22.11.2019 00.00 Agenda Publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Călin Bota, Adrian Cozma, Gabriel Zetea, Gabriel Leş. Titlul emisiunii: Viorica Dăncilă şi Klaus Iohannis se confruntă de la distanţă.(reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în direct cu Laczko Eva, invitaţi: Ştefania Boca, Liviana Chiorean, Irina Tămăşan. Titlul emisiunii: Ziua Naţională Fără Tutun şi prevenirea victimizării minorilor. (reluare) 04.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Constantin Răduc. Titlul emisiunii: Arbuştii fructiferi – culturi de nişă. 05.00 În Slujba Comunităţii cu Mihai Sălceanu, invitat: Voicu Sichet. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda Publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Călin Bota, Adrian Cozma, Gabriel Zetea, Gabriel Leş. Titlul emisiunii: Viorica Dăncilă şi Klaus Iohannis se confruntă de la distanţă.(reluare) 10.00 Sănătate cu Mihaela Ghiţă, invitat: Tallian Cristian. 10.30 Opinii ale scriitorilor pe marginea concursului de pălincă de la Poesis 11.00 Sănătate Frumuseţe Stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct cu Laczko Eva, invitaţi: Ştefania Boca, Liviana Chiorean, Irina Tămăşan. Titlul emisiunii: Ziua Naţională Fără Tutun şi prevenirea victimizării minorilor. (reluare) 14.00 Agenda Publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Călin Bota, Adrian Cozma, Gabriel Zetea, Gabriel Leş. Titlul emisiunii: Viorica Dăncilă şi Klaus Iohannis se confruntă de la distanţă.(reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Şedinţă de Consiliu Local Satu Mare 16.30 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş.Titlul emisiunii: Ultimii dogari din Turulung. 17.30 Ne Cheamă Natura cu Ioana Zaharia. 18.00 Audienţe în direct cu Laczko Eva, invitat: Stancovici Ionuţ, Cherecheş Adrian. Titlul emisiunii: Din caiac pe schiuri. (reluare) 19.30 Ştiri 20.00 Dezbatere Electorală , cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct cu Laczko Eva, invitat: Stancovici Ionuţ, Cherecheş Adrian. Titlul emisiunii: Din caiac pe schiuri. (reluare)

Horoscop Informaţia Zilei – 1 iulie 2019

Horoscop Informaţia Zilei – 1 iulie 2019

Ne aflăm în zodia RAC.

BERBEC. Armonia care se instalase în colectivul vostru este dată peste cap de apariţia unui musafir neanunţat. Îţi dai seama imediat că nu e deloc compatibil cu tine şi cu colegii tăi, dar dacă nu-i acordaţi prea multă atenţie va pleca singur, de bunăvoie.

TAUR. Vei pleca la drum, însă nu pentru că aşa ţi-ai fi planificat tu, ci pentru că aşa impune situaţia. Se pare că ar putea fi nevoie de tine undeva la o oarecare distanţă de casă, pentru a rezolva o problemă, sau pleci în delegaţie în interes de serviciu.

GEMENI. Eşti atras spre flirt şi aventură, nu inspiri prea multă încredere azi şi te cam joci cu sentimentele partenerului. Te simţi ca în vacanţă, lipsit de grijile zilnice, şi vei reuşi astfel să descoperi în jurul tău numai lucrurile frumoase ale vieţii.

RAC. Când vezi că se agită spiritele în jurul tău preferi să te retragi şi să nu zici nimic, iar tăcerea se va dovedi a fi cea mai înţeleaptă reacţie. Atunci când tu nu eşti vizat sub nicio formă de discuţia care se iscă nu ai niciun motiv să-ţi aprinzi paie în cap.

LEU. Sănătatea, sau şi mai probabil vremea, îţi provoacă o stare de moleşeală, încât simţi că nu poţi sta în picioare. Altădată pe tine nu te afectează nici canicula, nici gerul, nici fronturile atmosferice, dar astăzi parcă ai fi în stare să dormi toată ziua.

FECIOARĂ. Nu te grăbi să ajungi cât mai repede la rezultatele pe care ţi le-ai propus, pentru că mai este o cale lungă până la final. Te implici într-un proiect colectiv în care vei juca un fel de rol de lider şi vei fi mulţumit de felul în care va evolua.

BALANŢĂ. Eşti nespus de fericit, pentru că în viitorul apropiat se prefigurează un eveniment superb. Ai vrea să devină cât mai repede realitate, de aceea pui mult suflet în pregătirea sa şi speri din tot sufletul să poţi ajunge repede la ţinta propusă.

SCORPION. Evită să mai dezvolţi şi tu conflictul ce stă gata-gata să izbucnească, pentru că se pot declanşa adevărate furtuni. Eşti o fire foarte echilibrată, iar dacă îi îndemni pe cei din anturaj spre reconciliere divergenţa se va aplana şi se termină fără supărări.

SĂGETĂTOR. Joci un rol central în activităţile profesionale ale zilei, iar lumea este atentă la deciziile tale. Ai pe umeri o mare responsabilitate, tocmai de aceea nu ai voie să greşeşti, deci vei fi nevoit să respecţi întocmai toate regulile ce se impun.

CAPRICORN. Rămâi pe loc, nu pleca nicăieri, pentru că azi un pericol trece prin preajma ta, pe care îl poţi evita uşor dacă nu pleci la drum lung. Dacă totuşi e neapărat nevoie să pleci undeva, odihneşte-te bine înainte şi fii extrem de vigilent în trafic.

VĂRSĂTOR. Ai reţineri înaintea unei acţiuni importante, de parcă ai presimţi că nu este momentul cel mai potrivit pentru a-i da startul acum. Se ştie că intuiţia ta de obicei nu te înşeală, deci ţine cont de semne şi dacă este posibil mai bine amân-o.

PEŞTI. Ţi se face dor de cineva, dar distanţa vă desparte, tot ce poţi face e să-ţi domoleşti dorul stând ore în şir la telefon. Cu ceva noroc se poate ivi şansa să poţi pleca la drum sau acel cineva să te viziteze, însă nu tocmai acum, deci ai răbdare!

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.