Horoscop Informaţia Zilei (13 februarie 2020) | Informaţia Zilei

Horoscop Informaţia Zilei (13 februarie 2020)

Scris de I. Z., 13 februarie 2020 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Varsator (20 ianuarie - 20 februarie)

Varsator (20 ianuarie – 20 februarie)

Ne aflăm în zodia Vărsător

BERBEC. Te întâlneşti cu o persoană de la care aştepţi de multă vreme să primeşti un sfat, o carte de specialitate ori o informaţie. Probabil că de asta depinde ceva important şi până când nu venea nu puteai să mergi mai departe cu planul aflat în plină desfăşurare.

TAUR. Ca să faci ordine în problemele tale şi să-ţi meargă lucrurile pe făgaşul lor, trebuie să faci o serie de deplasări. Poate undeva e nevoie de tine pentru a negocia o situaţie financiară de viitor, ori trebuie să treci pe la mai multe instituţii pentru a obţine o aprobare.

GEMENI. Banalele activităţi casnice ţi se potrivesc astăzi ca o mănuşă. Munca de rutină te lasă să te gândeşti la treburi mai importante. Nu apare nimic interesant în program, deci te complaci în muncile gospodăreşti, dar mintea îţi stă la ceva mult mai complex.

RAC. Cineva ce-ţi face ochi dulci îţi creează emoţii şi reuşeşte să tulbure liniştea şi pacea ta sentimentală. Abia aştepţi să o revezi şi cauţi ocazia să-i poţi ieşi în cale, fără ca ea să-şi dea seama că a fost cu intenţie, dar nu este cazul, pentru că simpatia e reciprocă.

LEU. Dacă stai cuminte şi nu arăţi nimănui ce ştii va veni altul, te va da la o parte şi va lua ceea ce, probabil, ţi se cuvine ţie. Se dă o luptă nemiloasă şi cu toate că lumea ştie că tu eşti cel mai bun şi alţii râvnesc la poziţia respectivă, deci fii tare şi nu te lăsa bătut.

FECIOARĂ. Pentru a-ţi putea atinge scopul, mai ai multe de învăţat. Ţi se oferă astăzi şansa să te înscrii la un curs de specialitate, la o şcoală de un nivel mai înalt, unde îţi poţi însuşi cunoştinţele necesare şi apoi te vei putea remarca prin ceea ce ai învăţat aici.

BALANŢĂ. Te deranjează faptul că nu ţi se recunosc nişte merite într-un anumit domeniu în care ai ajuns la un nivel de care eşti mândru. Unii privesc succesul tău cu indiferenţă, chiar îi deranjează, deoarece ei nu sunt capabili de a ajunge la această performanţă.

SCORPION. E destul de greu să corelezi două planuri diferite ale vieţii care parcă se bat cap în cap. Pe de o parte eşti solicitat la maximum, ţi se cere energie şi implicare totală, iar în celălalt sens exact opusul: se impune să rămâi pe loc, calm şi pasiv, în aşteptare.

SĂGETĂTOR. Iese în calea ta, de unde nici nu te-ai aştepta, o şansă excelentă de care ar trebui să profiţi imediat. Nu ai prea mult timp de gândire şi dacă scapi momentul altcineva va pune mâna pe norocul tău. Acţionează repede, nu amâna nicio clipă decizia.

CAPRICORN. Ţi se prevesteşte o zi de destindere, în care îţi poţi permite tot felul de activităţi relaxante, care să-ţi alunge puţin grijile. Te distrezi, conversezi, socializezi cu cine se nimereşte şi descoperi o reală plăcere până şi în lucrurile mărunte ale vieţii.

VĂRSĂTOR. Un prieten are nevoie de părerea ta sau eventual îţi cere ajutorul să ia o decizie pentru care el nu se simte destul de bine pregătit. Tu ai trecut deja prin situaţii similare şi ai făcut alegeri foarte bune, de aceea vei oferi cu drag sfatul pe care ţi-l cere.

PEŞTI. Trebuie să te ocupi de o sarcină de serviciu care nu-ţi oferă nicio satisfacţie, dar este obligaţie profesională, deci nu ai cum să te eschivezi. Când îţi termini treaba la acest capitol te poţi ocupa de ce vrei tu, deci grăbeşte-te şi vei avea timp şi de altceva.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Goldis Admitere

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517