocturne cu George Vulturescu la Poesis. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Aurelia Fedorca, Adrian Farcău. Titlul emisiunii: Liberalii propun impozitarea progresivă a pensiilor speciale.(reluare) 09.30 Taina Credinţei (limba maghiară) cu Eva Laczko. Titlul emisiunii: Pregătire spirituală pentru sărbătoarea învierii. 10.30 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc. Titlul emisiunii: Controale ale Gărzii de mediu. 11.10 Sănătate cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiunii: Avortul în România. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş, invitat: Eugenia Sabou. Titlul emisiunii: Legea pensiilor pe înţelesul tuturor. (reluare) 14.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Aurelia Fedorca, Adrian Farcău. Titlul emisiunii: Liberalii propun impozitarea progresivă a pensiilor speciale.(reluare) 15.30 Teleshopping 15.53 Ne Cheamă Natura cu Ioana Zaharia, invitat: dr. Liana Strîmb. 17.00 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu. 18.00 Audienţe în direct cu Eva Laczko (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda Publică , cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct cu Eva Laczko (reluare)

Horoscop Informaţia Zilei (19 martie 2020)

Pesti (18 februarie - 20 martie)

Pesti (18 februarie – 20 martie)

Ne aflăm în zodia Peşti.

BERBEC. Chiar dacă tu eşti ocupat, totuşi, este primăvară, iar iubirea pluteşte în aer şi se instalează foarte repede şi în sufletul tău. Primeşti semne de afecţiune din partea unei persoane pe care şi tu o simpatizezi de multă vreme, dar nu ai observat că şi ea simte la fel.

TAUR. Problemele de actualitate te rup complet de toate celelalte planuri ale vieţii şi nu te mai poţi gândi la ceea ce ai de făcut după orele de program. Mergi acasă frânt de oboseală şi nu ai niciun chef de treburile gospodăreşti, dar te bucuri de cei dragi care te înveselesc.

GEMENI. Te afli în faţa unui eveniment, unei intervenţii imortante, când vor fi puse în balanţă cunoştinţele pe care le-ai dobândit într-o perioadă de timp, sau capacităţile de care dispui. Ai un pic de trac, dar e absolut firesc să fie aşa, însă, vei avea o realizare de zile mari.

RAC. Un eveniment mult aşteptat, pentru care te-ai pregătit cu dăruire se amână. Aşteptarea, sau poate tocmai munca depusă, care te-a adus până aici a durat destul de mult, dar merita, deoarece, chiar dacă evenimentul va avea loc mai târziu, laudele vor curge şi la robinet.

LEU. Ai vrea să evadezi cumva din mediul cotidian, chiar dacă te simţi bine în compania colegilor. Demult nu ai mai călătorit nicăieri, iar tu, mereu dornic de locuri noi şi de natură, din când în când trebuie să pleci undeva, unde vezi cu ochii, să-ţi poţi reînc[rca bateriile.

FECIOARĂ. Nu te juca prea mult cu banii de care dispui, pentru că se duc într-o clipă şi te trezeşti cu portofelul gol. Evită să mergi la vreun magazin, căci riscurile nu sunt neglijabile în aceste zile, dar şi fondurile financiare sunt limitate şi mai ai şi alte plăţi de făcut.

BALANŢĂ. Pleci la drum, însă, de data aceasta, nu pentru că tu ţi-ai fi dorit aşa ceva. Eşti o persoană destul de grijulie, atât faţă de tine, cât şi faţă de ceilalţi, însă acum eşti nevoit să-ţi schimbi planurile şi să te duci, dar atmosfera care te aşteaptă la destinaţie, te va recompensa.

SCORPION. Ţi-e frică de ceva neprevăzut sau presimţirile pun stăpânire pe tine. Te îngrijorezi pentru orice se poate întâmpla, te fereşti de tot, dar nu este cazul! Ceea ce simţi tu este generat de haosul instalat, care va aduce schimbări în viaţa ta, dar acestea vor fi de bun augur.

SĂGETĂTOR. Se conturează la orizont o schimbare radicală în viaţa ta, dar nici tu nu ştii, dacă doreşti asta sau nu. Îţi schimbi serviciul, oraşul de rezidenţă, casa în care stai, sau poate, partenerul, dar se pare că una dintre acestea va fi inevitabilă, însă va fi un pas pozitiv.

CAPRICORN. Nu lucra în grabă, concentrează-te la ceea ce faci, mai ales dacă ai de manevrat ustensile cu un oarecare factor de risc, sau lucruri de precizie. Eşti cam distrat astăzi, iar acest lucru nu ar fi deloc rău, însă ai grijă, nu cumva să faci vreo gafă, sau să te răneşti.

VĂRSĂTOR. Revizuieşte-ţi treburile restante să descoperi ceva, ce ai lăsat cândva în aşteptare şi ai uitat să te mai ocupi de acel ceva. Că este o factură neplătită, sau o promisiune neonorată, acum a venit timpul să-ţi achiţi datoriile sau să-ţi respecţi promisiunile făcute mai demult.

PEŞTI. Dacă viaţa personală nu este tocmai la înălţime, nu te lăsa copleşit de situaţie, vei găsi un refugiu în muncă, iar problemele de serviciu îţi vor abate gândurile. Legea compensaţiei spune că dacă nu ai noroc în dragoste vei avea noroc la bani, sau în alt plan.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.