Horoscop Informaţia Zilei (10 ianuarie 2022)

Scris de I. Z., 10 ianuarie 2022 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Capricorn (21 decembrie - 20 ianuarie)

Capricorn (21 decembrie – 20 ianuarie)

Ne aflăm în zodia Capricorn.

BERBEC. Agenda ta de lucru e arhi-plină cu sarcini importante, pe care va trebui să le realizezi neapărat, cel târziu până la sfârşitul acestei săptămâni. Te apuci în modul cel mai serios de treabă chiar de astăzi, cu un plan foarte bine organizat, conştient că nu ai nicio clipă de pierdut.

TAUR. Unde îţi pui tu umărul la treabă, lucrurile merg ca pe roate, căci ai toată competenţa şi calităţile necesare pentru a-ţi atinge ţelul. Iei mereu decizii bune, îi îndrumi şi pe cei din jur spre o direcţie bună, o reuşită şi îţi pui în valoare trăsăturile pozitive cu care eşti înzestrat.

GEMENI. Dacă prezentul te dezamăgeşte, nu te crampona în ceea ce trăieşti în aceste momente. Priveşte mai bine spre viitor, spre ceea ce va fi mâine-poimâine, sau chiar puţin mai încolo, deoarece în curând toate se vor îndrepta spre bine şi Fortuna te va lua şi pe tine sub aripa sa.

RAC. Legea intervine clar, în sfârşit, într-o anumită problemă şi readuce echilibrul mult dorit. Ţi se restituie un bun pierdut, poate chiar de strămoşii tăi, vei fi reaşezat în funcţia ce ţi s-a luat pe nedrept sau vei primi înapoi nişte bani pe care i-ai plătit în plus, sau poate, chiar ilegal.

LEU. Dacă ceva lipseşte din viaţa ta personală, gândeşte-te, ce altceva ţi-ar putea oferi fericire, pentru că mereu există ceva în compensaţie, ce poate echilibra situaţia. Dacă banii, pe moment îţi dau ceva bătaie de cap, vei avea noroc în dragoste sau poţi avea un succes profesional.

FECIOARĂ. În cuplu, uneori nu vă aflaţi amândoi pe aceeaşi lungime de undă, iar astăzi tu eşti cel care oferă raţiunea, în timp ce partenerul tă sentimentele. E bine aşa, căci de regulă, dintr-o astfel de combinaţie de energii se naşte o legătură de succes şi fireşte, de lungă durată.

BALANŢĂ. Deşi eşti plin de energie, de pasiune, nu prea ai pe cine te baza în realizarea planurilor care te atrag, deoarece, interesele tale nu prea coincid cu ale celorlalţi. Dacă vrei să-ţi atingi scopul va trebui să munceşti fie singur, fie să-ţi găseşti o altă echipă sau un alt ţel de atins.

SCORPION. O persoană dragă, aflată undeva la distanţă de tine, are de susţinut un examen, sau poate are emoţii pentru cine ştie ce altceva. Ai vrea să-i fii alături, dar acest lucru nu este posibil nicicum, deci te foloseşti de mijloacele de comunicare pentru a-l încuraja cu câteva cuvinte.

SĂGETĂTOR. Munceşti foarte mult, dar ştii că ceea ce faci îţi aduce rezultatele dorite. Lucrezi la un proiect de lungă durată, poate construieşti o casă, faci o şcoală, te-ai înscris la un curs, sau te pregăteşti pentru o competiţie, dar muncind cu sârg, ştii că ai să-ţi atingi scopul.

CAPRICORN. Te integrezi foarte uşor într-un colectiv cu care ai un scop comun. Munciţi umăr la umăr pentru un rezultat din care veţi avea cu toţii numai de câştigat. Îţi place cum se poate coopera cu acest grupuleţ, pentru că sunteţi cu toţii cointeresaţi de rezultatele ce se întrevăd.

VĂRSĂTOR. Lucrezi mult, dar îţi place ceea ce faci şi munca ta aduce bucurie şi satisfaţie chiar şi altora. Atunci când vezi că rezultatele tale sunt apreciate şi de alţii, uiţi de oboseală, devii şi mai dinamic, eşti dispus să stai şi la ore suplimentare, fără să aştepţi nicio răsplată în plus.

PEŞTI. Apare cineva în viaţa ta, o persoană cu şarm şi indiferent că ai sau nu un partener, îţi atrage imediat atenţia. Dintr-o privire îţi dai seama, că nici persoana în cauză nu este deloc indiferentă faţă de tine, iar de aici încolo numai de tine va depinde în ce direcţie vor evolua lucrurile.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517