Horoscop Informaţia Zilei (12 februarie 2020) | Informaţia Zilei

Horoscop Informaţia Zilei (12 februarie 2020)

Scris de I. Z., 12 februarie 2020 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Varsator (20 ianuarie - 20 februarie)

Varsator (20 ianuarie – 20 februarie)

Ne aflăm în zodia Vărsător.

BERBEC. Te retragi din anturajul în care nimereşti astăzi, pentru că nivelul tău de pregătire depăşeşte pe al celor din jurul tău şi nu ai de gând să cobori la nivelul lor. Totuşi, dacă ai nevoie de serviciile lor, adaptează-te la capacităţile lor, să nu te considere arogant.

TAUR. Întâlneşti exact oamenii de care aveai nevoie pentru a-ţi duce la bun sfârşit unele sarcini sau poate primeşti nişte veşti bune pentru rezolvarea unor probleme. Contactul cu lumea, discuţiile sunt constructive, deci vei putea lucra eficient într-o echipă bună cu ei.

GEMENI. Pentru a-ţi putea materializa visul ce se naşte azi în mintea ta, ai nevoie de o strategie bine pusă la punct. Nu este un scop ce se poate atinge peste noapte, va fi nevoie de efort, de timp şi de o cantitate mare de energie consumată pentru realizarea sa.

RAC. Dacă ceva nu a mers din prima încearcă încă o dată, căci proiectul tău este foarte complex şi nu va merge chiar atât de simplu. Nu ai niciun motiv să-ţi pierzi optimismul şi dacă vrei cu adevărat să-l realizezi vei reuşi, doar să nu abandonezi la primul hop.

LEU. Tu nu te sperii niciodată de piedicile care apar, dimpotrivă, îţi aduni forţele să fii cât mai convingător. Eşti capabil să-i câştigi de partea ta chiar şi pe cei mai puternici adversari, căci ştii cum să le demonstezi că ideile tale sunt bune şi merită să fie ascultate.

FECIOARĂ. Abia aştepţi să vină vacanţa şi, chiar dacă mai este mult timp până atunci, începi să-ţi faci planuri pentru o viitoare călătorie. Ţi-e dor de meleagurile dragi pe unde ai mai trecut, dar ţi-ar plăcea să vezi şi locuri pe care le-ai văzut doar în imagini.

BALANŢĂ. Eşti firea care nu se mulţumeşte niciodată cu ceea ce a obţinut, ci te ambiţionezi să realizezi şi mai mult. Te bucuri, dar nu ai de gând să te opreşti aici, în viziunea ta o reuşită este o nouă treaptă pe care ai reuşit să urci pe scara infinită a autodepăşirii.

SCORPION. Ai un spirit independent, greu de supus, căci nu te prea interesează de nicio autoritate, oricât de puternică ar fi. Eşti tentat să faci totul aşa cum îţi trece prin cap, totuşi ai noroc că totdeauna ştii până unde poţi să întinzi coarda fără să se rupă.

SĂGETĂTOR. O veste bună venită de departe aduce speranţe noi în sufletul tău şi pe zi ce trece creşte şi şansa de realizare a planurilor tale. Eşti optimist, iar acest lucru te ajută mult să depăşeşti cu uşurinţă şi eventualele obstacole care s-ar putea ivi pe parcurs.

CAPRICORN. Deşi porneşti cu mult elan o acţiune, nu te aştepta ca lucrurile să meargă în acelaşi ritm până la capăt. Omul care munceşte, în mod firesc, mai şi oboseşte, dar numai dacă vei respecta proporţia între muncă şi odihnă va ieşi totul cum îţi planifici.

VĂRSĂTOR. Aştepţi demult o veste, o înştiinţare oficială, un document care să-ţi deschidă poarta spre următoarele etape ale activităţii tale. Eşti predispus să cauţi o portiţă de a sări peste această fază, dar încearcă totuşi să respecţi paşii pentru a evita neplăcerile.

PEŞTI. Chiar dacă tu ştii că ceea ce spui nu e altceva decât o glumă nevinovată, afirmaţiile pe care le faci astăzi pot fi neplăcute pentru unii care se simt cu musca pe căciulă. Şi dacă este vorba de oameni lipsiţi de simţul umorului mai bine nu glumi cu ei!

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Goldis Admitere

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517