Horoscop Informaţia Zilei (18 mai 2020) | Informaţia Zilei

Horoscop Informaţia Zilei (18 mai 2020)

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Ne aflăm în zodia Taur.

BERBEC. O piedică te ţine departe de un moment de-a dreptul norocos, dar tu nu te laşi bătut. E ca şi cum o şansă excelentă ar trece pe lângă tine, o ocazie deosebită destinată special doar ţie, dar trebuie să înfrunţi o serie de obstacole pentru a putea profita de ea.

TAUR. Fiecare început de săptămână este greu, dar astăzi parcă, mai mult ca oricând, nimic nu merge. Ţi-e greu să reiei ritmul problemelor de la serviciu atunci când fizic eşti la locul de muncă, dar sufletul şi toate gândurile ţi-au rămas acolo unde ai fost în weekend.

GEMENI. Ţi se prevesteşte o zi cam agitată, cu toate că aveai nevoie de linişte pentru a putea progresa cu un proiect extrem de urgent. E destul de greu să îţi găseşti timp şi pentru treburile proprii, dar succesul ce se prevesteşte îţi dă un impuls să le poţi finaliza.

RAC. Toate merg foarte lent, ceea ce pe tine la început tare te deranjează, dar încet-încet îţi dai seama că nici nu e atât de rău aşa. Nu ai de respectat termene limită, iar un pic de pauză la serviciu îţi lasă şi ţie puţin timp să mai stai de vorbă câte un pic cu colegii.

LEU. Când trebuie să lucrezi la proiecte importante nu poţi depinde de o singură cale, trebuie să ai şi un plan de rezervă, pentru că oricând poate interveni ceva neaşteptat. Iar asta, chiar dacă te-ar surprinde într-un mod plăcut, dacă nu eşti pregătit, te va încurca.

FECIOARĂ. Dorinţa ta cea mare ar fi să soluţionezi o problemă financiară care, chiar dacă nu se rezolvă, nu te va afecta negativ faţă de starea actuală. Însă, dacă faci rost de bani, vei putea face o investiţie care să-ţi aducă satisfacţii mari şi venituri apreciabile.

BALANŢĂ. Cei din familie sunt cei mai buni tovarăşi în planurile tale legat de confortul casnic. Vrei să faci nişte modificări în cămin, să renovezi locuinţa, să o reamenajezi, să aduci un plus de confort, dar nu poţi şi nici nu vrei să iei decizii majore de unul singur.

SCORPION. Calea pe care o parcurgi în această perioadă e plină de emoţii, dar şi de rezultate îmbucurătoare. Poate ai de susţinut o serie de examene, un interviu de selecţie, ori ai de umblat după acte pentru a rezolva o problemă oficială, dar finalul va fi unul fericit.

SĂGETĂTOR. Când ţi se dă dreptate într-o problemă în care te-ai simţit dezavantajat ai vrea să sărbătoreşti victoria şi să spui la toată lumea ce bine s-au rezolvat lucrurile. Tu respecţi mereu litera legii şi eşti mândru de faptul că nu umbli niciodată pe căi incorecte.

CAPRICORN. Nu te lăsa convins să apelezi la mijloace incorecte pentru a-ţi atinge scopul, pentru că ţie aşa nu-ţi merge. Ilegalităţile nu-s de tine. Chiar dacă drumul drept e mai anevoios, pentru tine e singura cale accesibilă şi numai asta te duce la ţelul propus.

VĂRSĂTOR. Cariera cere cam mult de la tine astăzi: şi concentrare, şi decizie, asumare de răspundere şi stăpânire de sine. Trebuie să-ţi prezinţi ideile în faţa unei comisii sau participi la o competiţie cu rivali puternici, dar nu te speria, tu eşti capabil să-i învingi.

PEŞTI. Eşti motivat de un plan promiţător, dar realizarea sa îţi va consuma toate rezervele de energie pe o perioadă mai lungă de timp de acum încolo. Poate va dura o săptămână, sau câteva luni, chiar un an sau mai mult, dar e exact ceea ce ţi-ai dorit tu de la viaţă.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0745.657.429 sau 0744.55.2345