Horoscop Informaţia Zilei (16 mai 2022)

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Taur (20 aprilie – 20 mai)


Ne aflăm în zodia Taur.

BERBEC. O piedică te ţine departe de un moment de-a dreptul norocos, dar tu nu te laşi bătut. E ca şi cum o şansă excelentă ar trece pe lângă tine, o ocazie deosebită destinată special doar ţie, dar trebuie să înfrunţi o serie de obstacole pentru a putea profita de ea.

TAUR. Nu te lăsa convins să apelezi la mijloace incorecte pentru a-ţi putea atinge scopul, pentru că ţie aste nu-ţi va merge. Ilegalităţile nu-s de tine. Chiar dacă drumul drept e mai anevoios, pentru tine e singura cale accesibilă şi numai asta te duce la ţelul propus.

GEMENI. Cariera cere cam mult de la tine astăzi: asumare de răspundere, capacitate de decizie, stăpânire de sine şi concentrare. Trebuie să-ţi prezinţi ideile în faţa unei comisii sau participi la o competiţie cu rivali puternici, dar nu te speria, tu îi poţi învingie.

RAC. Ţi se prevesteşte o zi cam agitată, cu toate că tu acum aveai nevoie de linişte pentru a putea progresa cu un proiect extrem de urgent. Este destul de greu să îţi găseşti timp şi pentru treburile proprii, dar succesul ce se prevesteşte îţi dă un impuls să le poţi finaliza.

LEU. Fiecare început de săptămână este greu, dar astăzi parcă, mai mult ca oricând, nimic nu merge. Ţi-e greu să reiei ritmul problemelor de la serviciu atunci când fizic eşti la locul de muncă, dar sufletul şi toate gândurile ţi-au rămas acolo unde ai fost în week-end.

FECIOARĂ. Dorinţa ta cea mare ar fi să poţi soluţiona o problemă financiară, care, chiar dacă nu se rezolvă, nu te va afecta negativ faţă de starea actuală. Însă, dacă faci rost de bani, vei putea face o investiţie care să-ţi aducă satisfacţii mari şi venituri apreciabile.

BALANŢĂ. Toate merg cam lent astăzi, iar asta pe tine la început te deranjează, dar încet-încet îţi dai seama că nici nu e atât de rău aşa. Nu ai de respectat termene limită, iar un pic de pauză la serviciu îţi lasă puţin timp să mai stai de vorbă câte un pic cu colegii.

SCORPION. Când trebuie să lucrezi la proiecte importante nu poţi depinde de o singură cale, trebuie să ai şi un plan de rezervă, pentru că oricând poate interveni ceva neaşteptat. Iar asta, chiar dacă te-ar surprinde într-un mod plăcut, dacă nu eşti pregătit, te va încurca.

SĂGETĂTOR. Când ţi se dă dreptate într-o problemă în care te-ai simţit dezavantajat, ai vrea să sărbătoreşti victoria şi să spui la toată lumea ce bine s-au rezolvat lucrurile. Tu eşti un om care respecţă litera legii, şi eşti mândru de faptul că nu umbli pe căi incorecte.

CAPRICORN. Cei din familie sunt cei mai buni tovarăşi în planurile tale legat de confortul casnic. Vrei să faci nişte modificări în cămin, să renovezi locuinţa, să o reamenajezi, să aduci un plus de confort dar nu poţi şi nici nu vrei să iei decizii majore de unul singur.

VĂRSĂTOR. Calea pe care o parcurgi în această perioadă e plină de emoţii, dar şi de rezultate frumoase. Poate, ai de susţinut o serie de examene, un interviu de selecţie, ori ai de umblat după acte pentru a rezolva o problemă oficială, dar finalul va fi unul fericit.

PEŞTI. Eşti motivat de un plan promiţător, dar realizarea sa îţi va consuma toate rezervele de energie pe o perioadă mai lungă de timp de acum încolo. Poate va dura o săptămână, sau câteva luni, chiar un an sau mai mult, dar e exact ceea ce ţi-ai dorit tu de la viaţă.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517