Horoscop Informaţia Zilei (16 septembrie)

Scris de I. Z., 16 septembrie 2022 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Fecioara(21 august - 20 septembrie)

Fecioara(21 august – 20 septembrie)

Ne aflăm în zodia Fecioară.

BERBEC. Iubirea nu constă numai în cuvinte frumoase, armonie şi tandreţe, uneori mai există şi momente dificile în dragoste. Se mai întâmplă să fii nevoit să renunţi la ceva pentru partenerul tău, iar astăzi, dacă va fi nevoie de aşa ceva, nu ezita să faci!

TAUR. Dragostea are nevoie şi de înţelepciune, iar tu, fiind o fire raţională, nici nu te laşi dus de ceea ce simţi. Chiar dacă sufletul ţi-e răscolit de o furtună de emoţii, sentimente şi nelinişte, consideri că nu ar fi bine să arăţi lumii întregi cât eşti de îndrăgostit.

GEMENI. Veştile care îţi parvin astăzi din toate părţile au un efect puternic asupra ta. Poţi afla o ştire deocamdată neconfirmată oficial, mai degrabă un zvon şi în loc să mai obţii detalii şi din alte surse, începi să te întristezi, dar noroc că ştirea se infirmă.

RAC. Nu te implica în situaţiile mai tensionate din jurul tău, iar dacă tu ai generat cumva situaţia, retrage-te înainte ca lucrurile să devină apăsătoare. Chiar dacă ai răspuns dur unui coleg, încearcă cumva să redresezi situaţia şi să nu mai torni gaz pe foc.

LEU. Concentrează-te mai bine la acţiunile începute, mai ales dacă lucrezi cu cifre sau cu acte, pentru că cel mai mic fleac scăpat de sub control poate declanşa probleme. Chiar dacă ai comis o gafă infantilă, repar-o repede, pentru că urmările pot fi grave.

FECIOARĂ. O bună bucată de vreme ai avut alături de tine un grup de suport dar ca orice lucru bun şi astea se termină. S-a încheiat un proiect, te muţi în alt oraş, începi o şcoală nouă, sau pleci de la casa părintească şi va trebui să-ţi rezolvi singur problemele.

BALANŢĂ. Poţi comunica perfect cu o anumită persoană, care simte şi gândeşte la fel ca tine. Parcă aţi fi pe aceeaşi lungime de undă şi, dacă încă nu vă leagă vreo prietenie, aceasta ar putea fi ziua în care se va naşte o relaţie de toată frumuseţea între voi.

SCORPION. Graba, de obicei strică treaba, dar acum nu tu eşti cel care se avântă la primul impuls în direcţia ce ţi se deschide. Cineva te grăbeşte să faci paşi mari, dar este atât de convingător, încât tu nu-ţi mai poţi urma calea aşa cum ţi-ai planificat iniţial.

SĂGETĂTOR. Se anunţă sosirea unor oaspeţi pe care abia aştepţi să-i revezi, pentru că sunt persoane dragi cu care nu te-ai mai întâlnit demult. O reuniune familială, sau ziua de naştere a unei rude dragi se potrivesc perfect cu atmosfera destinsă a zilei de astăzi.

CAPRICORN. Se iveşte o ocazie perfectă pentru a porni într-o direcţie nouă, care te va duce la rezultate excelente. Va fi un start sub o stea norocoasă, dar, la originea acestui nou sens, se află un binefăcător, un părinte sau profesor, care îţi arată calea cea bună.

VĂRSĂTOR. Te pregăteşti de un eveniment, care pentru alţii pare a fi ceva firesc, dar pe tine te încarcă cu emoţii pozitive. Poate fi o plimbare pe placul tău, sau o întâlnire romantică pe care abia o aştepţi, iar tu te gândeşti la ea de pe cum, cu nerăbdare.

PEŞTI. Deşi ţi-ai planificat pentru astăzi unele îmbunătăţiri în ambianţa ta cotidiană, lucrurile nu ies aşa cum ai fi vrut. Rezultatele obţinute sunt excelente, lumea admiră ceea ce ai realizat, dar nu a ieşit aşa cum tu ţi-ai imaginat, deci pe tine nu te mulţumeşte.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517