Horoscop Informaţia Zilei (12 octombrie 2020)

Scris de I. Z., 12 octombrie 2020 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Balanta (21 septembrie - 20 octombrie)

Balanta (21 septembrie – 20 octombrie)

Ne aflăm în zodia Balanţă.

BERBEC. Planurile tale depind în mare măsură de un anumit verdict, pe care îl aştepţi cu nerăbdare. Nu ai nicio preferinţă, nicio variantă din cele posibile nu ţi-ar fi mai mult sau mai puţin avantajoasă, dar alegerea aceasta va decide ce vei avea de făcut.

TAUR. Apare un proiect care îţi consumă mari resurse de energie şi timp, dar absolut sigur, aduce satisfacţii şi va avea şi rezultate profitabile. Merită să te implici, pentru că nu eşti singur, ai alături de tine prieteni buni care te ajută şi vor lucra cot la cot cu tine.

GEMENI. Cineva îţi cere astăzi ajutorul într-o problemă cu care se confruntă, deoarece singur nu găseşte calea de rezolvare. Dacă nu îţi cere bani, îl vei ajuta cu plăcere, însă dacă este vorba de un sprijin financiar, la acest capitol nici tu nu stai tocmai bine acum.

RAC. Formulează clar ce gândeşti despre un anumit lucru, fără teama de a greşi sau a fi criticat. Indiferent că este o decizie categorică la care ai ajuns, sau o şansă de afirmare, te simţi mai puternic, ştiind că numai de voinţa şi de ambiţia ta depinde succesul.

LEU. Fii receptiv la toate propunerile de colaborare ce ţi se fac astăzi, dar nu răspunde afirmativ chiar la prima ofertă ce ţi se face. Vor veni şi altele şi dacă vei avea mai multe variante la dispoziţie, analizează-le bine şi abia după aceea alege-o pe cea mai bună.

FECIOARĂ. Dorul de prieteni, de rude aflate la distanţă sau de locuri dragi te face să decizi de a pleca, în curând, într-o călătorie, pe care o aştepţi cu multă nerăbdare. Dacă poţi lua zilele următoare un concediu vei şi pleca încolo, cât poţi de repede.

BALANŢĂ. Munceşti enorm de mult, ai multe proiecte de dus la îndeplinire, iar dacă vei accepta, şefii tăi îţi vor mai arunca pe umeri şi sarcini suplimentare, care, în cele din urmă te vor epuiza complet. Învaţă să mai şi spui „nu” când nu faci faţă atâtor provocări.

SCORPION. Poziţia de bun profesionist, aşa cum eşti recunoscut la locul de muncă, nu te lasă să te abaţi de la reguli şi nici să apelezi la practici nedemne de tine. Nu vrei să-ţi strici reputaţia, de aceea încerci să urmezi căile corecte în ciuda tuturor greutăţilor.

SĂGETĂTOR. Persoana care ţi-a făcut inima să bată mai tare se apropie de tine şi îţi mărturiseşte atracţia, sau dacă ai deja un partener, poate, tu vei oferi lui un dar, care îl face să te iubească din ce în ce mai tare. Discutaţi despre viitor şi totul pare a fi promiţător.

CAPRICORN. Nu-ţi stă în caracter să foloseşti banii în scopuri egoiste, dar dacă e nevoie, o faci. Ai să vezi cât de repede îndulceşti tonul unora când faci apropo-uri financiare, sau cât de uşor se pot rezolva şi problemele care înainte păreau aproape imposibile.

VĂRSĂTOR. Pui mari semne de întrebare la anumite informaţii minunate care îţi parvin. Sunt prea bune, prea frumoase ca să fie adevărate, demult nu ai mai avut parte de astfel de şanse de bucurie, încât nici nu îndrăzneşti să crezi că vestea aflată poate fi reală.

PEŞTI. Munceşti cu spor, dar foarte mult, iar proiectul tău progresează bine, cu toate acestea, cineva se oferă voluntar să te ajute. Primeşte-i ajutorul, nu-l refuza, pentru că munca în echipă este mai eficientă şi mai plăcută şi uneori poate fi chiar şi mai distractivă.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517