19.02.2020 00.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitați: Adrian Albu, Octavian Petric, Vlad Baculescu. Titlul emisiunii: Audierile miniștrilor cabinetului orban II au continuat.(reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audiențe în direct cu Eva Laczko, invitați: Markos Tibor. Titlul emisiunii: Economia duduie? (reluare) 04.00 Cultură cu Ioan Anițaș, invitat: Vasile Koter Laszlo. Titlul emisiunii: De la sculptura în lemn. La sculptura în piatră și os. 04.50 Ne Cheamă Natura cu Ioana Zaharia, invitat: dr. Liana Strîmb. 05.45 Info Magazin cu Adriana Mureșan. Titlul emisiunii: Artă și bijuterii. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitați: Adrian Albu, Octavian Petric, Vlad Baculescu. Titlul emisiunii: Audierile miniștrilor cabinetului orban II au continuat.(reluare) 10.00 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu, invitat: Florin Mureșan. 10.30 Info Studio cu Ioan Anițaș, invitat: Virgil Dragoș. Titlul emisiunii: Subvențiile anului 2019 și pregătirile pentru cele ale anului 2020. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audiențe în direct cu Eva Laczko, invitați: Markos Tibor. Titlul emisiunii: Economia duduie? (reluare) 14.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitați: Adrian Albu, Octavian Petric, Vlad Baculescu. Titlul emisiunii: Audierile miniștrilor cabinetului orban II au continuat.(reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Taina Credinței cu Mihaela Ghiță invitat: Tiberiu Vălean. Titlul emisiunii: Familia în fața provocărilor vieții. 17.00 În Slujba Comunității cu Mihai Sălceanu, invitat: Adrian Balaj. 18.00 Audiențe în direct cu Ioan Anițaș (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda Publică, cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audiențe în direct cu Ioan Anițaș (reluare)

Horoscop Informația Zilei (13 februarie 2020)

Scris de I. Z., 13 februarie 2020 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Varsator (20 ianuarie - 20 februarie)

Varsator (20 ianuarie – 20 februarie)

Ne aflăm în zodia Vărsător

BERBEC. Te întâlnești cu o persoană de la care aștepți de multă vreme să primești un sfat, o carte de specialitate ori o informație. Probabil că de asta depinde ceva important și până când nu venea nu puteai să mergi mai departe cu planul aflat în plină desfășurare.

TAUR. Ca să faci ordine în problemele tale și să-ți meargă lucrurile pe făgașul lor, trebuie să faci o serie de deplasări. Poate undeva e nevoie de tine pentru a negocia o situație financiară de viitor, ori trebuie să treci pe la mai multe instituții pentru a obține o aprobare.

GEMENI. Banalele activități casnice ți se potrivesc astăzi ca o mănușă. Munca de rutină te lasă să te gândești la treburi mai importante. Nu apare nimic interesant în program, deci te complaci în muncile gospodărești, dar mintea îți stă la ceva mult mai complex.

RAC. Cineva ce-ți face ochi dulci îți creează emoții și reușește să tulbure liniștea și pacea ta sentimentală. Abia aștepți să o revezi și cauți ocazia să-i poți ieși în cale, fără ca ea să-și dea seama că a fost cu intenție, dar nu este cazul, pentru că simpatia e reciprocă.

LEU. Dacă stai cuminte și nu arăți nimănui ce știi va veni altul, te va da la o parte și va lua ceea ce, probabil, ți se cuvine ție. Se dă o luptă nemiloasă și cu toate că lumea știe că tu ești cel mai bun și alții râvnesc la poziția respectivă, deci fii tare și nu te lăsa bătut.

FECIOARĂ. Pentru a-ți putea atinge scopul, mai ai multe de învățat. Ți se oferă astăzi șansa să te înscrii la un curs de specialitate, la o școală de un nivel mai înalt, unde îți poți însuși cunoștințele necesare și apoi te vei putea remarca prin ceea ce ai învățat aici.

BALANȚĂ. Te deranjează faptul că nu ți se recunosc niște merite într-un anumit domeniu în care ai ajuns la un nivel de care ești mândru. Unii privesc succesul tău cu indiferență, chiar îi deranjează, deoarece ei nu sunt capabili de a ajunge la această performanță.

SCORPION. E destul de greu să corelezi două planuri diferite ale vieții care parcă se bat cap în cap. Pe de o parte ești solicitat la maximum, ți se cere energie și implicare totală, iar în celălalt sens exact opusul: se impune să rămâi pe loc, calm și pasiv, în așteptare.

SĂGETĂTOR. Iese în calea ta, de unde nici nu te-ai aștepta, o șansă excelentă de care ar trebui să profiți imediat. Nu ai prea mult timp de gândire și dacă scapi momentul altcineva va pune mâna pe norocul tău. Acționează repede, nu amâna nicio clipă decizia.

CAPRICORN. Ți se prevestește o zi de destindere, în care îți poți permite tot felul de activități relaxante, care să-ți alunge puțin grijile. Te distrezi, conversezi, socializezi cu cine se nimerește și descoperi o reală plăcere până și în lucrurile mărunte ale vieții.

VĂRSĂTOR. Un prieten are nevoie de părerea ta sau eventual îți cere ajutorul să ia o decizie pentru care el nu se simte destul de bine pregătit. Tu ai trecut deja prin situații similare și ai făcut alegeri foarte bune, de aceea vei oferi cu drag sfatul pe care ți-l cere.

PEȘTI. Trebuie să te ocupi de o sarcină de serviciu care nu-ți oferă nicio satisfacție, dar este obligație profesională, deci nu ai cum să te eschivezi. Când îți termini treaba la acest capitol te poți ocupa de ce vrei tu, deci grăbește-te și vei avea timp și de altceva.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.