Horoscop Informaţia Zilei (11 ianuarie 2020) | Informaţia Zilei

Horoscop Informaţia Zilei (11 ianuarie 2020)

Scris de I. Z., 11 ianuarie 2020 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Capricorn (21 decembrie - 20 ianuarie)

Capricorn (21 decembrie – 20 ianuarie)

Ne aflăm în zodia CAPRICORN

BERBEC. Ţi se prevesteşte un moment de bună dispoziţie, un eveniment în care joci un rol oarecum central. Poate tocmai tu eşti gazda sau chiar sărbătoritul ori musafirul primit cu braţele deschise de nişte prieteni dragi care nu te-au mai văzut de multă vreme.

TAUR. Este o zi când totul vine în dublură, dar în exemplare diferite. Ori ar trebui să mergi în două direcţii opuse simultan, ori îţi vin doi musafiri total diferiţi în acelaşi timp, astfel încât ziua aceasta îţi dă impresia că artrebui să exişti şi tu în două exemplare.

GEMENI. Când nici nu te aşteptai, primeşti o veste excelentă care va deschide o perspectivă nouă de viitor. Abia aştepţi ca cele promise să se materializeze şi dacă ar depinde de tine ai face cumva să accelerezi lucrurile să ajungi cât mairepede la rezultatele dorite.

RAC. Oriunde te duci astăzi dai numai peste oameni optimişti, zâmbitori şi bine dispuşi. Atitudinea lor parcă ar fi molipsitoare, te contaminează una-două şi pe tine. Intri uşor în horă, câci atunci când este vorba de chef, de petrecere, te afli şi tu în prima linie.

LEU. Iubirea te face să visezi cu ochii deschişi şi să-ţi faci planuri mari. De fapt amândoi, şi tu şi partenerul tău, sunteţi la fel de visători, dar nu e nimic rău în asta, căci vă veţi atinge planul, pentru că vă aduceţi amândoi contribuţia în mod egal la realizarea sa.

FECIOARĂ. Nu te da peste cap pentru a intra în graţiile parteneruluisau ale unui prieten, pentru că astăzi e într-o pasă negativă ce-l face să se simtă neglijat. Pe mâine îşi va reveni şi îşi va da seama că nu e singur pe lume, iar atunci el va căuta să te alinte pe tine.

BALANŢĂ. Nu-ţi comvine să fii criticat, mai ales de nişte persoane care nu deţin, nici pe departe, bagajultău de cunoştinţe. Nu poţi accepta de la ei să adopte o atitudine superioară faţă de tine, iar dacă totuşi încearcă tu ştii cum să-i pui la respect cu diplomaţie.

SCORPION. După un timp îndelungatşi foarte multă muncă, ai ajunsla capătul unui proiect de mare anvergură. Sfârşitul de săptămână vine şi cu finalul acestei activităţi, dar mai poţi face ultimele retuşuri sau finisări înainte de a închide definitiv acest capitol.

SĂGETĂTOR. Lipseşte ceva din viaţa ta, probabil în plan sentimental. Poate că iubirea a pierit din inima ta şi a lăsat un spaţiu neacoperit, ori succesul profesional este ceea ce-ţi creează acest golsufletesc, dar ai noroc că mereu se găseşte ceva care să le compenseze.

CAPRICORN.Relaţia cu lumea, cu prietenii se află în centrul atenţiei, pentru că vei putea petrece momente plăcute în compania lor. Ai şansa de a face cunoştinţe noi, de a-ţi mări cercul de cunoscuţi, de colaboratori, iar discuţiile purtate cu ei vor fi de bun augur.

VĂRSĂTOR. Vei avea parte doar de emoţii pozitive astăzi, deoarece toată ziua te afli într-un mediu vesel, care are un efect revitalizant asupra psihicului tău. Nu sta singur acasă într-o astfel de zi, ieşi în lume cu prietenii, du-te la un chef, pentru că de asta ai nevoie.

PEŞTI. Evită să iei decizii pripite astăzi, pentru că ceea ce alegi acum are nevoie de mai mult timp de gândire. Analizează amănunţit situaţia, cântăreşte bine care îţi sunt avantajele şi dezavantajele şi abia după ce îţi faci o imagine clară să spui ce ai hotărât.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Goldis Admitere

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517