19.02.2020 00.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitați: Adrian Albu, Octavian Petric, Vlad Baculescu. Titlul emisiunii: Audierile miniștrilor cabinetului orban II au continuat.(reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audiențe în direct cu Eva Laczko, invitați: Markos Tibor. Titlul emisiunii: Economia duduie? (reluare) 04.00 Cultură cu Ioan Anițaș, invitat: Vasile Koter Laszlo. Titlul emisiunii: De la sculptura în lemn. La sculptura în piatră și os. 04.50 Ne Cheamă Natura cu Ioana Zaharia, invitat: dr. Liana Strîmb. 05.45 Info Magazin cu Adriana Mureșan. Titlul emisiunii: Artă și bijuterii. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitați: Adrian Albu, Octavian Petric, Vlad Baculescu. Titlul emisiunii: Audierile miniștrilor cabinetului orban II au continuat.(reluare) 10.00 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu, invitat: Florin Mureșan. 10.30 Info Studio cu Ioan Anițaș, invitat: Virgil Dragoș. Titlul emisiunii: Subvențiile anului 2019 și pregătirile pentru cele ale anului 2020. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audiențe în direct cu Eva Laczko, invitați: Markos Tibor. Titlul emisiunii: Economia duduie? (reluare) 14.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitați: Adrian Albu, Octavian Petric, Vlad Baculescu. Titlul emisiunii: Audierile miniștrilor cabinetului orban II au continuat.(reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Taina Credinței cu Mihaela Ghiță invitat: Tiberiu Vălean. Titlul emisiunii: Familia în fața provocărilor vieții. 17.00 În Slujba Comunității cu Mihai Sălceanu, invitat: Adrian Balaj. 18.00 Audiențe în direct cu Ioan Anițaș (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda Publică, cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audiențe în direct cu Ioan Anițaș (reluare)

Horoscop Informația Zilei (14 februarie 2020)

Scris de I. Z., 14 februarie 2020 « Ştirea precedentă | Înapoi la index
Varsator (20 ianuarie - 20 februarie)

Varsator (20 ianuarie – 20 februarie)

Ne aflăm în zodia Vărsător

BERBEC. Situația ta materială ar putea cunoaște o ascensiune în viitorul apropiat, dar bunăstarea actuală nu trebuie să fie motiv să devii necumpătat când este vorba de investiții. Dacă totuși vrei să cheltuiești banii pe ceva, gândește-te bine dacă merită sau nu.

TAUR. Afacerile tale merg bine și ai toate șansele să închei în curând o tranzacție rentabilă sau de a intra în posesia unei sume mai frumușele. Vei fi mulțumit, chiar încântat de banii pe care ai să-i primești sau de obiectul mult dorit pe care reușești să ți-l cumperi.

GEMENI. Nu te poți concentra la activități dificile, deci ar fi mai bine să te ocupi doar de sarcini minore. Cu cât e mai complicat proiectul în care te implici acum, cu atât mai mult atenția ta scade, deoarece te gândești la lucruri mult mai plăcute decât munca.

RAC. Te simți bine printre oameni, pentru că nimerești într-un anturaj vesel, în care ești luat în seamă și simpatizat. Discuțiile se leagă ușor, câștigi admirația celor din jur pentru că deschizi orice dialog cu un compliment. Și oare cui nu îi place să fie lăudat?

LEU. Ești foarte precaut și toată lumea știe că niciodată nu te aventurezi la nimic doar așa, la primul impuls. Cântărești bine totul înainte de a acționa, ceea ce se va dovedi mult mai eficient decât graba unora care, cu marea agitație, pot face boacăne răsunătoare.

FECIOARĂ. Ești cuprins de un entuziasm de invidiat înaintea unui eveniment care ți se prefigurează. Nu te grăbi, adună informații, studiază-le și nu investi mai mult timp și energie, nici fizică, nici psihică, decât cât merită. Ești mai cumpătat, deci cântărește!

BALANȚĂ. Liniștea care se instalează îți convine de minune, pentru că așa măcar te poți ocupa de sarcinile mărunte de care nu ți-ai făcut timp până acum. E vorba doar de niște treburi de rutină, dar care tot așteptau să le vină rândul, să le rezolvi odată și-odată.

SCORPION. Confruntarea în care ești implicat va căpăta o notă de agresivitate. Descoperi astfel că ai un rival foarte puternic care te urmărește și este gata să te atace în orice clipă, dar tu cu diplomația ta proverbială reușești să-l dezarmezi prin două vorbe.

SĂGETĂTOR. Undeva într-un viitor nu prea îndepărtat se conturează o aventură în viața ta sentimentală, care începe să prindă rădăcini. Nu e nicio problemă că te distrezi, dar nu te îndrăgosti, căci doar tu știi de ce, dar nu vrei ca această relație să fie de durată.

CAPRICORN. Ca să-ți realizezi un proiect mult dorit vei avea și un preț de plătit, pe care nu vrei nicicum să-l accepți. Analizează din nou situația și îți vei da seama că totuși merită să dai ceea ce ți se cere, deoarece câștigul ce se prefigurează este mult mai mare.

VĂRSĂTOR. Nu te enerva, caută să rămâi cât se poate de calm, oricât de multe lucruri inutile, bazaconii chiar, ar vorbi cei din anturajul tău. De fapt nu ai avea niciun motiv să te agiți, afirmațiile lor nu au nicio legătură cu tine, deci lasă-i să zică toți ce vor.

PEȘTI. Parcă ți-ar fi cumva frică să-ți exprimi părerea, ca și cum ai avea impresia că cineva stă la pândă, gata în orice moment să-ți atace opiniile. Stai calm! Orice activitate care se bazează pe o comunicare argumentată pe tine te va pune într-o lumină favorabilă.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.