Horoscop Informaţia Zilei (16 iunie 2022)

BERBEC. Te foloseşti de puterea sau de poziţia ta pentru a-ţi face dreptate, dar nu ar trebui să devii aspru sau sever. Tu ştii cum să-ţi atingi scopul şi fără să apelezi la agresivitate, pentru că privirea ta spune multe şi te ajută să treci uşor peste obstacolele ce-ţi ies în cale.

TAUR. Nu te hazarda într-o aventură sentimentală de care ai putea avea parte astăzi, căci există riscul să fii depistat. Însă dacă respingi ideea, nu vei avea probleme, dar scapi şi şansa unor momente de neuitat şi probabil, ai să regreţi că ai refuzat chiar şi un pic de flirt.

GEMENI. Atmosfera este veselă şi plăcută în jurul tău şi toţi te vor aproape. Lumea îţi apreciază simţul umorului şi spiritul tău tineresc. Ai mereu o glumă de spus, ai o vorbă bună de transmis tuturor, şi talentul prin tău de a relaţiona ştii să-i faci prieteni oriunde.

RAC. Amabilitatea este una din resursele tale de succes pentru a obţine tot ce vrei. Eşti conştient că un zâmbet, o vorbă frumoasă şi un ton plăcut deschide multe uşi şi multe inimi, iar cu o privire plăcută poţi convinge pe toată lumea să te servească cu dragă inimă.

LEU. Elanul cu care ai demarat un nou proiect îţi este tăiat de indiferenţa celor cu care trebuia să lucrezi la el. Dacă ei sunt atât de dezinteresaţi, caută-ţi alţi colabortori, care vor să facă treabă. Ar fi păcat să ratezi o astfel de ocazie, numai pentru că unii vor să facă alt ceva.

FECIOARĂ. Iepurele poate sări astăzi de unde nici nu te aştepţi, aşa că, nu subestima situaţiile prea banale sau prea incerte ca să conţină şi o posibilitate reală. Şansa ta poate să apară de oriunde, de aceea e bine să fii pe fază ca să-ţi pui mâna pe ea imediat cum observi.

BALANŢĂ. Elanul tău e doborât la apariţia unei persoane mai în vârstă care caută să te îndemne să-ţi alegi altă cale prin care îţi poţi realiza visul. Îţi cam piere cheful puţin, dar ai să-i urmezi sfatul, pentru că te ajută să-ţi canalizezi mai eficient energia spre ţinta propusă.

SCORPION. Dacă îţi place ceea ce faci, rezultatele încep să apară repede, însă, dacă ai de rezolvat sarcini faţă de care nu ai nicio tragere de inimă, fă cumva să scapi de ele. Munca făcută cu drag îţi oferă multă satisfacţie sufletească şi nu în ultimul rând şi materială.

SĂGETĂTOR. Viaţa de familie e animată, pentru că veştile circulă repede, iar orele petrecute cu cei dragi oferă tuturor motive de bucurie. Ai ocazia să-ţi revezi astăzi neamurile şi prietenii, să participaţi împreună la un eveniment familial şi să vă mai destindeţi şi voi puţin.

CAPRICORN. Treci printr-un fel de dilemă sentimentală, însă doar tu singur îţi poţi face ordine în suflet. Se deschid două căi în faţa ta< unul cu o barieră peste care e cam greu să treci, dar parcă ai încerca, iar celălalt este uşor accesibil, dar ţie nu-ţi place cum arată.

VĂRSĂTOR. Promisiunile persoanei iubite te determină să-ţi faci planuri de viitor şi să visezi frumos. Tu ştii că nu sunt doar vorbe goale, ci chiar se va ţine de cuvânt, dar aşteaptă şi el mai multă implicare din partea ta, deci ai şi tu câte ceva de făcut în acest sens.

PEŞTI. Alternativa ce ţi se oferă într-un moment dificil al unui proiect în derulare nu-ţi prea convine, dar n-ai de ales. Accepţi situaţia aşa cum e, ştii că asta este un compromis, un sacrificiu de moment, dar care trebuie făcut, ştiind că într-o zi va veni şi recompensa.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517