Horoscop Informaţia Zilei (13 ianuarie 2022)

Scris de I. Z., 13 ianuarie 2022 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Capricorn (21 decembrie - 20 ianuarie)

Capricorn (21 decembrie – 20 ianuarie)

Ne aflăm în zodia Capricorn.

BERBEC. Agitaţie mare se arată în casa banilor pentru zodia ta, iar predicţiile pozitive în acest domeniu se menţin un timp destul de îndelungat. Ar fi bine să profiţi de talentul de comunicare cu care eşti înzestrat, căci asta este sursa reuşitei ce ţi se prevesteşte.

TAUR. Soarele răsare astăzi şi în zodia ta, iar primele sale raze ce se arată, încep să te încălzească, să te mângâie la suflet. Începi să resimţi căldura sa, fie la inimioară, fie la buzunar, dar, oricare dintre acestea se va întâmpla, va aduce o nouă energie pentru tine.

GEMENI. Sună telefonul, iar tu îţi faci imediat bagajele şi pleci la drum, sub impulsul de moment al celor aflate. Pate fi vorba de o invitaţie într-un loc de care ţi-e dor şi abia aştepţi să-i revezi, ori e o sarcină importantă de serviciu pe care nu poţi să o amâni.

RAC. Este o zi cam ciudată, plină de şanse excelente de care ar merita să te foloseşti cât mai mult, dar te copleşesc şi nişte emoţii greu de controlat. Se apropie un moment de vârf în viaţa sau în cariera ta, şi nu-ţi vine să crezi că şansa îţi va surâde tocmai ţie.

LEU. Atmosfera de acasă e prielnică pentru desfăşurarea unor activităţi în comun, în care joci un rol marcant. La voi în casă tu eşti cel care ştie să oferie mereu soluţiile concrete la orice problemă, deci se poate spune că tu eşti stâlpul de bază al întregii familii.

FECIOARĂ. Eşti încântat de o idee nouă ce ţi se prezintă, dar mai aştepţi puţin să se clarifice câteva lucruri, ca nu cumva să fie doar un vis frumos ce dispare cum te trezeşti. E bine să fi precaut, dar nu renunţa la ea doar pentru că drumul se arată a fi anevoios.

BALANŢĂ. Se conturează o relaţie de dragoste cu cineva din anturajul tău. Că e vorba de un partener de afaceri, un amic sau un coleg de serviciu, există între voi o cooperare armonioasă, bazată în primul rând pe o comunicare şi o conlucrare de excepţie.

SCORPION. Te simţi bine atunci când poţi petrece cât mai mult timp în compania celor dragi, pentru că atmosfera din familia ta este caldă şi armonioasă. Dacă vei ieşi undeva, la o plimbare cu persoana iubită, vă veţi simţi minunat împreună, oriunde aţi merge.

SĂGETĂTOR. Pui mult suflet în activitatea ta profesională şi îţi place faptul că ai în echipă colegi cu care eşti pe aceeaşi lungime de undă şi colaboraţi foarte bine. Când un colectiv este atât de unit, e şi normal să reuşiţi să ajungeţi mereu la rezultate excelente.

CAPRICORN. Ai ceva bănuţi câştigaţi printr-o muncă suplimentară dar ar trebui să-i împarţi în aşa fel încât să-ţi poţi achita toate datoriile. Stabileşti o ordine a priorităţior, iar după ce ai scăpat de plăţile obligatorii, te vei putea gospodări mult mai lejer.

VĂRSĂTOR. Pare ciudat să spui că dragostea necesită şi bani, dar de data aceasta aşa se va întâmpla. Te gândeşti să faci un cadou persoanei dragi, sau vrei să te duci la ea, iar asta coastă. În ziua de astăzi nimic nu se poate obţine pe gratis, nici măcar iubirea.

PEŞTI. Fă calcule cât poţi de riguroase atunci când trebuie să lucrezi cu bani sau cu orice fel de cifre contabile. Doar aşa poţi evita riscul de a scăpa din vedere un detaliu aparent minor, dar care poate avea mai apoi efecte neplăcute asupra bugetului şi reputaţiei tale.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517