19.02.2020 00.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitați: Adrian Albu, Octavian Petric, Vlad Baculescu. Titlul emisiunii: Audierile miniștrilor cabinetului orban II au continuat.(reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audiențe în direct cu Eva Laczko, invitați: Markos Tibor. Titlul emisiunii: Economia duduie? (reluare) 04.00 Cultură cu Ioan Anițaș, invitat: Vasile Koter Laszlo. Titlul emisiunii: De la sculptura în lemn. La sculptura în piatră și os. 04.50 Ne Cheamă Natura cu Ioana Zaharia, invitat: dr. Liana Strîmb. 05.45 Info Magazin cu Adriana Mureșan. Titlul emisiunii: Artă și bijuterii. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitați: Adrian Albu, Octavian Petric, Vlad Baculescu. Titlul emisiunii: Audierile miniștrilor cabinetului orban II au continuat.(reluare) 10.00 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu, invitat: Florin Mureșan. 10.30 Info Studio cu Ioan Anițaș, invitat: Virgil Dragoș. Titlul emisiunii: Subvențiile anului 2019 și pregătirile pentru cele ale anului 2020. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audiențe în direct cu Eva Laczko, invitați: Markos Tibor. Titlul emisiunii: Economia duduie? (reluare) 14.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitați: Adrian Albu, Octavian Petric, Vlad Baculescu. Titlul emisiunii: Audierile miniștrilor cabinetului orban II au continuat.(reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Taina Credinței cu Mihaela Ghiță invitat: Tiberiu Vălean. Titlul emisiunii: Familia în fața provocărilor vieții. 17.00 În Slujba Comunității cu Mihai Sălceanu, invitat: Adrian Balaj. 18.00 Audiențe în direct cu Ioan Anițaș (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda Publică, cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audiențe în direct cu Ioan Anițaș (reluare)

Horoscop Informația Zilei (11 februarie 2020)

Scris de I. Z., 11 februarie 2020 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Varsator (20 ianuarie - 20 februarie)

Varsator (20 ianuarie – 20 februarie)

Ne aflăm în zodia Vărsător.

BERBEC. Ești plin de energie și entuziasm și ai o capacitate extraordinară de concentrare în mai multe direcții simultan. Totuși, dacă nu îți lași suficient timp să te mai și odihnești ai putea obosi înainte de vreme și nu vei mai reuși să-ți duci planul la bun sfârșit.

TAUR. Discuți cu partenerul despre planurile voastre comune, care nu vă permit să glumiți cu viitorul. Vă luați angajamente, vreți să cumpărați o casă nouă, poate pregătiți un eveniment important sau vreți să vă redecorați locuința și stați de vorbă despre cheltuieli.

GEMENI. Nu te deranjează monotonia acestei zile, când nu se întâmplă nimic nou sub soare. Te întâlnești numai cu persoane pe care le cunoști bine și care nu au nimic interesant de spus, dar din politețe sau din obișnuință mai schimbi câte o vorbă cu toată lumea.

RAC. Când vine vorba de afaceri sau de bani, norocul parcă te-ar pândi peste tot. Dacă îți căutai un obiect de valoare sau un imobil de care aveai nevoie, dar ai tot sperat să-l prinzi la un preț mai bun, astăzi este ziua cea mai potrivită să închei o tranzacție avantajoasă.

LEU. Ai așteptat cu inima în dinți o veste care astăzi în sfârșit va sosi. Este exact ce ți-ai imaginat, soluția care va rezolva o problemă încurcată, o informație vitală pentru tine de care aveai nevoie ca de aer ca să te poți apuca de un proiect pentru binele celor dragi.

FECIOARĂ. Primești o veste bună, care are un efect relaxant asupra psihicului tău. Ai stat ca pe ghimpi, stresat, în așteptarea răspunsului, dar acum îți permiți să faci haz de tot ce ai trăit în ultimele zile și vei putea finaliza ceea ce nicicum nu a mers până acum.

BALANȚĂ. Ești hotărât să faci un anumit lucru și când tu vrei să faci ceva ești capabil să depășești orice obstacol. Azi ești poate și mai puternic decât de obicei și treci cu ușurință peste o problemă care pentru ceilalți din jur pare a fi ceva imposibil de rezolvat.

SCORPION. Te remarci printr-un spirit critic, dar în sensul bun al cuvântului, căci unde intervii tu toate problemele se rezolvă mult mai repede. Vei putea avea câștig de cauză într-un conflict intelectual aprins, pentru că tu apelezi întotdeauna la rațiune și logică.

SĂGETĂTOR. Ți se arată o zi de succes, dar ai tendința de a aborda ofertele cu suspiciune, iar astfel norocul ar putea trece pe lângă tine. Dacă cineva te caută cu o propunere de afacere nu-l refuza până nu analizezi șansele de reușită. Ar putea fi ceva rentabil!

CAPRICORN. Se naște un proiect nou în mintea ta, însă pentru a-l putea începe ar trebui să finalizezi mai întâi planurile tale aflate pe rol, dar care se apropie de sfârșit. Nu te implica în altceva cât timp mai ai sarcini în derulare, pentru că ai putea strica finalul.

VĂRSĂTOR. Te-ai trezit în fața unei situații noi care îți dă toate planurile peste cap. La început clachezi, te revolți, contești tot ce ți se impune, dar nu are niciun rost să o privești ca un dezastru, pentru că în cele din urmă îți va face chiar plăcere ceea ce ai de făcut.

PEȘTI. Deși alții fac gesturi care ți-ar putea tăia avântul, tu nu te lași influențat de pesimismul lor. Ești conștient că dacă abordezi lucrurile cu puțină rațiune orice problemă poate fi depășită, deci dacă îți pui un pic mintea la contribuție nimic nu te va împiedica.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.