Horoscop Informaţia Zilei (17 ianuarie 2022)

Scris de I. Z., 17 ianuarie 2022 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Capricorn (21 decembrie - 20 ianuarie)

Capricorn (21 decembrie – 20 ianuarie)

Ne aflăm în zodia Capricorn.

BERBEC. Abia te descurci cu banii, dar faci calcule peste calcule pentru a-ţi pregăti următoarele investiţii. Culmea este, că tocmai în această perioadă critică pentru bugetul tău apare o şansă unică de investiţie, de care trebuie să profiţi imediat, dar vei reuşi.

TAUR. Ai trecut cu bine peste un obstacol pentru care ţi-ai făcut multe griji, cu toate că ştiai bine că nu ai de ce să-ţi fie teamă. Vei mai avea multe astfel de piedici de înfruntat, poate şi mai grele, dar dacă vrei să te afirmi, va trebui să lupţi şi să le învingi pe toate.

GEMENI. Atmosfera este echilibrată în mediul în care te afli, indiferent că e vorba de căminul tău sau de locul de muncă. Ai mare nevoie de această armonie şi profiţi pe deplin de ea pentru a rezolva toate problemele care pot fi făcute doar în deplină linişte.

RAC. Comunicarea este punctul tău forte, arma ta secretă cu care câştigi şi cele mai grele confruntări. Este adevărat că niciodată nu te aventurezi la discuţii în care nu te simţi destul de bine pregătit, dar azi va trebui să te foloseşti din plin de toate cunoştinţele tale.

LEU. Treci printr-o perioadă mai dificilă, foarte obositoare, dar energia investită nu este zadarnică. Ţi-ai făcut un plan, însă urcuşul spre culme este destul de abrupt şi anevoios, dar tu priveşte numai înainte, spre ţelul propus şi fără nicio îndoială, vei reuşi să-l atingi.

FECIOARĂ. Un eveniment neplanificat ar putea tulbura liniştea instalată în familie. Nu te gândi imediat la ceva rău, se pare că va fi mai degrabă un eveniment plăcut care va provoca agitaţie mare în jurul vostru, dar de data asta nu tu vei fii în centrul atenţiei.

BALANŢĂ. Viaţa de familie şi de cuplu este armonioasă şi plăcută, oferindu-ţi un motiv real de fericire. Te dedici pe deplin celor dragi ţie şi vei fi, ca de obicei, actorul principal în buna desfăşurare a momentelor plăcute de care veţi avea parte cu toţii împreună.

SCORPION. Pleci la drum, dar ori oboseala acumulată, ori starea vremii, sau traficul îţi provoacă o stare neplăcută. De fapt, această deplasare nici nu a fost planificată, deci ca să poţi pleca trebue să amâni alt ceva, acesta fiind adevăratul motiv al neliniştii tale.

SĂGETĂTOR. Altădată te înţelegeai foarte bine cu echipa din care faci parte, dar astăzi parcă nu reuşeşti să colaborezi cu ei sub nicio formă. Ai noroc cu un colge mai hazliu, care îţi readuce zâmbetul pe buze înainte de a-ţi face câţiva duşmani prin acestă atitudine.

CAPRICORN. Tu evaluezi corect situaţia în care te afli şi nu te laşi influenţat de cei care văd doar partea întunecată a lucrurilor. Ei văd mereu numai răul şi vor să te convingă că au dreptate, dar pe tine nu te copleşeşte pesimismul altora, ci te îndeamnă la acţiune.

VĂRSĂTOR. Ispita se înfiripă în viaţa ta sentimentală şi există riscul să răspunzi afirmativ la o aventură secretă. Oricât de mult te-ar atrage persoana care îţi face ochi dulci, înainte de a intra în acest joc, pune în balanţă avantajele, dar şi eventualele consecinţe.

PEŞTI. Când este vorba de diferenţe mari de vârstă, nu se ajunge prea uşor la un consens. Astăzi va trebui să arbitrezi un conflict între două generaţii, dar trebue să fii deosebit de prudent pentru a putea rămâne în relaţii bune cu ambele părţi, dar şi un bun mediator.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517