Horoscop Informaţia Zilei (14 ianuarie 2020) | Informaţia Zilei

Horoscop Informaţia Zilei (14 ianuarie 2020)

Scris de I. Z., 14 ianuarie 2020 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Capricorn (21 decembrie - 20 ianuarie)

Capricorn (21 decembrie – 20 ianuarie)

Ne aflăm în zodia CAPRICORN

BERBEC. Se petrece ceva interesant în anturajul tău astăzi şi tu nu înţelegi despre ce este vorba. Cei din jur parcă ar vrea să ascundă ceva de tine, iar pe tine te miră această atitudine, căci de obicei toţi sunt foarte deschişi din fire. Poate îţi pregătesc vreo surpriză.

TAUR. Ai reuşit să scapi ca prin minune de un pericol, iar asta îţi dovedeşte cât de norocos poţi fi uneori. Treci ca prin urechile acului de o situaţie cu un conţinut mare de risc, care cel mai probabil nu s-a produs din vina ta sau nu ai fi putut să o eviţi nicicum.

GEMENI. Este o zi favorabilă pentru rezolvarea unor probleme la care mai bine te-ai lipsi de compania partenerului. Ca atare, când vrea să iasă şi el undeva cu prietenii, la un taifas, nu te opune, căci dacă are o altă preocupare măcar nu te va deranja pe tine.

RAC. Ţi se deschide o nouă cale spre o reuşită frumoasă, dar deocamdată nu poţi să ştii dacă este vorba de un succes profesional, material sau poate sentimental. Dar oricum, orice reuşită ar fi, nu ai să o primeşti pe gratis, ai depus mult efort ca s-o poţi obţine.

LEU. Este greu să îţi păstrezi independenţa într-o situaţie în care altul este cel care conduce, dar totuşi vei încerca să lucrezi după propriile tale principii. Probabil că superiorii tăi vor aprecia sincer originalitatea ta, totuşi ai grijă să respecţi şi tu cerinţele lor.

FECIOARĂ. Ai o zi superbă, eşti binedispus şi plin de energie, te simţi capabil să muţi chiar şi munţii din loc. Profitând de auspiciile favorabile ale zilei, vei rezolva toate problemele care ţi-au rămas restante în ultima perioadă şi vei putea munci chiar şi în avans.

BALANŢĂ. Pentru că un plan la care ai muncit nu a mers aşa cum ar fi trebuit, ai tendinţa să-i pui capăt şi să nu mai pierzi vremea cu el. Nu e nevoie să iei măsuri radicale, fă o pauză şi când ai să reiei munca totul va merge ca pe roate, parcă ai lucra la alt proiect.

SCORPION. Rutina care s-a aşezat în jurul tău îţi convine de minune, pentru că ai o stare tocmai potrivită să te ocupi de astfel de activităţi monotone. Profită din plin de liniştea instalată şi când eşti un pic mai relaxat orice problemă se rezolvă mult mai uşor.

SĂGETĂTOR. Rezolvi un caz care, dacă nu l-ai fi remediat, ar fi avut o evoluţie greşită şi abia la final ai fi descoperit, când nu mai puteai corecta. Vei face ordine într-o situaţie în urma căreia cineva ar fi avut de suferit, dar odată rezolvată se va finaliza cu bine.

CAPRICORN. Colegii tăi nu înţeleg, cum poţi să fii atât de calm înaintea unui eveniment major care lor le provoacă o stare de totală nesiguranţă. Ştii tu ce ştii, deci nu are niciun rost să te laşi influenţat de zvonuri şi de părerile contradictorii ale celor din jur.

VĂRSĂTOR. Un coleg de nădejde e dispus să participe la orice activitate pe care ai să i-o propui, sau poate ai să reuşeşti să mobilizezi pe toată lumea la acţiune. Indiferent că de obicei deţii sau nu o poziţie de lider, astăzi ai să joci un rol cheie în orice colectiv.

PEŞTI. Starea ta de sănătate a început să prezinte anumite semnalmente care, chiar dacă acum par minore, nu ar trebui neglijate. Poate chiar nici nu este vorba de vreo boală, dar stresul şi oboseala acumulată îşi spune cuvântul, deci caută-ţi o cale de relaxare.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517