Horoscop Informaţia Zilei (14 noiembrie 2022)

Scris de I. Z., 14 noiembrie 2022 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Scorpion (21 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpion (21 octombrie – 21 noiembrie)

Ne aflăm în zodia Scorpion.

BERBEC. Vor avea anumite neînţelegeri la locul de muncă legate de o sumă de bani pe care ar fi trebuit să o primeşti până acum. Într-un final, se va rezolva totul, dar această întâmplare îţi va strica buna dispoziţie pe întreg parcursul zilei.

TAUR. Eşti cuprins de amorţeala zilei de luni. Nu te-ai odihnit corespunzător în weekend, iar acest lucru se resimte. Încearcă să nu te forţezi prea tare şi să te odihneşti după muncă.

GEMENI. Te-ai angajat în prea multe sarcini pe care nu le poţi duce la bun sfârşit. Acest lucru ar trebui să îţi fie învăţătură de minte că decât să faci multe lucruri superficial, mai bine faci trebuirile esenţiale într-un mod corespunzător.

RAC. Te simţi foarte norocos. Eşti tentat să joci la jocuri de noroc. Aceasta nu este însă o idee foarte bună pentru că este posibil să pierzi totul. Stai departe de activităţile care ţi-ar putea pune în pericol bugetul.

LEU. |i se pregăteşte o reuniune de familie. Acest lucru te face să fi tensionat şi îngrijorat cu privire la cum vor decurge lucrurile. Astrele te sfătuiesc să te relaxezi şi să nu îţi faci probleme pentru că atmosfera va fi una caldă şi primitoare.

FECIOARĂ. Eşti sfătuit să încerci activităţi care să te scoată din zona de confort. Mergi la dans, aerobic, karate sau alte sporturi pe care le-ai putea desfăşura în timpul liber. Poate vei descoperi un talent ascuns.

BALANŢĂ. Eşti pregătit să încasezi o sumă frumoasă de bani. Din păcate, mai trebuie să aştepţi pentru bonusul de luna aceasta. Munceşti din răsputeri şi implică-te în multe proiecte pentru a beneficia de anumite avantaje din punct de vedere financiar.

SCORPION.  Te îngrijorează anumite probleme cu banii. Fi liniştit pentru că toate se vor rezolva la un moment dat, iar orice problemă are şi o rezolvare. Apelează cu încredere la un prieten până reuşiţi să vă stabilizaţi din punct de vedere financiar.

SĂGETĂTOR. Ai admirator secret. Există în viaţa ta o persoană care prezintă anumite sentimente de admiraţie şi afecţiune faţă de tine. Totuşi, nu vrea să-şi arate sentimentele, iar astfel, ţie îţi revine sarcina de a ţi da seama despre cine este vorba.

CAPRICORN. Ai face bine să eviţi întâlnirile care se anunţă a fi neproductive sau lungi, pentru că sunt multe alte lucruri interesante de experimentat. Ca o regulă generală, dacă instinctul îţi spune că nu trebuie să mergi într-o anumită direcţie, nu te gândi de două ori.

VĂRSĂTOR. Traversezi o perioadă stresantă, iar acest lucru îţi afectează sănătatea. Încerci să te odihneşti suficient, să te alimentezi corespunzător şi să ai grijă de psihicul tău.

PE:TI. Ai o idee nebunească la care te gândeşti de ceva timp. A venit momentul să o faci publică. Nu toţi te vor înţelege însă modul de gândire şi trebuie să te aştepţi să existe şi oameni care nu vor fi de partea ta.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517