Horoscop Informaţia Zilei (1 septembrie 2022)

Scris de I. Z., 01 septembrie 2022 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Fecioara(21 august - 20 septembrie)

Fecioara(21 august – 20 septembrie)

Ne aflăm în zodia Fecioară.

BERBEC. Viaţa îţi oferă o nouă şansă de a te realiza, dar tu o refuzi, crezând că ai în mână ceva mai sigur şi nu vrei să-l dai pe un lucru incert. Tu încă nu-ţi dai seama, dar ieşirea din acest cerc vicios în care singur te-ai antrenat ar fi unica ta şansă sigură de ascensiune.

TAUR. Este o zi în care nu se întâmplă nimic nou în viaţa ta, nici spre bine, nici spre rău. Nici aerul nu se mişcă în jur, cu toate că în adâncul sufletului tău aştepţi ceva nou, însă şirul lucrurilor incitante ce ţi se arată se va deschide abia cu câteva zile mai încolo.

GEMENI. Lipsa banilor îţi poate împiedica progresul, deci nu te aventura mai departe decât cât îţi permite bugetul. Fondurile disponibile sunt destul de modeste, dar suficiente la ceea ce ai nevoie momentan, totul e să nu începi ceva ce necesită finanţare prea mare.

RAC. Ai motive de satisfacţie deplină pentru că, în munca ta ai ajuns la un nivel la care succesul visat începe să prindă un contur clar. Nu este doar un simplu vis care te-a motivat să mergi mai departe, tu ai un scop cât se poate de bine definit pe care ai să-l realizezi.

LEU. Lipsa unui document te-ar putea ţine pe loc într-un demers început. Dacă ai de rezolvat o problemă oficială, cu o verificare prealabilă a actelor, a dosarului poţi evita acest impediment, ca atare, sacrifică mai bine, acum un pic de timp şi revizuieşte-ţi toate actele.

FECIOARĂ. Te gândeşti să faci un nou pas important în viaţa ta de cuplu, dar nu ştii când ar fi momentul cel mai potrivit. Poate, te gândeşti la o nouă dragoste, o căsătorie, sau la naşterea unui copilaş, dar despre oricare ar fi vorba, vrei să fie la momentul potrivit.

BALANŢĂ. Stai de vorbă cu o persoană care va avea o influenţă pozitivă asupra ta, iar tu îi asculţi îndrumările, pentru că îi recunoşti capacităţile. Ai avea multe de câştigat din asocierea cu ea, deci fă tot posibilul să-i intri cumva în graţii şi să-i câştigi încrederea.

SCORPION. Timpul care l-ai avut la dispoziţie pentru a rezolva o problemă s-a cam epuizat. E ca la finalul unui examen, când profesorul îţi spune să laşi stiloul jos, iar tu, cu toate că ai scris mai mult decât ceilalţi, dar ai mai fi avut multe de zis despre subiectul dat.

SĂGETĂTOR. Caută să fii cât mai odihnit şi mai relaxat la o întrevedere, sau la un examen şi adună-ţi forţele pentru a-ţi ascunde cumva reacţiile defectuoase pe care le ai la stres. Vorbeşte încet, clar şi răspicat, nu începe să plângi sau să râzi de emoţii şi totul va ieşi bine.

CAPRICORN. Te gândeşti cu nostalgie la un eveniment din trecut în care te-ai simţit cu adevărat important şi toată lumea era cu ochii pe tine. Era momentul tău de glorie pe care-l vei povesti şi nepoţilor şi visezi la clipa când ai să poţi reedita acele clipe fericite.

VĂRSĂTOR. Pentru a face pasul următor într-un proiect aflat pe rol trebuie să apelezi la un specialist. Nu lucrează nici el pe gratis, deci va trebui să-i plăteşti serviciile, dar poate, scapi cu un contraserviciu pe care-l poţi onora şi tu mai uşor şi vei fi mulţumit.

PEŞTI. Dacă stai şi nu faci nimic când ţi se oferă o şansă de afirmare, fii sigur că apare alt cineva, cine o să ştie cum să o valorifice această şansă în avantajul său. Nu te gândi prea mult şi nu te mai îndoi de rezultate, pentru că alţii mai spontani se bagă înaintea ta.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517