Horoscop Informaţia Zilei (16 mai 2020) | Informaţia Zilei

Horoscop Informaţia Zilei (16 mai 2020)

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Ne aflăm în zodia Taur.

BERBEC. Când priveşti spre viitor, nu te simţi prea grozav, pentru că se apropie un eveniment pe care nu ştii cum vei reuşi să-l gestionezi. Eşti nesigur pe tine, prea precaut, ca nu cumva să faci vreo greşeală, dar din fericire, îngrijorarea ta se va dovedi a fi nejustificată.

TAUR. Eşti plin de elan şi unde apari tu este dinamică, mişcare şi nimeni nu stă pe loc, dar nici nu se plictiseşte. Parcă ai fi în priză, motivat de acţiuni care evoluează excelent, iar pe tine succesul te ambiţionează şi mai tare şi ai vrea să obţii rezultate perfecte, imediat.

GEMENI. Faci balanţa activităţilor tale din ultima perioadă şi eşti mulţumit de nivelul la care ai ajuns, mai ales în carieră. Nu fi modest, povesteşte-le şi celorlalţi ce lucruri frumoase ai realizat, pentru că unele dintre ele ar putea fi de folos şi altora în acţiuni similare.

RAC. De obicei eşti plin de compasiune faţă de cei aflaţi la nevoie, dar astăzi, când cineva ar avea nevoie să-i întinzi o mână de ajutor, parcă nu eşti tocmai săritor. Acum e rost de o întâlnire, de distracţie cu prietenii, iar asta te atrage cu ceva mai mult decât munca voluntară.

LEU. Nu prea ai chef de nimic astăzi, eşti dezinteresat şi adopţi o atitudine de indiferenţă faţă de tot ce se petrece în jurul tău. Renunţă repede la acest comportament, pentru că ai putea rata o mulţime de momente frumoase mult aşteptate, iar apoi să-ţi pară rău că te-ai retras!

FECIOARĂ. Când vine vorba de îndeplinirea dorinţelor celor dragi, nu stai să te mai uiţi prea mult la bani. Mai ales când vezi că şi persoana respectivă şi-a pus umărul să poată procura ceea ce-şi doreşte, e şi normal să faci tot ce-ţi stă în putinţă să o ajuţi să-şi atingă scopul.

BALANŢĂ. Treci printr-o perioadă destul de ciudată, nu pentru că ai avea vreo neplăcere, dar nu ai de unde să ştii în ce direcţie evoluează lucrurile. Te simţi de parcă ai lucra cu mâinile într-o cutie închisă şi rezultatul muncii ai să-l poţi vedea abia când vei scoate produsul finit.

SCORPION. Decizia pe care o iei acum, poate să-ţi deschidă o nouă direcţie, promiţătoare, dar mai dificilă decât oricare alta de până acum. E mult de lucru, dar nu te speria, nu în mod exagerat şi de obicei rezultatele unor eforturi mai mari îţi oferă şi satisfacţii pe măsură.

SĂGETĂTOR. Nu pune la suflet criticile celor maliţioşi, căci ştii bine că ele au la bază o cantitate mare de invidie declanşată de reuşitele tale. E normal că cei care nu sunt capabili să ajungă la nivelul tău comentează, căci ei nu vor avea parte niciodată de astfel de succes.

CAPRICORN. Călătoriile tale profesionale din week end îţi vor aduce un oarecare succes, o reuşită şi o mare satisfacţie morală, dar nu şi un câştig material. Poate chiar te va costa un pic mai mult decât cum ţi-ai planificat tu iniţial, dar la final vei putea spune că a meritat.

VĂRSĂTOR. Scapi astăzi de o datorie care te apăsa pe umeri ca o povară, iar după ce ai achitat-o te vei simţi minunat. Poate intri în posesia unei sume care a fost mult timp amânată din cauza unor piedici ce nu ţineau de tine, şi acum ai să poţi face o investiţie mult dorită.

PEŞTI. Ar trebui să faci o pauză în proiectul pe care tocmai îl derulezi ca să-ţi dai seama de o scăpare, pe care, dacă acum nu o remedizi, mai târziu ţi-ar putea crea neplăceri. Un picuţ de odihnă, puţină detaşare de ceea ce faci ţi-ar prinde bine din toate punctele de vedere.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0745.657.429 sau 0744.55.2345