Horoscop Informaţia Zilei (10 februarie 2020) | Informaţia Zilei

Horoscop Informaţia Zilei (10 februarie 2020)

Scris de I. Z., 10 februarie 2020 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Varsator (20 ianuarie - 20 februarie)

Varsator (20 ianuarie – 20 februarie)

Ne aflăm în zodia Vărsător.

BERBEC. Părerile sunt împărţite în anturajul în care te afli astăzi, iar tu nu mai ştii de cine să asculţi. Unii privesc lucrurile strict raţional, alţii doar din punct de vedere emoţional, iar tu te afli undeva la mijloc şi vezi că nu ai cum să poţi da dreptate niciunuia dintre ei.

TAUR. Scapi de o povară care te apăsa cu mare greutate, cât un munte, pe suflet. Ai fost foarte stresat, de parcă ţi-ar fi fost teamă de o situaţie pe care nu o puteai controla sau cunoaşte suficient de bine, dar acum, cu ajutorul unei persoane apropiate, simţi că te-ai eliberat.

GEMENI. Ai de lucru, nu glumă, dar orgoliul profesional nu te lasă să ceri sprijin din partea unor persoane despre care ştii bine că nu dispun de nivelul tău de pregătire. Totuşi, atunci când vezi că altfel nu merge şi ştii că nu ai altă soluţie, apelează la ei, nu sta pe gânduri!

RAC. Dacă trebuie să pleci undeva la drum ia-ţi cu tine nişte bani în plus, pentru că deplasările de astăzi pot fi costisitoare. Nu este vorba neapărat de cheltuieli nedorite, dar acolo unde vei ajunge ai putea găsi un obiect ce-ţi place şi ai fi dorit să ţi-l cumperi demult.

LEU. Eşti un fel de factor de echilibru în colectivul din care faci parte, pentru că reuşeşti întotdeauna să domoleşti toate furtunile. Cu un ton calm şi amabil, specific firii tale, tu le prezinţi situaţia cu detaşare, în mod obiectiv, fără să jigneşti, să critici pe cineva şi să judeci.

FECIOARĂ. Iei legătura cu reprezentanţii unei instituţii care au rolul de a face lumină în problemele tale. Poate fi vorba de un expert în economie, un consultant bancar sau de asigurări, un medic sau un profesor, dar tu eşti cel care trebuie să apelezi la ei, nu vin ei la tine.

BALANŢĂ. Ţi s-a lansat o invitaţie să te alături unei activităţi incitante. Ai multe de câştigat de pe urma sa, însă pe tine cel mai mult te atrage faptul că ai ocazia să devii un fel de lider al proiectului şi te vei putea remarca, dar nici veniturile nu sunt tocmai neglijabile.

SCORPION. Dacă vei avea posibilitatea să stai astăzi ceva mai mult timp în compania persoanei iubite vei putea spune că eşti un om fericit. Demult nu v-aţi mai simţit atât de apropiaţi ca şi acum, deci merită să vă faceţi un pic de timp pe care să-l petreceţi împreună.

SĂGETĂTOR. Ceea ce pentru alţii reprezintă un capăt de drum, în viziunea ta nu este altceva decât o nouă perspectivă. Laşi trecutul la locul lui, fără să te mai uiţi înapoi, îţi alegi ca ţintă precisă un punct din viitor pentru care merită să faci totul şi te şi apuci de treabă.

CAPRICORN. Deşi apreciezi mult noutăţile şi schimbarea, de data aceasta parcă nu ţi se oferă chiar ceea ce ai fi aşteptat. Ai alături colaboratori la fel de activi şi de implicaţi ca tine, însă tu ai alte idei, dar în cele din urmă veţi reuşi să găsiţi numitorul comun.

VĂRSĂTOR. Ai foarte multe de făcut la serviciu, dar deşi tu ţi-ai propus un anumit program pentru astăzi şeful cere să faci total altceva. Nu vei renunţa la planurile tale, numai că, pentru a nu-l dezamăgi pe superiorul tău, vei încerca să faci două lucruri deodată.

PEŞTI. Stai de vorbă cu un partener de viaţă în modul cel mai serios posibil despre un subiect care va avea impact asupra vieţii voastre. E posibil să vorbiţi despre viitorul în cuplu, dar la fel de bine poate fi vorba şi de un plan de afaceri – oricum veţi dezbate ceva important.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Goldis Admitere

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517